2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bana da dr karın çevresi küçük demişti bende araştırdım bir kaç arkadaş yazdı onları yaptım Allah'ın izniylle kilo aldı şunları yapabilirsin
Yağlı kaşar peyniri ye demişti dr bana kefir muz fındık ceviz bir tane cevizi geceden suya köy sabah suyunu iç cevizi ye kah öncesinde sabah akşam süt iç. Tahin pekmez ye kırmızı et
Ben bunları yapmaya gayret ettim ins senin bebisinde kilo alır
Tamam canım çok teşekkür ederim kefiri de denicem ekstra

Tamam canım çok teşekkür ederim kefiri de denicem ekstra
İns bebisin gününde olacak bir kaç haftaya☺️hepimizin başından geçti karında küçüklük falan filan sen elinden geleni yapıyorsunuz cnm üzme kendini biraz daha dikkat et yeter😉

Benim bi hafta geride dedi birini bu hafta 2 hafta ileri çıktı ekstra bişeyde yapmadım bazende yanlış ölçüyorlar kilosu iyi bence işaretlerken yanlış işaretlemiş olabilir

Kızlar moralim çok bozuk. 34 haftalığım bebeğimin karın çevresi 3 hafta geriden geliyormuş doktor erken doğum olabilir dedi 2190 grmis. Suyu sınırda dedi neler yapabilirim tecrübesi olan ya da bilgisi olan kilo aldırmam lazım bebeğime.
Kilosu normal bence. Ben çok su içiyorum sanırım o yüzden su sıkıntısı hiç olmadı. Hatta hala dolaptan soğuk içiyorum. Havuç suyu iç. Sabah kahvaltıda peynir olarak kaşar, ara öğün olarak muz ceviz fındık yemeni tavsiye ederim. Bunlar kilo aldırıyormuş. Süt ürünleri de tüket. 34. Hafta bitecek geçen cuma 2000 gramdı benim kız, doktor normal demişti kilosu. Önemli olan sağlıklı doğması

Hiç bir şeycik olmadı.Makinadan çıkınca küçülmüş gibi geldi gözüme ama ütü yapınca düzeldi tozlarıni da aldı benim pijamaları kurutma yapılmadigi için normal kuruttum.daha doğrusu kurutmaya çalışıyorum 😂😂😂 el örgülerini bile attım yün programı vardı .

Hiç canını sıkma ,havuç suyu deneyebilirsin faydasını görenler var bende tedbir amaçlı içiyorum her geçen gün küvözde kalma riski düşüyor .Protein alabilirsin bir de muz olabilir ilk gebeligimde çok yemiştim faydası olur belki .
Bebe programı var ama ne işe yarıyor bilmiyorum, benimki beko, içi pamuklu kalın penyeler biraz çekiyo ama bakim atıcam bende sanırım, 😊

Kızlar moralim çok bozuk. 34 haftalığım bebeğimin karın çevresi 3 hafta geriden geliyormuş doktor erken doğum olabilir dedi 2190 grmis. Suyu sınırda dedi neler yapabilirim tecrübesi olan ya da bilgisi olan kilo aldırmam lazım bebeğime.
Bebeğe muz da kilo aldırıyomuş bir de ben mfk karışımı var (suat kaya) instagramda mehmet fatih karslı diye bir perinatolog doktor var onun önerdiği bal karışımı var propolis arı sütü polen bal karışımı bebeğe de kilo aldırıyomuş o ben 2 kaşık yiyorum günde

Bir yerden başla benim 2 gün sürdü ki kurutma olduğu halde ,bazı ürünleri kurutmaya atmadım onlar hala kurumadi desem inanır mısın? Oda içine asmadim yemek kokusu filan siniyor diye kapalı balkona koyduydum içeri aldım bugün kurur bir posta daha ütü loadinggg 😂😂😂

Yazın havuç yağı ile bronzluk yapmaya çalıştığımiza göre 😂😂😂 dozunda olursa karoten iyi abartmayalım bari 😂😂😂

