2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar yenidogan bebek bezi 76`li az mi cok mu? 1 numara oluyor. Bilemedim hemen buyoyo muydu bu tontisler. Bu arada bebek bezleri ne kadar pahali yaa valla en buyuk masraf bu olacak yine belli oldu..
Ben hic 1 numara almadim oglumda da hep 2 den basladim simdide direk 2 aldim he erken dogar bisi olur acilinden alinir diye dusunuyorum. Bebek bezinde hepsi burada 2. Si 1 tl kampanyasi kovala gercekten cok pahalilar bu gidisle insanlar eski tip musambaya donmezlerse iyi wallahi

Analarımız ne çekmiş öyle ya. Kaynat, elde yıka, ütüle. Makineden çıkanı katlamaya üşeniyorum bazen 😕
Kiz bende oyleyim çamaşır yikanio kuruyor koltugun ustune atiyorum gunlerce bekledigi oluyor utu icin bugun yarin bugun yarin derken bu sefer asabim bozuluyor yapamiyorum diye🤦🤦 ama hakkaten cok yorgun hissediyorum kendimi bu aralar hep uyuyasim var elim ise degmiyor . Bugun sadece utu ve yemek yaptim gel halimi gor sanki 5 oda ev temizlemis gibiyim 🤦🤦

Ben hic 1 numara almadim oglumda da hep 2 den basladim simdide direk 2 aldim he erken dogar bisi olur acilinden alinir diye dusunuyorum. Bebek bezinde hepsi burada 2. Si 1 tl kampanyasi kovala gercekten cok pahalilar bu gidisle insanlar eski tip musambaya donmezlerse iyi wallahi

simdi onu kontrol ettim ben de. 1 numara 4.5 kilo alti diyor, 2 numara 3.5 kilo ustu diyor. 1 numara siparis vermistim iptal ettim. daha kucuk bir paket alicam 1 numara icin, duruma gore 1den devam ederim ya da direk 2ye gecerim. ben de burdaki kampanyalara bakarim artik ama pek olmuyor..

simdi onu kontrol ettim ben de. 1 numara 4.5 kilo alti diyor, 2 numara 3.5 kilo ustu diyor. 1 numara siparis vermistim iptal ettim. daha kucuk bir paket alicam 1 numara icin, duruma gore 1den devam ederim ya da direk 2ye gecerim. ben de burdaki kampanyalara bakarim artik ama pek olmuyor..
Aa pardon sana hepsiburda getiremiyor unuttum ben onu 🤦🤦 ben kalca cikigi icin bir kac prof doktor gezmistim oglumda ( esimin ailesinde genetik sorun var ) hepsi bez buyuk olsun kucuk olmasin buyuk bezin zarari yok yarari var demislerdi o yuzden oglumda cok kisa surede 3 e gecmistik hatta hep bi tik buyuk bez kullandik.

Gecen gece oglan kustu benimkinede 2 taneye birden hemde wala o halde verdim yikamaciya hic el surmeden baktim fena oluyorum temizleyemicem rica ettim adamlara aldilar direk. Farmasinin pas ve kirec cozucusu mukemmel derz arasi temizlio bu arada 😍😍 ne alaka aklima gdi birden hahahahhaa sen cok amacli diyimce
Bugün yıkamacıyı arasam en erken yarın gelirler biliyorum yani o yüzden leke iyice işlemeden kabasını bi alayım dedim ama abarttım sanırım halının her yerinden 2-3 defa geçtim 😂😂
Eşim gerek yok hiç belli olmuyo diyo ama bana batıyo işte verilecek mecbur.
Bu arada kireç sökücü için diversey diye bi şey keşfettim harika bi şey. Duşakabin camlarını falan acayip temizliyo 😂

Nerden gittim dertsiz başıma dert aldım ya Allaha havale ettm ben onu sanırım hastası olmadıgım ıcın yaptı . Baska bı acıklamasını bulamadım kimseye bısey dıyemedım kendımle beraber ınsanlarıda huzursuz etmek istemedim eşimin bile haberi yok.
Bazı doktorlar insan psikolojisinden anlamıyor gerçekten. Benim gittiğim bi de perinatologdu 18.haftada. bana direk karnında bile ölebilir dedi. Tamam bütün riskleri söylüyorsun da her şeyin de bi adabı var ki bu perinatolog şehirdeki en tutulan herkesin ayrıntılıya gittiği ta 6 hafta önceden randevu aldığım bi perinatologtu.

