- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Canim ben nisanımda Hacı Şerif cikolatalarindan yaptirmistim cok memnun kaldım bebek çikolatası da yapıyorlar cok kaliteliydi. İnternet sayfalarida var güvenilir
Gerçekten iyi çikolataları drajeleri de güzel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben nisanımda Hacı Şerif cikolatalarindan yaptirmistim cok memnun kaldım bebek çikolatası da yapıyorlar cok kaliteliydi. İnternet sayfalarida var güvenilir
Kizlar eve geldik. Dinlenme bol su fitil + agizdan antibiotik verdi. Agri biraz daha artacak iltihaptan dedi korkma 2. 3. İlactan sonra hafiflicek dedi
Aynen benide tembihledi agrin ilac nitince yine ayni olursa asla bekleme hemen gel dogurana kadarki donem onemli artik dediGeçmiş olsun,
Artık Ağrımız olunca beklemeyelim çok, Doktora gidelim, müdahale edilmesi gereken şeyler çıkabiliyor.
Hazirla vala bugun doktor bi endiselendi bide catala cikinca tansiyonum yykseldi pskolojik aha dedim gidiom dogumaBen de artık bir an evvel hazırlicam hastane çantamı, poşetlerin içinde duruversin artık bi şey olmaz herhalde![]()
mutlaka gümüş kapak alın daha ilk günden meme uçları öyle bir hassaslaşıyor acıyorki merhemler falan fayda etmiyor ben silvermoon kullandım ilk doğumda 2-3 ay nerdeyse şimdi yine hastane çantama koydumMerhaba hanımlar gümüş kapakta öneriniz nedir acaba? Aslında ben gögüs kalkanı alıcaktım ama doktorum gümüş kapağı önerdi ve Silveretti markasından bahsetti. Fiyatı 400 tl civarı açıkcası o kadar da vermek istemiyorum öneriniz varsa bekliyorum
Bende aldım hatta 36 haftadan sonra kullanmayı öneriyorlar silvernurse marka benimki demutlaka gümüş kapak alın daha ilk günden meme uçları öyle bir hassaslaşıyor acıyorki merhemler falan fayda etmiyor ben silvermoon kullandım ilk doğumda 2-3 ay nerdeyse şimdi yine hastane çantama koydum
Ben ben bugun 3 te birini anca yıkadım ütüledimHala kıyafetlere baslamayanlar kimler![]()
ayy kubra ağrın mı vardı kaçırmışımKizlar eve geldik. Dinlenme bol su fitil + agizdan antibiotik verdi. Agri biraz daha artacak iltihaptan dedi korkma 2. 3. İlactan sonra hafiflicek dedi
Bende hacı seriften yaptirmak istiyorumCanim ben nisanımda Hacı Şerif cikolatalarindan yaptirmistim cok memnun kaldım bebek çikolatası da yapıyorlar cok kaliteliydi. İnternet sayfalarida var güvenilir
Bir kac gundur idrarda koku ve karin alt kisminda agri vardi canimsu. Gecer gecer dedim ama yurumekte zorlandim oturup kalktimca alt karina agri giriyordu epeyce dedim bi baktiralim iyi ki gitmisim. Hem idrar yolu hem vajinal enfeksiyon cikti. Sukur ki sadece ilac tedavisi ile gececek insallah. Bir kac gun daha bu agri artarak devam edebilirmis ... Herhangi bir degisiklikte beklemeden gidin kontrol ettirin kizlar vala.Ben ben bugun 3 te birini anca yıkadım ütüledim
Yarın biraz daha yaparım
Esime dedim az yardım et
Annemle yaparmışız
neyse o ödevlerle ilgilendi
Bende ütüyü yaptım
ayy kubra ağrın mı vardı kaçırmışım
Cok gecmis olsun
Sukurki gececekmis
Dün gece hamile
Oldugumu unuttum
Yatakta eski gunlerdeki gibi ani bir dönüş yapınca
Bir ağrı girdi aman y rabbiGece gece bi bağırmışım
Cok
Dikkatli olmamiz lazim artik
Off enfeksiyonBir kac gundur idrarda koku ve karin alt kisminda agri vardi canimsu. Gecer gecer dedim ama yurumekte zorlandim oturup kalktimca alt karina agri giriyordu epeyce dedim bi baktiralim iyi ki gitmisim. Hem idrar yolu hem vajinal enfeksiyon cikti. Sukur ki sadece ilac tedavisi ile gececek insallah. Bir kac gun daha bu agri artarak devam edebilirmis ... Herhangi bir degisiklikte beklemeden gidin kontrol ettirin kizlar vala.
Melodi çikolatalarıda iyidir biraz daha makul gibi fiyatlari bakabilirsiniz İnternet sitesindenBende hacı seriften yaptirmak istiyorum![]()
Geçmiş olsun canımBir kac gundur idrarda koku ve karin alt kisminda agri vardi canimsu. Gecer gecer dedim ama yurumekte zorlandim oturup kalktimca alt karina agri giriyordu epeyce dedim bi baktiralim iyi ki gitmisim. Hem idrar yolu hem vajinal enfeksiyon cikti. Sukur ki sadece ilac tedavisi ile gececek insallah. Bir kac gun daha bu agri artarak devam edebilirmis ... Herhangi bir degisiklikte beklemeden gidin kontrol ettirin kizlar vala.
Geçmiş olsun artık çok dikkat etmeliyiz son zamanlarımız. Sağlıklı olsun da kilosunu düşünüp strese sokma kendiniEvet de işte benim bebek henüz çok zayıf ondan üzülüyorum :/ tabi bu sayfada çok daha zayıf bebeklerimiz hayata tutundu. Ama işte hala hazır değilim gelmesine psikolojik olarak demek ki kendimi hazırlamalıyım en geç ihtimalle 37 bitince alırsa 38’ 39 falan beklenmeyecek. Büyük Tansiyonum 130’lu rakamlar, küçük tansiyon 90, 100 falan :/ küçük sorunlu olan. Karın ağrısı da belirti olabiliyormuş
Çok geçmiş olsun canımHeralde canim bilmiyorum ki acilma vb bisi yok dedi ama suyu hala fazlaymis
Bakicam canım onada bir göz atayımCanim ben nisanımda Hacı Şerif cikolatalarindan yaptirmistim cok memnun kaldım bebek çikolatası da yapıyorlar cok kaliteliydi. İnternet sayfalarida var güvenilir
Canım çok geçmiş olsun. Stres falan yapma sakın. Limonlu su falan iç bol bol. Birde C vitamini tüket sürekli. İdrar yolları için en iyi çözüm bunlar. Doktorum bana C vitamini veriyor lökosit miktarı idrarda fazla çıktığı zaman. Daha önceden tansiyon ile ilgili birşeyin yoktu demi?Kızlar malesef tansiyonum çok daha çıktı evde ve yatış aldım yine hastaneye gidince, dua edin lütfen şu dönemde hastanede kalmak cidden zor tansiyonum yükselmemek üzere normal olsun![]()