2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Eki Görüntüle 2958229
Sabah gelen kargo. Artık kapı çalınca kızım direk kargo geldi diye kapıya koşuyo 😂
Oğluşun gardrobu için ıvır zıvır koymaya organizer aldım. şu an indirimde kızlar farklı renkleri de var. Ha çok mu gerekli bence değil ama masraf yapmaya yer arayan varsa tam size göre 😂

Bende pembesini almıştım çok iyi gerçekten bir takım daha alacam ama sanki

Kızlar beklenen kredi kartı kesimim gerçekleşti ve alışverişe başladım. Tek günde bitiricem limitimi:KK70:
Katlanan küvet aldm ebebekten, trendyolda sleepy bio natural yenidoğan başlangıç seti diye bişey buldm onu ekledim, 1 beden 32li 2 beden 34lü, 1 adet de ıslak mendil vardı içinde. Xiaomi'nin şu digital termometre ve nem ölçerini ekledim, materni bebek kaşığı ekledim. tarak, tırnak makası, daha ne olsn...
Pişik kremi olarak ne kullanıyodunuz genel olarak? Sudocrem sanırım çok duyuyodm ama mühendisinoğlu sayfasında temiz içerikli kremler içinde değiller. Ebebekin baby me kremi mühendisinoğlu beğenmişti diye hatırlıorm baya da uygun kullanan var mı? Onun dışında yine mühendisinoğlu yıldızları arasında baya pahalı markalar var earth mama fln gördüm baya büyükmüş kavonozu gerçi ama 250tl şuan. Biri 17 biri 250 yani... Ama paraya kıyamadm diye bebeğimin popişinin zarar görmesini de istemem. Benim cildim kdr değeri yok mu bebeğin dedim kendime nemlendirici alıyorum o fiyatlara =)
Pişik kremi olarak mustela aldım. İçeriği temiz. Bakabilirsin ☺️

Çikolata yaptırmıştım bugün oda geldi. Rabbim hayırlısı ile tamamlatsın sürecimizi inşallah 🙏

Eklentiler

• 0CF1C9D4-FD19-47E1-8F0F-D79CFD577016.webp
    0CF1C9D4-FD19-47E1-8F0F-D79CFD577016.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 90
Herkese merhaba, geçen hafta çok hastaydım, acillik oldum, covid testi yaptırdım şükür negatif çıktı, basbaya grip yaşadım, çok şükür şimdi iyiyim. Dr kontrolleri 2 haftada bire düştü, şekerim takip altında hala, bu biraz zorluyor, canım tatlı turu şeyler çekiyor ama yiyememek zor oluyor. Arada kaçamak yapıyorum ama.. Bu arada hastane çantasını hazırladık eşimle, hepsini kilitli poşetlere koydum, çok iyi oldu, düzenli oldu. Hayırlısı bakalım.. Heyecanlı sürece girdik.
Bir de hediyelik çok araştırdım, içime sinen bir şey buldum sizlerle de paylaşmak istedim. Trendyolda tırtıklı lavanta sabun buldum, hem de kraft kutusuyla satılıyor. 100 tanesi 160 TL. Bunları jüt ip ve kurutulmuş çiçek ile süslemeye karar verdik. Bu arada etiket de dahilmis bu fiyata. Bilginiz olsun. Bitmiş hali örnekteki gibi olacak inşallah.

Eklentiler

• IMG_20211122_211312.webp
    IMG_20211122_211312.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 100
Çikolata yaptırmıştım bugün oda geldi. Rabbim hayırlısı ile tamamlatsın sürecimizi inşallah 🙏
Ben de bundan yaptırmayı düşünüyorum. Molicikolatada baktım ben . Sen nereden yaptırdın
Ben de bunu beğenince pembesini de sipariş verdim kızım için. bir de lacivertini onu da ben kullanırım artık 😂
Ben direk 4 tane sipariş verdim indirimdeyken şimdi uçmuş fiyatı. Bakiyim eğer yetmezse daha sonra alırım. Çok kullanışlı geldi bana .
Bide çekmecede eşimin benim çoraplarim çok dağınık duruyordu. Onun için de iki tane ayakkabı kutusu kullanıp topladım 😂 derli toplu duruyor belki sizede fikir olur

