Canım günaydın. Hiç bozma moralini. Bizim millet negatif konuşmaya bayılır. Hamile olduğumu öğrendiğimde bir tane güzel konuşan arkadaşım olmadı. Bebek gazlı olursa şöyle kötü olur böyle mahvolursun, biri yardım etmezse bitersin. Ben bilmem kaç ay lohusa depresyonu yaşadım. Bazı kadınlar dayanamayıp bebeğini camdan atabiliyormuş falan

Hamile kadına söylediklerine bak. Bir de erkek olduğunu öğrenince saçmalayanlar oldu. Keşke kız olsaydı erkek çocuk şöyle yaramaz olur böyle canına okur falan

En sonunda hepsini sessize aldım. Olumsuz konuşan herkesi susturuyorum. Herkesin hamileliği de bebeği de şartları da psikolojisi de farklı. Belki çok çaresiz hissettiğim anlar olacak ama bundan kime ne sanki ben yorulup bunalınca 'bak gördün mü biz sana demiştik' diyip sevinecek bir kitle var. Bunların hepsi de kadın üstelik. Kadının kadının halinden anlaması gerekirken bizim kadınlarımız negatif yorumlar yapıp yeni doğum yapmış annelerin üzülmesine neden oluyorlar. Benim yabancı arkadaşlarım da var. Onlarda hiç böyle muhabbetler yok. Havasından mıdır suyundan mıdır bizim milletin böyle her konuda sanki kendisine fikri sorulmuş gibi hadsiz hadsiz konuşma huyu var maalesef. O yüzden hepsine kulağına kapat hiç umrunda olmasın.