- 20 Mayıs 2021
- 57
- 51
- 3
- 35
TeşekkürlerKoldan vurabilirsin eşime vurmuştum ben. Bize koldan kullanın demişlerdi.
ben kullanmadım ama uygulaması kolay.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerKoldan vurabilirsin eşime vurmuştum ben. Bize koldan kullanın demişlerdi.
ben kullanmadım ama uygulaması kolay.
Merhaba kızlar. Ben de korona ya yakalandım. Baş ağrısı, öksürük, eklem ağrısı, halsizlik ve hafif boğaz ağrım var. Ne yapmalıyım sizce
Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullanıyorum 6binlik hep göbeğimden vurdum göbek daha az acıyor koldan bacaktan dha çok acıyorDoktoruma yazdım. o da bana minoset ve kan sulandırıcı oksapar 0.4 kullanmamı tavsiye etti. Göbeğe iğne şeklinde yapılıyormuş ama hamileler koldan ya da bacaktan da yapıyorlarmış. Aranızda oksapar kullanan var mı? Siz nasıl kullandınız?
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin.Ben de covit gecirdim.kabuguyla kaynattım limonu bal katip içtim öksürüğe sarımsaklı zeytinyağ kürü yaptim nette var. Nar ve mandalina tükettim.Magnezyum calsiyum vitaminleri vermişti dr um öncesi onlari kullanmak agrilarimi hafifletti.tez zamanda iyilesirsiniz inşallahMerhaba kızlar. Ben de korona ya yakalandım. Baş ağrısı, öksürük, eklem ağrısı, halsizlik ve hafif boğaz ağrım var. Ne yapmalıyım sizce?
Insallah hafif atlatirsin. Ben de mahalle baskisi yuzunden pes ettim asi olucam dedim ama bir turlu kismet olmadi (TeşekkürlerAşı olmamıştım. İlaç olarak parol kullanıyorum. Doktorım da minoset ve oksapar 0.4 kan sulandırıcı önerdi.
Karnımız büyüdü ya vurmak zor oluyor mu?Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullanıyorum 6binlik hep göbeğimden vurdum göbek daha az acıyor koldan bacaktan dha çok acıyor
TeşekkürlerGeçmiş olsun Rabbim şifa versin.Ben de covit gecirdim.kabuguyla kaynattım limonu bal katip içtim öksürüğe sarımsaklı zeytinyağ kürü yaptim nette var. Nar ve mandalina tükettim.Magnezyum calsiyum vitaminleri vermişti dr um öncesi onlari kullanmak agrilarimi hafifletti.tez zamanda iyilesirsiniz inşallah
TeşekkürlerInsallah hafif atlatirsin. Ben de mahalle baskisi yuzunden pes ettim asi olucam dedim ama bir turlu kismet olmadi (). Iki gundur de hastayim. Grip veya usutme gibi daha cok. O yuzden tes olmaya da usendim zaten evden cikasim yok. Ates oksuruk yok ama halsizlik, bogaz agrisi ve burun tikanikligim var. Dun basim da cok agridi bugun gecti.
Bol bol dinlenmeliyiz.
Off çatlama belirtileri bunlarGöbeğim deli gibi kaşınıyorpijama değsin istemiyorum. Yağlarda çare etmedi
Biraz yakıyor sadece benmde vardı ama gebelikte kalmadı öyle bişeyTeşekkür ederimçok acıtıyor mu iğne ben biraz korkuyorum çünkü iğne fobim var
![]()
Benim göbeğimin altı çatladı inşallah daha devam etmezGöbeğim deli gibi kaşınıyorpijama değsin istemiyorum. Yağlarda çare etmedi
Ben koldan bacaktan yapamıyorum çok acıyor o bölgeler karnımdan yaptım hep önce havasını al sonra göbek deliğine üç parmak koy oraya yap damara getiremeyen çalış çok morarıyorDoktoruma yazdım. o da bana minoset ve kan sulandırıcı oksapar 0.4 kullanmamı tavsiye etti. Göbeğe iğne şeklinde yapılıyormuş ama hamileler koldan ya da bacaktan da yapıyorlarmış. Aranızda oksapar kullanan var mı? Siz nasıl kullandınız?
Yanmada sanırım çatlak habercisi maalesef ne yapsam kar etmiyor.Benim kaşınma değil ama bildiğin derim acıyor. Yanma gibi. Krem sürsem de ferahlamıyor.
İlk hamileliğimde tüm vücudum uzun süre kaşındı ve dr çocuğa alerjin var çekecen demiştiBenim de olmustu ilk hamileligimde eski kayitlardan baktim Ceradolin Losyon lipo, Bephanten kasinti giderici krem, m-furo ve de Nibulen yazmis. Benim ama hem karnim hem el ayak bileklerimde olmustu kasinti. Doktor normal son aylarda demisti. Sonra da hemen gecti zaten. Eger dayanilmayacak gibiyse yakinda bi nobetci eczaneden bak istersen.
Aynen benimde oğlumda aniden çatlamıştım ve azda değildi alt tarafta. Aynada görünce şok geçirmiştim. Zor barıştım onlarla renkleri açıldıda somOff çatlama belirtileri bunlarbende ilk çocukta 35-36. Haftada bir gecede çatladım, ne sürsem fayda etmedi, oğlumun hediyesi olarak görüyorum artık
![]()
Ben daha görmedim yeni çatlak eskiden kalma var o da oğlumda son 3 günde çatlamıştımBenim göbeğimin altı çatladı inşallah daha devam etmez![]()
Kefiri mutlaka öneririm ve ev yoğurdu. Bağırsaklar düzeldikçe direnciniz artar.Hayır aşı olmamıştım. Sağolun inş.![]()
Su adet sancisi dedigimiz gibi mi ? Benimde mesela alt karin bolgemde adet sancilarim oluyor hafif hafif meselaBenim gunde bir ka kez hafif sancım oluyor
Normal mi acaba ya
Bunu 2.
3. Bebegi bekleyenler anlayabilir
Asagiya dogru hafif bir sancî
Pars'ı ben de düşündüm ama eşim istemedievetttama işte o kadar kararsız kaldık ki demir cenk pars
Kuzum tam adet sancîsî gibi değilSu adet sancisi dedigimiz gibi mi ? Benimde mesela alt karin bolgemde adet sancilarim oluyor hafif hafif mesela