Kiz bende oyleyim çamaşır yikanio kuruyor koltugun ustune atiyorum gunlerce bekledigi oluyor utu icin bugun yarin bugun yarin derken bu sefer asabim bozuluyor yapamiyorum diye🤦🤦 ama hakkaten cok yorgun hissediyorum kendimi bu aralar hep uyuyasim var elim ise degmiyor . Bugun sadece utu ve yemek yaptim gel halimi gor sanki 5 oda ev temizlemis gibiyim 🤦🤦

Ütü yoruyor yapmıyorum ben. Eskiden yastık kılıflarıyla iç çamaşırlarını ütülerdim. Kendi kendime söylenip katlayıp dolaba koyuyorum.

Ütü yoruyor yapmıyorum ben. Eskiden yastık kılıflarıyla iç çamaşırlarını ütülerdim. Kendi kendime söylenip katlayıp dolaba koyuyorum.
Utusuz carsafta imkan yok yatamam huy oyle alismisim engelleyemiyorum kendimi. Bi ara evde giydigimiz pijamalri vs utulemedim ama sonra onlarda sabima dokundu yine eskiye dondum toz bezlerine kadar utuluyorum ama oturarak yapiyorum imkani yok ayakta durmamin 🤦

Aa pardon sana hepsiburda getiremiyor unuttum ben onu 🤦🤦 ben kalca cikigi icin bir kac prof doktor gezmistim oglumda ( esimin ailesinde genetik sorun var ) hepsi bez buyuk olsun kucuk olmasin buyuk bezin zarari yok yarari var demislerdi o yuzden oglumda cok kisa surede 3 e gecmistik hatta hep bi tik buyuk bez kullandik.
Himm bak bunu bilmiyodum, iyi oldu sagol canim👍👍

Kizlar yenidogan bebek bezi 76`li az mi cok mu? 1 numara oluyor. Bilemedim hemen buyoyo muydu bu tontisler. Bu arada bebek bezleri ne kadar pahali yaa valla en buyuk masraf bu olacak yine belli oldu..
Bime alıştır hem uygun hem de güzel ilk cocugumu onunla buyuttum

Benim de kalçamda sorun varmış . 6 ay aparat kullanmışlar. Büyük büyük bezler takmışlar. Kalçada gevşeklik olunca uyarırlar, görürler herhalde kontrolde. Bebeğin kalçasını sıkması iyi bir şey değil tabiki.

İkindi vakti hurma yedim yedikten sonra bi terleme çarpıntı fenalık geldi sürekli de yediğim bir şey. Dedim kesin şekerim çıktı evde bekledim 2 saat kadar sonra hastaneye gittim şekerimi ölçtüler akşam 87 çıktı, dedi açlık şekeri gibi düşük. Düşük şeker mi hapıyor yani çarpıntıyı anlamadım üstelik hurma yemiştim. Bir türlü çözemedim bu sorunumu

Deminden beri okuyorum her seferinde şaşırıyorum tek bir doktorun dediğiyle hareket etmeyin arkadaşlar ne yazık ki onlarda insanlar beşerler şaşarlar, bir tek devlet değil özel de bile maaş usulü çalışanlar var haliyle hasta sayısı çok olmasın diye hastaya kötü muamele yapanlar var, onlara da yazık çalışma saatleri çok olanlar tahammül seviyeleri kalmaya biliyor yine de insan olmayı unutmamaları gerekli bende önce kadın bir doktorla başladım özel bir hastahane ama ortalamanın altındaydı fiyatı hastanenin, kadın sürekli anlam veremediğim şekilde beni strese sokmaya başladı, zamanla benden bağımsız kadının çalışma şartlarıyla ilgili taleple ilgili sıkıntısı olduğunu anladım haliyle az paraya çok kişiyle ve tehlikeli vaka ihtimali olanlarla uğraşmak istemediğini çözdüm çok yazık, bu meslekte Hipokrat yeminini boşa ettirmiyorlar, başka mesleklerde kişi çareyi başka yerde bulabilir ama hastalık öyle değil, vaka seçmek isteyen doktor olmamalı, doktorluk mesleğinin materyali odun değil, demir değil, insan.. ben ilk doğumumu en iyi yerlerden birinde yapmıştım bu sefer para saçmayayım biraz daha maddi olarak abartmayayım hesabıma sahip çıkayım demiştim ama ne oldu döndüm dolaştım önceki doktoruma gittim sırf ne için insan muamelesi görebilmek için, yazık çok yazık, bu konuda çok dolmuşum kusura bakmayın patladım.

