Bu konuda yalnız değilmişim :) Bende de aynısı oluyorAslında bebeğin yeri normal göbek deliği in üstünde hep ama ayakta mı duruyor anlamıyorumhep vajinaya doğru içten tekme hissediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuda yalnız değilmişim :) Bende de aynısı oluyorAslında bebeğin yeri normal göbek deliği in üstünde hep ama ayakta mı duruyor anlamıyorumhep vajinaya doğru içten tekme hissediyorum
Hangi kahveyi nasıl içiyorsunuz ? Ben kabızlığa çözüm bulamadım. Çok sıkıntım var . Ne yaptıysam düzelmiyor. Su içiyorum 2,3 litreBana sabah aç karnına kahve içmek çok iyi geliyor tuvalet konusunda. Ben de yiyince çok şişiyorum. Geçen gün arkafaşlardaydık, çok yemedim ama popomun üzerine oturamaz oldum gazdan. Metsil taşıyacağım cüzdanımda
Ben bugün oldum. 2017de (kedi tırmalamıştı) olduğum için bu hamilelikte 1 tane olacağım.Tetanoz aşısı oldu mu herkes? Kararsız kaldım ben gerekliliği konusunda, mutlaka ol diyen de var olmasan da olur diyen de
![]()
Var mı bi sıkıntın benim kol fena ağriyoŞifa olsun bende bugün oldum ilk dozumu. Rabbim evlatlarımızı esirgesin.
Hangi kahveyi nasıl içiyorsunuz ? Ben kabızlığa çözüm bulamadım. Çok sıkıntım var . Ne yaptıysam düzelmiyor. Su içiyorum 2,3 litre
İncir ,kayısı, sabahları midem bulanacak korkusu yaşasamda 1 yemek kaşığı zeytin yağı içiyorum limon sıkıyorum az ..
Bana 5yıl önce doktorum hastanede doğum yapacaksın, steril ortamda olacaksın, gerek yok tetanoz aşısı olmana demişti ve olmamıştım. Ancak bu mantıkta bakılınca yıllardır tarlada, dışarıda doğuran kadın yok, o halde neden binlerce kişiye hala aşı yapılıyor diye de sorgulamak lazım.Tetanoz aşısı oldu mu herkes? Kararsız kaldım ben gerekliliği konusunda, mutlaka ol diyen de var olmasan da olur diyen de
![]()
Benim de ayni sekilde kizim okula basliyor. Zaten o yuzden olmaya karar vermistim ama son anda caydim. Kimsenin kafasini karistirmak da asla istemem. Insallah hepimiz icin hayirlisi olur. Ben yurtdisinda yasiyorum. Turkiye'den yeni geldik, burada doktor bakiyorum. Bana kesin ol diyecek zaten. Hatta belki de asi olmadim bu zamana kadar diye kizacak.. Ben de yazarim gelismeleri.Canım ben de cok endişeliyim ama kızım okula gidecek etrafta artınca doktorum da kesınlıkle olmalısın dıyınce olacagım ama 6. Ay gecc mı olur acaba? 2. Doz da tamamlansın derken 7.5 ay olacak ben de hamileler ıcın kovıd son 3 ay daha tehlikelı dıyor ya uzmanlar son 3 aya girmeden mi yaptırsam dıyorumhaftaya baska perıantolojı uzmanına ve ımmunoloji uzmanına gıdıp konusacagım bu konuyu yazarım buraya ınsallah
Allah yardimcin olsun canim. Tabi dua ederiz insallah en kisa zamanda gecmis gitmis olsunKızlar bana dua eder misiniz biliyorsunuz Covid oldum nefes darlığı başladı çok zorlanıyorum
Beenimde öyle kolum çok ağrıyor sola yatamadım gece. Bu ağrıyla zararsız bitirsin rabbimVar mı bi sıkıntın benim kol fena ağriyo
Ben de ayaktayken ya da oturuyorken aşağılarda baya aşağılardaAslında bebeğin yeri normal göbek deliği in üstünde hep ama ayakta mı duruyor anlamıyorumhep vajinaya doğru içten tekme hissediyorum
iki hafta falan sürdü, londradan geldiği için normal benceEvet onu okudum yorumlarda. Düzelsin bir bakayım bende. Geç mi geliyo peki?
Perinatolog en iyisi .Bu işin uzmanı ama malesef ben randevu bulamadım .Bulunduğum şehirde 2 tane var .İkisi de 3 ay önceden dolmuştu .Daha sonra bir radyoloji uzmanına yaptıracaktim o da dolu idi .Ben kadın dogumcuya yaptırdım .Özel bir hastanede bir kadın dogumcu yapıyor dediler.Ultrasonu da çok iyi diye yorumlar duydum ve ona yaptırdım .İlk kizimda perinatologa gitmiştim .Bir fark göremedim .Ayrıntılı ultrason için radyoloji uzmanına mi gittiniz / randevu aldınız ya da perinatologa mi. Benim kontrol için gittiğim hastanede radyoloji uzmanı bakıyor. Ama emin d olamadım. Sizce hangisine gidilmeli ?
benim doktorum da biontech önerdi daha güvenli bulduğunu söyledi, sinovac sadece çin ve türkiyede yapılıyor bir de üçüncü dünya ülkelerinde. bilmiyorum ama çin kapalı bi kutu gibi geliyo bana. avrupada ve amerikada uygulanan bi aşıyı olmak şilideki çindeki aşıdan daha güvenilir geldi. iki doz oldum ben kol ağrısı dışında bi sorun yaşamadım. ama alerji riskiniz vs varsa biontech önermiyorlarKizlar herkese günaydın .Ben de uzun uzadıya düşündükten ve 4 doktorla görüştükten sonra bugün covid aşısı olmaya karar verdim .Yalnız Sinovac mi olsam Biontech mi karar veremedim .İki doktor kesinlikle biontech olma dedi .Biontech in ikinci dozunda hastanelik olanlar ,ya da evde 3 gün yatanlar var .Ateş yapıyor .Hamilelikte zaten bağışıklık düşük sıkıntı olur mu diye korkuyorum .Hâlâ çok kararsızım .Biontech hakkında sizin doktorlarinizin fikri ne idi??
Hım öyleyse Doktordan doktora fark varmış. Ben de hicc perinatolog bulamadım burada. Mecbur radyoloji uzmanına gidicem. İnsaAlalh iyi inceler.Perinatolog en iyisi .Bu işin uzmanı ama malesef ben randevu bulamadım .Bulunduğum şehirde 2 tane var .İkisi de 3 ay önceden dolmuştu .Daha sonra bir radyoloji uzmanına yaptıracaktim o da dolu idi .Ben kadın dogumcuya yaptırdım .Özel bir hastanede bir kadın dogumcu yapıyor dediler.Ultrasonu da çok iyi diye yorumlar duydum ve ona yaptırdım .İlk kizimda perinatologa gitmiştim .Bir fark göremedim .
ben perinatologa aldım ama bence radyoloji uzmanı da görür eğer bir sorun varsa Allah korusun. sonuçta uzman doktor ikisi deAyrıntılı ultrason için radyoloji uzmanına mi gittiniz / randevu aldınız ya da perinatologa mi. Benim kontrol için gittiğim hastanede radyoloji uzmanı bakıyor. Ama emin d olamadım. Sizce hangisine gidilmeli ?
1. dozu oldum, 2.sini ay sonu olacağımTetanoz aşısı oldu mu herkes? Kararsız kaldım ben gerekliliği konusunda, mutlaka ol diyen de var olmasan da olur diyen de
![]()