- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.591
- 53
Geçmiş olsun. Özel hastaneye gidersen normal muayene olabilirsin.Kızlar selam... dün ayağım kaydı düştüm bugün kahverengi lekelenmem var doktora gitmeli miyim sizce? Randevum da yok acile mi gidicem?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun. Özel hastaneye gidersen normal muayene olabilirsin.Kızlar selam... dün ayağım kaydı düştüm bugün kahverengi lekelenmem var doktora gitmeli miyim sizce? Randevum da yok acile mi gidicem?![]()
Benim de TSH im yüksek cikti. Bı tane hap verdi dahiliye doktoru. Bu hapı doğuma kadar kullanmalısın dedi.tsh öğrenildiğine hapla tedavi olanağı olan birsey. Fakat tavsiyem daha erken doktora gitmeniz yönünde.Selamlar kan testimde serbest t4 az bisey dusuk cikti. Tiroid düşük dedi doktor, dahiliyeye gorunecegim ancak en erken iki hafta sonraya alabildim randevu. Bu konuda bilgi sahibi olan var mi![]()
doktoruna gitsen hastalar bittikten sonra seni almaz mı 10 dakika da olsa? acile gitsen vajinal bakacaklar spekulum takılcak biraz daha leke olursa strese girebilirsin. bence doktoruna gitKızlar selam... dün ayağım kaydı düştüm bugün kahverengi lekelenmem var doktora gitmeli miyim sizce? Randevum da yok acile mi gidicem?![]()
Bn şimdi gidiyorum yoldayım icimde bir huzursuzluk War her kontrolde böyle olacak sanırım inşallah kötü birşey duymamBenimde kontrolum bugun aksam saatlerinde cok heyecan var...Ben de hareket hissediyorum sorucam doktora:)
Çok geçmiş olsun gidin vakit kaybetmeden bnce içiniz rahat etsinKızlar selam... dün ayağım kaydı düştüm bugün kahverengi lekelenmem var doktora gitmeli miyim sizce? Randevum da yok acile mi gidicem?![]()
Canım nasılsın? Aynı aya gelmiş doğumlarımızBenimde kontrolum bugun aksam saatlerinde cok heyecan var...Ben de hareket hissediyorum sorucam doktora:)
Geçmiş olsun canım kendi doktoruna git istersen icin rahat etsin
Bence gitmelisin icin rahat etsin
Çok gecmis olsun![]()
Geçmiş olsun. Özel hastaneye gidersen normal muayene olabilirsin.
doktoruna gitsen hastalar bittikten sonra seni almaz mı 10 dakika da olsa? acile gitsen vajinal bakacaklar spekulum takılcak biraz daha leke olursa strese girebilirsin. bence doktoruna git
Bn şimdi gidiyorum yoldayım icimde bir huzursuzluk War her kontrolde böyle olacak sanırım inşallah kötü birşey duymam
Çok geçmiş olsun gidin vakit kaybetmeden bnce içiniz rahat etsin
Ayyy keşke ben de az uyusam, kedi gibiyim bulduğum her yerde uyuma potansiyeline sahibimGünaydın. İnşallah bir an önce geçer biter bulantısı olanların. Benim uyuyamama problemim varbir kere daha yazmıştım. Gece 2-3 bazen 4 kez tuvalete kalkıyorum hatta bugün bacım geldi mardinden gece üçe kadar sohbet ettik bir saat önce hortladım
. Uykuya aşırı düşkün biriyim bide. Şikayet ettiğimden değil burda kızların yazdıklarına bakınca basit bişey ama tuhafıma gidiyor
![]()
Merhaba canımKızlar merhaba umarım herkes iyidir.
benim mide bulantılarım geçmek bilmiyor açta olsam tokta olsam hep burda .
Onun dışında çok halsizlim yorgunum . 3 çocukla evde daha bi zor oluyor .
hayırlısıyla haftaya pazar günü Türkiye ye geliyorum . İnşAllah rahat ederim en azından temizlik yok yemek derdi yok![]()
Benim ddyaa hatta artiyo sabah yine istifra ettimGünaydın canlarbenim mide bulantım halen devam ediyor azalma falan olmadı
ama olsundu
yeterki sağlıklı olsun bebişler. Doktorum gastrit var diye mide ilacı ve bulantı için ilaç verdi. Sizde neler var bakalım? Bu arada ikilitestim henüz sonuçlanmadı ama ultrasonda doktor kötü bi yorum yapmadı çok şükür
![]()
E bebekten o yönden çok eksik ben ürünlerini cok beğeniyorum ama İnternet uygulaması sitesi felaket bende İnternet seviyorum bi sürü favoriledim bile simdiden ama bakalımBen de onlineciyim. Eskiden ismini unuttum bir site vardi sirf cocuk ve anne urunlefine yonelikti ama kapanmis sanirim. Boylr bir yer var mi bildiginiz? Yoksa trendyol mu bakicaz?
Yok canım göremedim maalesef.T tulperde cnm iki resimi video dan foto olarak çektim yorumlayabilir mısın tahminin varmi
Eki Görüntüle 2881297 Eki Görüntüle 2881298 Eki Görüntüle 2881299
Aynen azalacak derken benimde arttı iyice üç gündür neyesem çıkarıyorum su artık hiç içemiyorum bulantıyı tetikliyor sankiBenim ddyaa hatta artiyo sabah yine istifra ettim![]()
Bana da yazat misin hangi web siteleri var? Trendyol disindaE bebekten o yönden çok eksik ben ürünlerini cok beğeniyorum ama İnternet uygulaması sitesi felaket bende İnternet seviyorum bi sürü favoriledim bile simdiden ama bakalım
Malesef tek trendyoldan baktım oda farklı butikler yorum olmuyor hiç bilmiyorum iyi mi kötü mü ben cikabilirsem doğmadan öncesini kendim almak sonrada büyüdükçe interneete bağlamak istiyorum rahat bakamam mağazada bebekle muhtemelenBana da yazat misin hangi web siteleri var? Trendyol disinda