İkindi vakti hurma yedim yedikten sonra bi terleme çarpıntı fenalık geldi sürekli de yediğim bir şey. Dedim kesin şekerim çıktı evde bekledim 2 saat kadar sonra hastaneye gittim şekerimi ölçtüler akşam 87 çıktı, dedi açlık şekeri gibi düşük. Düşük şeker mi hapıyor yani çarpıntıyı anlamadım üstelik hurma yemiştim. Bir türlü çözemedim bu sorunumu
Wala seker isini bende cozemedim bi turlu diete uysam acligim 65 68 tokluk 90 100 arasi uymasam tatliyi kacirmadigim surece tokluk 120 civari benimde sekerim dusunce gozum donuyor yemek yeme istegim artiyor ama deli gibi bi olcuyorum yerlerde bende rutin yiyorum artik abartmamak kaydiyla canim ne isterse ama doktor gecen acilde hic tabimiyor beni ilk kez muayene edio direk bebege bakip sende seker mi var diyor 🤦🤦 dedim boyle boyle tamam o zaman iyi yapiyorsun dedi ama ( kendi doktorumda sistemimi onayliyor ) bi ayar bulamadim dogrusu

Kızlar instagramdan bi tane çikolata markasıyla görüştüm bebek için satıcıya dedim ki çikolata kalitesi nasıl elite marka dedi artı dedim görselini tasarlayıp atarsanız ona göre satın alacağım sıranız gelince haber verelim dediler bana 🤦🏼‍♀️ Sonra bende tamam dedim internete bi yazdım iyi yorum da var kötü de öyle olunca dedim adam yazınca ben iptal edeyim neyse bunlar bana hiç bişey demeden bugün çikolatayı yollamış 16 lira kargo verdim açtım bi baktım çikolata leş yarısı açık adama yazdım dedim ben bunları misafirlerime veremem nasıl çözeceğiz adam görsel atın dedi attım hiç cevap falan vermiyor bana muhtemelen para vermediğimi bilmiyor o yüzden de sallamıyor beni keşke kapıdan almasaydım dedim şahsa özel yapmışlar madur olmasınlar alayım ama yani resmen leş
sırf bu sebepten instagramdan bişey almıyorum hepsiburada trendyol gittigidiyor boyner vs dışı alışveriş yapmıyorum
En son eczanede baktim uclarina 10 lusu 35 tl farkli markanin var 60 tl . fizyolojikte tanesi 3 tl 🤔 pahali mi bilemedim
evet eczanede çok pahalı
Ya kizlar bir cogunuz herseyi mi int ten siparis veriorsunuz 🤔 sorun bende mi yaa 🤣🤣🤣🤣🤣
hepsiburada gifrer 30lu serum fizyolojik uyguna geliyor yine aynı sitede otribebe uyumlu optinell marka 30 luydu sanırım aspiratör ucu satılıyor yorumları çok iyi bakabilirsin
Kızlar meme uclarim yara oldu emmzirirken. Kantaron yagi iyi gelirmi. Ya da başka önerisi olan varmi
kalkan ya da gümüş kapak deneyebilirsiniz

Bugün yıkamacıyı arasam en erken yarın gelirler biliyorum yani o yüzden leke iyice işlemeden kabasını bi alayım dedim ama abarttım sanırım halının her yerinden 2-3 defa geçtim 😂😂
Eşim gerek yok hiç belli olmuyo diyo ama bana batıyo işte verilecek mecbur.
Bu arada kireç sökücü için diversey diye bi şey keşfettim harika bi şey. Duşakabin camlarını falan acayip temizliyo 😂
Bende bulaşık parlatıcısıyla temizliyorum 😄 O daha iyiyse ondan da alırım nerde satılıyor? 😄

Back
X