Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah inşallah
Merhaba siz sağlıkçıydız.
Ne kadar sürede çıkıyor? Çok kararsız kaldım ya kötü gelirse sonuç diye
Sağlıkla kucagina al canım ins
Hayır 62 kiloyum nerde yazıyorSağlıkla kucagina al canım ins
Gerçekten 36 kilo musun![]()
Sağol canımSağlıkla kucagina al canım ins
Gerçekten 36 kilo musun![]()
Hayır 62 kiloyum nerde yazıyor![]()
Ne kadar sürede çıkıyor? Çok kararsız kaldım ya kötü gelirse sonuç diye
İnşallah sağlıklı olurSonuç henüz çıkmadı 8-10 gün içinde çıkıyormuş dün verdim daha .Sonuç ve bebek her türlü kabulüm kararımı değiştirmeyecek sadece ,ben kendimi her durumda hazırlamış olacağım o amaçla yaptırdım.
Mom değeri sizinle aynı yaş ,kilo ,hafta vs olan kişilerin ortalaması gibi bir şeymiş ( benim çok bilgim yok ama bir arkadaşıma sordum)Merhaba siz sağlıkçıydız.
Biliyorsanız bakar mısınız aklıma takıldı.
Test sonuçlarım bugün çıkmış . Değerler iyi gibi ama rapora takıldım.
nuchal translucency mom: 0,7
nuchal translucency ; 1,2 yazıyor
ikisi farklı şey mi bilen var mı ?
Rapor yanlış ikisi aynı şeyse
İnşallah bakalım haftaya filan çıkmış olur herhalde paylaşırım burdan.Onun bir zamanı yokmuş doğuma kadar yapılabiliyormuşİnşallah sağlıklı olur![]()
Teşekkür ederim. Ben de 0.7 ye göre neden hesaplamışlar diye çekinmiştim .Mom değeri sizinle aynı yaş ,kilo ,hafta vs olan kişilerin ortalaması gibi bir şeymiş ( benim çok bilgim yok ama bir arkadaşıma sordum)
Diğeri bebeğin ense kalınlığı onda sıkıntı yok gibi 3 cm ve altı olması gerek diye hatırlıyorum ama ikisi aynı şey değilmiş onu öğrenmiş olduk :)
Free Beta HCG kaç çıktı ?Teşekkür ederim. Ben de 0.7 ye göre neden hesaplamışlar diye çekinmiştim .
47 çıktıFree Beta HCG kaç çıktı ?
Kan görüyor muydunuz? Ben peçeteye kan görüyorum. Bazan görüyorum bazen görmüyorum. Çok az.Canım gecmıs olsun ben de enfeksiyon oldum lokosıt 130 du monurol kullanmama ragmen 3 gun sonra 180 cıktı. Kultur yaptılar ureme olmayınca bol su ıc dedıler. Kultur istemediler mı?
Benım 2 hafta once kanamam vardı ama ıdrar yolu enfeksıyonu ile alakalı degıldı. Suan tahlıl vermesem enfeksıyon gecıdirdıgımı anlamazdım belirti yok cunku. Hamıle degılken gecırdıgım de yasadım kanlı ıdrar durumunu. Insallah atlatırız bıran once. Gecmıs olsun tekrarKan görüyor muydunuz? Ben peçeteye kan görüyorum. Bazan görüyorum bazen görmüyorum. Çok az.