2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben sütü neden sağmak gerekiyor hala anlamış değilim. Acaba yanlış mı yaptım kızımda. 🤔 sadece başlarda sütüm gelsin diye sağdım onun dışında hep emzirdim hiç sağma ihtiyacım olmadı ve hiç mastit olmadım acaba sütüm mü azdı anca mı yetti bebeğime.
Bir de işe döndüğümde sağmaya başlamıştım ama kızım biberona alışık olmadığı için ben işteyken içmemiş sütümü, bardakla, kaşıkla bile içmemiş. Ama neyse ki 9 aylıktı ek gıda yeterli geliyordu, sabah okula gitmeden emziriyordum ben gelinceye kadar ek gıda alıyordu eve gelince de hemen emziriyordum.
Heee soylemeden gecemicem elimde pompa olmasaydi suan bende almazdim cok pahalilar 🤣🤣🤣🤣🤣

Şimdi gençler 1 numara bezden kaç adetli olanı almalıyım ? Elimde patlamasini istemiyorum . Sleepy bionatural alacam en küçük 32 liydi galiba.192 olan çok fazla geldi bana ,siz kaçar adetli aldınız ?
1 numara 80li, 2 numara 210 lu aldım ben. Çünkü bez büyük gelince de sızdırma yapıyor.

Bir kaç haftadır idrar torbamda olması lazım. Gece gündüz tuvaletten çıkamıyorum. Hem idrar hem midem de ise doğunca benden çekeceği var 😄 cuma kontrolüm var o zaman sorucam doktora
Mideye ayagini.
Dayardı kızım kaburgalarım mahvolmuştu
Allah yardım etsin birde benden baya büyükmüşsünüz siz
En son doguracak olarak siz 40 uçururken dogurucam heralde 😥😂 bir onceki kontrol kaçıncı haftadaydı sizin.

Aralık annelerinde doğum yapan biri sütü bol geliyormuş kızı da maşallah hep emmek istiyormuş meme uçları yara olmuş artık.. Ona rağmen memeleri taş gibi olmuş acıyormuş o da sağmıştı. Mesela sağdaki memeyi emdiği zaman, soldakini de boşaltmak gerek ki aynı anda dolsun yazanlar var kafam karıştı vallahi.. Mastit olmak gözümü korkuttu. Acilen de ayva çekirdeğinden jel yapıp sürmeye başlamam lazım 😄

Mideye ayagini.
Dayardı kızım kaburgalarım mahvolmuştu
Allah yardım etsin birde benden baya büyükmüşsünüz siz
En son doguracak olarak siz 40 uçururken dogurucam heralde 😥😂 bir onceki kontrol kaçıncı haftadaydı sizin.
Ben erken doğum riskinden dolayı hafta da bir gidiyorum. 2 aya yakın bas asagi duruyor. En son salı gittim. Şimdi bu cuma gidicem

Aralık annelerinde doğum yapan biri sütü bol geliyormuş kızı da maşallah hep emmek istiyormuş meme uçları yara olmuş artık.. Ona rağmen memeleri taş gibi olmuş acıyormuş o da sağmıştı. Mesela sağdaki memeyi emdiği zaman, soldakini de boşaltmak gerek ki aynı anda dolsun yazanlar var kafam karıştı vallahi.. Mastit olmak gözümü korkuttu. Acilen de ayva çekirdeğinden jel yapıp sürmeye başlamam lazım 😄
Herkesin sütü oyle su gibi akmıyor
Arkadaslara masallah😀
İns bizimde bebisleri doyuracak kadar olur
Mastit olunca da bebegi emzirmek dogru degil zaten
Enfeksiyon oluşuyor nihayetinde
Birde kanallar tıkalı olabiliyor bebek emiyor emiyor ama gelmiyor
İyi takip etmek lazım

Ben erken doğum riskinden dolayı hafta da bir gidiyorum. 2 aya yakın bas asagi duruyor. En son salı gittim. Şimdi bu cuma gidicem
Anladim canım
Benimkide gittigimde dönmüştü 29 haftada
Ama onemli degil kanala
Girmemis demişti
Bi ay sonra görüşelim dedi de ne zaman gitsem diye acaba düşünüyordum
Hayırlı haberlerle gel ins

Kızlar birley soracağım bu philips avent göğüs kalkanını kaynatsak olurmu? Yada sıcak su içinde bekletmek yeterli olurmu ki? Daha önce nasıl yapıyordum hatırlamıyorum.onuda doğum çantama koyayım dedim.
Canım ben kaynattım. Bir süre sıcak suda bekletsen de olur ama bir şey fark etmez bence 🥰

Back
X