2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben de bundan yaptırmayı düşünüyorum. Molicikolatada baktım ben . Sen nereden yaptırdın canım
Bende oraya yaptırdım canım. Kargo parasınıda göndermiştim başta ama bugün bidaha kargo ücreti ödedm. Sonrada yazdım özür diledi geri gönderecek kargo parasını. Çikolatası çok iyi bişey bekleme ☺️

Çok daraltıyorlardır şuan seni benimkileri dönünce benim nefes darlığım o kadar azaldı ki üst taraf aşırı rahat şuan 😊 sen normal mi düşünüyorsun doğumu?
evet hiç nefes alamıyorum canım aslında doktor ters oldukları için bişey demmedi ama dönerseler normal düşünürüm

Bende ondan aldim..herkes cok memnun bence bizde memnun olucaz iinsallah
Geldi canım bugün
Cok sevdim
Cocuklar bayıldı utanmasalar yıkanalım diceklerdi😜
Ayağımızı soksak olur mu filan
Biraz kucuk geldi gozume
A101 deki kuvetin yarisi kadar anca😀
Su koyduk denedik sıkıntıda yoktu
İyiki almışım

Kizlar benim göbeğim kizarmis kırmızı kırmızı resmen. Acaba gerildiği için olabilir mi

Kıyafet deyince benim de kızarıyor. Göbeğim açık dolaşıyorum evde.

Hele o hamile pantolonları acayip sıkıp acıtıyor. Dar gelmeye başladı. Göbeğimin altında tutuyorum belini.

Kıyafet deyince benim de kızarıyor. Göbeğim açık dolaşıyorum evde.

Hele o hamile pantolonları acayip sıkıp acıtıyor. Dar gelmeye başladı. Göbeğimin altında tutuyorum belini.
Ben de göbeğim açık kalmasın diye eşimin atletlerini giyiyorum. 😁 Belki giydiğim tişört sikiyor olabilir

Arkadaşlar merhaba ek gelir için makrome oda süsleri lohısa terlik taçları yapıyorum ilgilenen olurmu acaba

Eklentiler

• 318074.webp
    318074.webp
    8 KB · Görüntüleme: 34
  • 318076.webp
    318076.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 318189.webp
    318189.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 32
  • 318075.webp
    318075.webp