2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ocak ayı gelmeden aldı demek ki insanlar malum zam zam zam

Bende çok beğendim o yatağı 1200 TL ye yatak +beşik almıştık daha 16 haftalık filandim herhalde 😂
Kuzuya maşallah iri olacak gibi ,oğlum böyleydi 3 -hafta ileride gitti 37.hafta kafa çapı normal doğum için üst sınıra gelmişti.Doktor normal istersen suni sancı verip deneyelim dedi ,3 hafta var daha açılma olmazsa sezeryan olma ihtimali yüksek ,bekleyelim dedim 39+3 te sezeryan oldum.37.haftada kilosu 3300 civarı gibiydi doğduğunda 4500 Gr di koca dana 😂😂😂
Ahaha tosuncukmuş senin oğlan da☺️☺️💙 sağlıklı olsunlar da farketmez doğum şekli ☺️

Hemen favoriledim hantal degilse inceleyeceğim ♥️
El birligiyle beni bu stresten kurtaracaksınız 😅

Aferin size ya valla helal 😃
Ben salakligima doymayayim hersey zam ustune zam yiyor
Bu babybjörnün yan sanayisi çıkmış 😜
Ondan mi alsam
Diyorum
Ben nuna aldım 60 kg a kadar taşıyor sonrada otururlar üstünde aşırı pahalı babyjörnler gerçi buna 1000 verdim ama olsun 😂

Benimde kontrolüm pazartesi gunu heyecanla bekliyorum resmen 🤭 benim sertlesmeler vs geceleri oluyor kesin gece dogacak gibi hissediyorum🤭 ama yururken inanilmaz asagiya baski gene artti iltihaptanmi bilemiyorum 🤦
Baskı hissi benim de çok fazlaydı, doktor doğum pozisyonunu almış dedi bugün, kafasıyla aşağıyı itiyor gibi.

Bugün kontrolümüz vardı bizimde, benim kilo almam durmuş çok şükür 74,9 kilom, iki hafta öncede aynıydı, bebiş haftasıyla uyumlu gidiyor, iki buçuk kilo, doğum sezeryan olacak ilki sezeryan olduğumdan, doktor herşey normal giderse yılbaşını geçiririm dedi, eşim doğum ücretinde konuştu, 2750 dedi doktorum, yılbaşından sonra zamlanacak ama ben sizden aynı ücreti alıcam dedi 🙏, bizde durumlar bu şekilde 🐣
2750 tl çok iyi fiyatmış. Bizim sezaryen fiyatı 7600 tl o da sadece operasyon ücreti. Extralar dahil değil. O yüzden normal doğurmam lazım 😂

Hemen favoriledim hantal degilse inceleyeceğim ♥️
El birligiyle beni bu stresten kurtaracaksınız 😅

Aferin size ya valla helal 😃
Ben salakligima doymayayim hersey zam ustune zam yiyor
Bu babybjörnün yan sanayisi çıkmış 😜
Ondan mi alsam
Diyorum

Videosu var izle ben travel sistemi punto arabaya sığdırmış insanim zamanında 😂😂😂
İkinci girdiğim nstde sancı çıkmadı çok şükür o yüzden yatırmicam dedi doktor ilaç da vermedi, yat dinlen dedi sadece. Haftaya tekrar bakalım dedi.
Temizlik yaparken doğuracaksin kadın silme halı falan bundan sonra dinlen 😇

Kızlar dün bende doktora gittim 33+2 haftadayım bebeğim doğum pozisyonun da baş aşağı dönmüş yani kilosu da 2100 gram olmuş az mı çokmu diye sormadım doktor gayet güzel kilosu dedi ben vitamin kullanmadım hiç bide gerideydi 10 gün kadar şimdi haftasıyla uyumlu sizce nasıl kilosu doğuma 3 kilo olurmu acaba takmamaya çalışıyorum güya🥴

Kızlar dün bende doktora gittim 33+2 haftadayım bebeğim doğum pozisyonun da baş aşağı dönmüş yani kilosu da 2100 gram olmuş az mı çokmu diye sormadım doktor gayet güzel kilosu dedi ben vitamin kullanmadım hiç bide gerideydi 10 gün kadar şimdi haftasıyla uyumlu sizce nasıl kilosu doğuma 3 kilo olurmu acaba takmamaya çalışıyorum güya🥴

32+2 de 2200 çıkmıştı benim de ,gayet iyi bence kilosu 3 ü geçebilir bile 😍 benimde hafta ile uyumluydu 32 de 1 hafta öne gelmiş

32+2 de 2200 çıkmıştı benim de ,gayet iyi bence kilosu 3 ü geçebilir bile 😍 benimde hafta ile uyumluydu 32 de 1 hafta öne gelmiş
Maşaallah gününde sağlıklı doğsunlar inşallah ❤️ sağol canım rahatladım insan takmamaya çalışsada takıyor, eşimle annem az değilmi dediler 😒kilosuna ne yapıyım dedim elimden geldiğince vitaminli şeyler yemeye çalışıyorum hoş pek iştahım yok ama zorla olmuyor işte rabbim ne ayarladıysa o olacak♥️

Ben 66 idim 74 de çıktım ama 73 e inmisim. Ben son 1 aydır aynı kilodayım. Bugün sağlık ocagindaydim orada da aynı çıktı. Ben kilolu hamile kaldım. O yüzden mi acaba
Bende 20 gündür kilo almamışım bebiş 1600 dü 20 gün önce 2100 olmuş ben almasamda şükür bebiş almış

Maşaallah gününde sağlıklı doğsunlar inşallah ❤️ sağol canım rahatladım insan takmamaya çalışsada takıyor, eşimle annem az değilmi dediler 😒kilosuna ne yapıyım dedim elimden geldiğince vitaminli şeyler yemeye çalışıyorum hoş pek iştahım yok ama zorla olmuyor işte rabbim ne ayarladıysa o olacak♥️

Daha zamanımız var hızlı büyüme evresine geldik artık 2 hafta sonra gittiğinde daha da fazla almış olarak göreceksin😇

Back
X