30 ya da 40 gün şampuanız yıkayacağım benBenim duyduklarım da her banyosunda illa şampuan olmasın, mesela bir şampuanlı banyo bir sadece suyla yıkamak öneriliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 ya da 40 gün şampuanız yıkayacağım benBenim duyduklarım da her banyosunda illa şampuan olmasın, mesela bir şampuanlı banyo bir sadece suyla yıkamak öneriliyor.
Benim karnım top gibi ortada kocaman duruyorSakasi bi yana karnim gercekten epey dustu benim yaa var mi boyle olandustumu sizinde karinlariniz ? Oglumda hatirladigim kadariyla boyle dustukten 2 2.t h sonra dogurdumdu sanki
tabi her doğum kendine ozel ve her kadin
Anlatılmaz yaşanır diyorsunDogum sancisi oyle bisi degilama bicak saplanmasi rahme. iltihap daha olasi bi durum aslinda yada acilma vb. Dogum sancisi bambaska
![]()
Guldum ettim ama aynisini yengeme yapti zamaninda ve tuttu insallah denk gelmistir hahahagagaAy kizlar annnem anne testi yapti ölecem gulmekten tarih bile soyledi dogumum icindeneyin sizde cok eglendim
Dumduz yere oturup sirtiniz hic bir yere yaslanmasin bacaklari uzatin ve ellerle destek almadan bir ayaginizin topugi gider ayak parmak ucunuza gelecek sekilde ust uste atmaya calisin. Oluyorsa zaman var olmuyorsa dogum cok yakin bana 15 gun sure bicti![]()
Canım 2 cm e yakın açılman varmış meğer neden normali beklemeden seni sezeryana almaya çalışıyor yada bu durumda normal yapılmıyor mu anlamadım2 cm e yakın dedi ama beni eve gönderdiler. Eve geldiğimden beri saatte bir bel ağrısı oluyor korkuyorum gece doğum başlar diye. Bırakmaması lazımdı sanirim
Ben normal istemiyorum ki sezaryen istiyorum.Canım 2 cm e yakın açılman varmış meğer neden normali beklemeden seni sezeryana almaya çalışıyor yada bu durumda normal yapılmıyor mu anlamadım
Dayanamazsiiinn30 ya da 40 gün şampuanız yıkayacağım ben
Benim daha çok varmışAy kizlar annnem anne testi yapti ölecem gulmekten tarih bile soyledi dogumum icindeneyin sizde cok eglendim
Dumduz yere oturup sirtiniz hic bir yere yaslanmasin bacaklari uzatin ve ellerle destek almadan bir ayaginizin topugi gider ayak parmak ucunuza gelecek sekilde ust uste atmaya calisin. Oluyorsa zaman var olmuyorsa dogum cok yakin bana 15 gun sure bicti![]()
Oluyorsa takriben ne kadar zaman varAy kizlar annnem anne testi yapti ölecem gulmekten tarih bile soyledi dogumum icindeneyin sizde cok eglendim
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah.Kizlar bgn bebek odamiz geldi. Bi tuhaf oldm. Allah saglikla kullanmayi nasip eder insallah. Bu eve tasindigimizdan beri ilerde bebek odasi olur burasi diye orayi bos birakmistik. 6 sene olmus, simdi doldu. Bazen dusununce kendimi dogumhanede, dogurdugumu, bebegimin yanima verildigini, sonra gelip bu odayi kullandigimi fln. Gozlerim doluyo. Okdr cok sey oldu ki son 3 senede, insallah bundan snr her sey cok guzel olur. Hepimiz saglikla kavusalim insallah
Bu ebeler ya çok biliyor yada bildiğini zannediyor . Tamam okumuş olabilirler eğitimli sonuçta da şampuan olmadan olurmu çocuk kokar bi kere konaklanir o yağlar surulunce normal suyla çıkmazki .Simdi ebe hayride diye bi kadin var instagramda. Yenidogan banyosuyla ilgili bisi paylasmis bakin isterseniz. Orda bisi takildi aklima, dio ki ilk 6 ay yemeyeceginiz hicbiseyi (Sampuan, krem vs. ) cocuga surveyin. Iki sorum var 1. peki neyle yikicaz? 2. Sadece su ile yikanirsa yetmez ki? 3. Hindustan cevizi yagi vs ile yaglayin diyor ama o tip dogal seyler de bazen alerting yapabiliyor bebeklerde onu napcaz? 3 sorum varmis
Oluyor valla iyi ocaktan önce doğurmam ben çok şükürAy kizlar annnem anne testi yapti ölecem gulmekten tarih bile soyledi dogumum icindeneyin sizde cok eglendim
Risk yoksa tetiklemez hareket iyidir doğumu kolaylaştırır. Ben ilkinde 36dan sonra günde 4 saat yürüyordum, hergün 3 hurma yiyordum, merdiven in-çık yapıyordum, doktorun verdiği egzersizleri yapıyordum ona rağmen 41+3te geldiBugün kontrolüm vardı bebis baş aşağı dönmüş artık kontrole haftada bir geleceksin dedi doktorum nstde sancı çıkmadı haftaya çatı muayenesi yapacağını söyledi. Bol bol yürü eğil çömel dedi birde 37.haftadan sonra gün aşırı ilişki önerdi erken doğumu tetikler diye korkmuyor değilim![]()
4 saat miiii masallah kizz ben 30 dak zorlaniorm 35te birakiyorm valla 4 saat dinlene dinlenedir heralde dmiRisk yoksa tetiklemez hareket iyidir doğumu kolaylaştırır. Ben ilkinde 36dan sonra günde 4 saat yürüyordum, hergün 3 hurma yiyordum, merdiven in-çık yapıyordum, doktorun verdiği egzersizleri yapıyordum ona rağmen 41+3te geldi
Bunda da doktor her gittiğimde yürü diyordu, dün sancı çıkınca dinlen dedi 37 geçsin yürürüm ben yine, zaten sonrasında gelebilir artık.
Hayirlisi ile gelsinler ☺ yürüyüş hareket etmek değilde beni korkutan söylediği gün aşırı ilişki konusuRisk yoksa tetiklemez hareket iyidir doğumu kolaylaştırır. Ben ilkinde 36dan sonra günde 4 saat yürüyordum, hergün 3 hurma yiyordum, merdiven in-çık yapıyordum, doktorun verdiği egzersizleri yapıyordum ona rağmen 41+3te geldi
Bunda da doktor her gittiğimde yürü diyordu, dün sancı çıkınca dinlen dedi 37 geçsin yürürüm ben yine, zaten sonrasında gelebilir artık.
He o zaman başka anladım canım. Ben doktor karar verdi sandım. Hayırlısı ile sağ salim eline alırsın inşallahBen normal istemiyorum ki sezaryen istiyorum.
Valla ben becerdim ben de ocagi gorurum ozamanAy kizlar annnem anne testi yapti ölecem gulmekten tarih bile soyledi dogumum icindeneyin sizde cok eglendim