Ben her gün bir tane yiyorum kıtır kıtır hoşuma gidiyor 😂

Bebeğe muz da kilo aldırıyomuş bir de ben mfk karışımı var (suat kaya) instagramda mehmet fatih karslı diye bir perinatolog doktor var onun önerdiği bal karışımı var propolis arı sütü polen bal karışımı bebeğe de kilo aldırıyomuş o ben 2 kaşık yiyorum günde
Kimileri de zararlı hamilelikte diyor kime inancagimizi şaşırdık 🙄

Canim kilosu bence gayet de normal. Senin suyuna dikkat etmen gerek. Bunun için de arkadaşların dediği gibi bol su iç havuç armut tüket. Kilo alması için de tahin pekmez tüket kaşar ye bol, fındık fıstık ye, her gün kefir iç mutlaka. Muz ye süt iç. İnsaAllah normal olur.

Ben her gün bir tane yiyorum kıtır kıtır hoşuma gidiyor 😂
Ben de gruptaki arkadaşlar suyu azaldı dedikçe her gün en az iki üç tane kıtır kıtır yetip duruyorum tavşan gibi, suyu yanimdn ayirmiyorum😊 burada paylaşılanlar nelere dikkat etmemiz konusunda yararlı oluyor.

benimde dün akşamdan beri adet ağrısı gibi bir ağrım var. ama böyle sancı gibi değil devamlı ağrıyor ve çok hafif. doktorada cumartesi gideceğim. sizde oluyormu adet ağrısı gibi?
Aynı şeyi sabaha karşı yaşadım. Hem karnım hem belim regl olacakmış gibi ağrıdı epey de uzun sürdü. Birkaç gündür kasığıma saplanan ağrılarım da oluyor. Doktorumu aradım. Bu aylarda bunlar normal şeyler ama için rahat etsin gel bir bakalım dedi. Öğleden sonra nst'ye giricem.

Bencede kilosu çok geri durmuyor. Ama kefir , muz, kaşar peyniri, somon gelişimi destekleyen yiyecekler. Bence bunlara ağırlık ver. Toparlar kısa zamanda.

Öyleyse iyi bende biran şüphelendim. Birde erken randevuyada gitmek istemedim
Bendede oluyor adet agrilari gibi. Hatta dun gece adim zor atiyordum bacagima vuruyor oturup kalkinca cok agriyordu ama dinlenince hafifledi sanirim artik sadece yemek isine bakmak lazim ama oda olmuyor malesef evde cocuk varken ( eksik olmasin o ayri ) 😇

Bu haftalarda kilosu normal c.tesi gunu benimki 2200 gr di doktor hatta kilo aldirma diye tembihledi 🤔 benimkinin karin cevreside masallah onden onden gidiyor ama doktor bisi demedi

Canım öncelikle kendini kötü hissetme. İnşallah erken doğum olmaz ama olsa bile kilosu gayet iyi bir sorun olmaz. Suyu arttırmak için yapılan şeyler vardı ben de tam bilmiyorum. Bol su içmen lazım 2,5-3 lt falan. Yumurta, ıspanak, ceviz, süt ve süt ürünleri, et, muz, kabak çekirdeği bunlar bebeğe kilo aldıran besinler.

Bu haftalarda kilosu normal c.tesi gunu benimki 2200 gr di doktor hatta kilo aldirma diye tembihledi 🤔 benimkinin karin cevreside masallah onden onden gidiyor ama doktor bisi demedi
Sanırım karın çevresi geriden geldiği için sıkıntı gördü zaten ya en azından farki Biraz kapatirsam iyi olcak

Bencede kilosu çok geri durmuyor. Ama kefir , muz, kaşar peyniri, somon gelişimi destekleyen yiyecekler. Bence bunlara ağırlık ver. Toparlar kısa zamanda.
İnşallah canım dusununce bana da öyle geliyor ama karın çevresi 31 haftalık gibi göründüğü için sıkıntı gördü zaten

Canim kilosu bence gayet de normal. Senin suyuna dikkat etmen gerek. Bunun için de arkadaşların dediği gibi bol su iç havuç armut tüket. Kilo alması için de tahin pekmez tüket kaşar ye bol, fındık fıstık ye, her gün kefir iç mutlaka. Muz ye süt iç. İnsaAllah normal olur.
İnşallah canım ya

Back
X