- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
Dun gece yatmadan o kadar çok şey yaptım ki çok şükür geceyi deliksiz geçirdim uzun bir aradan sonra herkesten Allah razı olsun böyle böyle geçecek inşallah ama bu hamileliğimde çok çektim inşallah bebişim saglikli dünyaya gelirÇok geçmiş olsun, Bol bol portakal mandalina yiyin, karabiberli ıhlamurlu Bi çay yapıyordu annem, ilaç kullanmadığımız da onu içip kalın yorganın altında ter içinde kalırdık, ağzı burnu açıyorçok güzel terlettiriyor,
Benim normalde polikistik over im var iki çocuğum da da yumurta geliştirici ilaçlarla tedavi görerek hamile kaldım bir yıl uğraştım korunmasam bilemiyorum olmaz olmaz olacağı tutar daha üçüncüyü istemiyorum rabbim olmayana versin çocuk hasreti ile yanana versin ama nasıl korunacağımi da bilmiorm prezervatif bana göre değil nedense spinal i doktorum ile görüşeyim en mantıklısı bu olacak sanırımRahim içine takılan T şeklinde bir araç. Çıkarttırmadığın sürece koruyor. Yerinden kayıpta hamile kalanı da duydum. Hatta spiral içinde kalmış hamileyken.. Rahim içinin spirale uygun mu değil mi doktorun bilir. Ben 2. Yi düşündüğüm için hap kullanırım dedim. Evlendiğimde de yasmin kullanıyordum yan etkisini görmedim, çocuk isteyince bıraktım işte