Ben çantasını biraz tatile gider gibi hazırladım😂😂😂
Hemşireye vereceğimiz takımın dışında 2 takım, 2 tulum. Her biri ayrı poşetli, poşetlerin içinde çıtçıtlı iç zıbınları ve şapkaları var her birinde.
Bir polar battaniye, kundak battaniye, penye battaniye, 2 Müslin örtü,
3 yelek (hangisini giydireceğim bilemedim)
Çoraplar eldiven ağızbezi, patik
Pamuk ıslak mendil ,15 tane bez

Biraz abartmış olabilirim. Poşetli eve getiririm kullanmadığımı

Almadığım şeyler var , pişik kremi, alt açma örtüsü bunlar koyulacak,
biberon koysam mı bilmiyorum daha onu yıkamadım.

20 aralıktan önce doğurmayacağım. Konuştum oğlumla gelmeyecek 😀
Çantasını hazırladım bugün, herseyini çantaya koyunca dolapta bir şey kalmadı 😂😂😂
sıra bende inşallah ben de önümüzdeki cmt hazırlamayı düşünüyorum bu hafta anca eşyaları ütülerim. Aslında bana hala erken gibi geliyo ama hepiniz hazırladınız diye benim de içime sinmedi hazırlıyım kurtulaym

Hemşireye vereceğimiz takımın dışında 2 takım, 2 tulum. Her biri ayrı poşetli, poşetlerin içinde çıtçıtlı iç zıbınları ve şapkaları var her birinde.

Bende sendenim merak etme. Sanki sehir disi hata yurt disina gidiormus gibi koydukca koyduk 🤭🤭

Saronsucum sen simdi sagma mi diosun ?
Yazdiklarini dusununce evet gece uykusuz kalmalar vs hepsi ok oluyor gercektende
Dusundukce hatami ettim acaba die ikileme dustum.
Bebegim emiyordu uzerine sagiyordum atiyorum yarim saat sonra yine meme istiyordu bu defa sut dolmadigindan acmi die dusunerek bende mama vermeye baslamistim ( bi tek uyursa emmezse sisiyordu goguslerim Aciyordu ekstra sagiyordum )
Hic bu yonden bakmamistim olaya
Farkli aci kazandirdin bana saol gercektende
Canim herkesin durumu farkli tabi bisi diyemem ama benim yasadiklarim o sekildeydi. Yani sagma isin icine girince sanki bir seyler yanlis oldu
Kendimi bosa yorup stres yaptim ve o yorgunluk ve Stres emzirme motivasyonumu dusurdu. Psikoloji cok onemli diye dusunuyorum.

Kızlar bugün nst'ye girdim. Bir şey yokmuş çok şükür 🙏 Oğluşum 2330 gram olmuş. Doktorum 1 hafta önden gidiyor dedi. 2 hafta sonra kontrol var. Bir türlü yüzünü göstermiyor ama. Doğduklarında ultrasondaki fotoğraflarına benziyorlar mı acaba 🤗 Bana bütün bebekler aynıymış gibi geliyor 😁

Canim herkesin durumu farkli tabi bisi diyemem ama benim yasadiklarim o sekildeydi. Yani sagma isin icine girince sanki bir seyler yanlis oldu
Kendimi bosa yorup stres yaptim ve o yorgunluk ve Stres emzirme motivasyonumu dusurdu. Psikoloji cok onemli diye dusunuyorum.
Haklisin iste bende kac ml cikti ay bilmem ne ay az oldu kendimi yiyordum resmen... Sonuc mama... Dur bende sagmiyim bakayim deneyeyim

Biberon emzik koyma canım. Asla önerilmiyor. Bebeğin emmesini teşvik etmek gerekiyor.

Wala ben biberonda emzikte koydum. Oglum beni emzik yapmisti cunku bildigin 25 cesitmi ne emzik denedim su mahalle arasindaki bakkalda satilan fatos emziklere kadar asla tutmadi bence evet tabiki uzman gorusleri onemlidir emmeyi etkiliyordut vs kabul ediyorum ama bazen emzik kurtarici oluyor iki isini yaparken emzikli arkadaslarimdan gordugum ve anne baba yontemi bu sekilde

Back
X