Aynen çok iyi olur.bu cuma günü gidicem. Şimdiden her ihtimali düşünüyorum. :)yanıma çikolata alayım bari. :)
Ben bir de tiroit hormonlarına da bakılacak diye aç gitmiştim ona rağmen kıpır kıpırdı maşallah tepinip duruyordu sıpa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen çok iyi olur.bu cuma günü gidicem. Şimdiden her ihtimali düşünüyorum. :)yanıma çikolata alayım bari. :)
Canım sarımsak yut diyeceğim ama çalışıyomussun o bana iyi geliyo2 gündür başım cok ağrıyor ilac almak istemiyorum çalışıyorum aynı zamanda
anı hareket edince kafamda biseyler zonkluyor napcam ben![]()
Aynen bence de dün azalan bulantım bugün tavan yaptıAmin canım inşallah. Bugün bulatım yok şimdilik. Burda bi arkadaşın da dediği gibi bir gün olup bir gün olmayarak böyle böyle bitecek sanırım inşallah yani![]()
Aynen benim deAynen bence de dün azalan bulantım bugün tavan yaptı
Ay canım boşver olsun ya olmayınca da paniğe kapılıyoruz bu seferAynen benim dedun prilam almamama ramen aksama kdr bulanmadi sadece gece tam yatarken cikarmistm bugun sabah prilam almama ramen dakka 1 gol 1 kahvaltim lavoboda. Acikcasi benim gecen hamileligimde 14ten sonra yavas yavas azalmisti o yuzden beklentimi dusuk tutuyorm;(
Nifty değil canım ikili test için kan verdim. Doktorun verdiği görüntüde nub görünmüyor. Popoyu dönmüş burda sırtı görünüyor.
maşallah ne kadar büyümüş:)..Yorum yapmak için zor bir görüntü vermiş yaramaz:)Nifty değil canım ikili test için kan verdim. Doktorun verdiği görüntüde nub görünmüyor. Popoyu dönmüş burda sırtı görünüyor.Doktor omiriliğini gösterdi bir ara o görüntüyü vermiş
Ense sıvısı görünüyor bir de doktorların ense kalınlığı dediği şey orda parlak bi yer var kafasının altında ölçtükleri şey aslında orada biriken sıvı.
Eki Görüntüle 2875380
Ben de az-çok anlarım nubtan ama bunda hiç görüntü yok. Doktor bakarken gösterdi nubunu. Ne düz ne yukarda. Sadece hafif yukarı doğru eğim var ondan yüzde 51 dedi değişebilir yani. Hayırlısı olsunmaşallah ne kadar büyümüş:)..Yorum yapmak için zor bir görüntü vermiş yaramaz:)
maşallahDeğil mi. ben şimdi bu oranla gidip erkek kyafetleri alsam yeridir yani
Şöyle ama; baya bi inceledi organların yerini. Bu haftalarda nub teorisine bakıyor doktorlar. Benimkinin nubu ne tam düz ne de yukarı doğru. Sadece azıcık yukarı doğru eğim var doktor o yüzden öyle dedi
Bence erkek ama zaten öyle hissediyorum.
Benim de agriyor arada parol iciyorum2 gündür başım cok ağrıyor ilac almak istemiyorum çalışıyorum aynı zamanda
anı hareket edince kafamda biseyler zonkluyor napcam ben![]()
Evet sen hemen mavilerle donatDeğil mi. ben şimdi bu oranla gidip erkek kyafetleri alsam yeridir yani
Şöyle ama; baya bi inceledi organların yerini. Bu haftalarda nub teorisine bakıyor doktorlar. Benimkinin nubu ne tam düz ne de yukarı doğru. Sadece azıcık yukarı doğru eğim var doktor o yüzden öyle dedi
Bence erkek ama zaten öyle hissediyorum.
Kızımda da hissettim rüyalarımda hep pamuk yüzlü siyah saçlı kız bebek görürdüm kızım aynı öyle doğduEvet sen hemen mavilerle donatGercekten hissediyo musun? Ben kizimda cok ruya gorurdum kiz olacagini biliyodum ama bunda hicbisey hissedemiyorum:)
Benim de agriyor arada parol iciyorum
Aspirin icme. Parol gebelikte en guvenli agri kesici olarak kabul ediliyor. Gerci simdi otizmle iliskisi konusuluyor onun daBugün benim de ağrıyor. Parol işe yarıyor mu ? Normalde başımın ağrısını aspirin geçirirdi içmekle içmemek arasındayım
Benim de dünden beri ağrıyor ama parol işe yaramadı. Benimki uyku düzensizliğinden. Baş ağrılarında tansiyon olup olmadığına da bakın. İlkinde çok yükselirdi tansiyonum, çok başım ağrırdı.Bugün benim de ağrıyor. Parol işe yarıyor mu ? Normalde başımın ağrısını aspirin geçirirdi içmekle içmemek arasındayım
Arkadan gelmenin de avantajları var. Başına ne gelecekleri görebiliyorsunAyın sonunda olmak zormuş, siz ikili testlere başladınız, ben daha kalp atışı duyacağım diye bekliyorum![]()