2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yerleri daraldıkça zorlaşıyormuş ama doğum sancılarıyla beraber bile dönen bebekler varmış. Senin daha zamanın var merak etme yürüyüş yap bol su iç demişti bana doktor dönmesi için 🙂
Bol su içim . Yürüyüşü aksatiyorum çıkmam lazım en azından merdiven inip çıksam da olur sanırım. Bizim burda park uzak yürümek için mahalle içinde yurumemi eşim pek istemiyor o işte olduğu için ama ben yinede elimden geldiği kadar cikiyorum. Sancı ile döndüğünü bende duydum . Geçen doktor dönmezse sezeryan yapicaz demişti korktum biraz açıkçası. Sezeryana olumsuz bakmıyorum ama sonrası beni korkutuyor dikişler falan

Aralıkta genel muhabbet çiş kaka 🤣 biri bizi şu evreye ışınlasın çok canım çekti ya 😣
Benim acelem yok 😂 son günlerimin tadını çıkarmaya bakıcam ayy canım resmen sinema çekiyor, en son ne zaman gittim hatırlamıyorum bile 🙄
Annem gelsin kızı bırakıp eşimle bazı planlarımız var bebiş doğmadan 😂

Benim pek başım falan ağrımaz ama senede bir defa falan göz migreni yaşıyorum inan doğumdan daha zor geliyor, doğum sancısı onun yanında cennet derim yani 😂
Saka yapiosun 😳😳 dayanamam heralde direk ölürum 🤦🤦 allah kimseye yasatmasin o migren agrisini.

Benim acelem yok 😂 son günlerimin tadını çıkarmaya bakıcam ayy canım resmen sinema çekiyor, en son ne zaman gittim hatırlamıyorum bile 🙄
Annem gelsin kızı bırakıp eşimle bazı planlarımız var bebiş doğmadan 😂
Sinema 🤔 o ne ola ki 🤔 🤣🤣
Benimde hayalim anneme oglumu birakip esimle basbasa disarda kahve icmek nasil masumane bir hayal 🤣🤣🤣🤣🤣

Saka yapiosun 😳😳 dayanamam heralde direk ölürum 🤦🤦 allah kimseye yasatmasin o migren agrisini.
Gerçekten çok zor Allah yardımcıları olsun ben dediğim gibi senede bir hatta bazen 2 yıl bile olmadığı oluyor çok şükür ama sık sık yaşayanlar var bu migren atağını ben de çok üzülüyorum. Kuzenim sırf bu yüzden 2.bebeği yapamıyor çünkü migren için ilaç kullanıyor, ilk hamileliğinde kullanamadı ve atak zamanları çok çok zor geçmişti.

Eşinle başbaşa kahve içmeye gitmek bile lüks değil mi bizim için 😂
Evlilik yıldönümümüz yaklaşıyo anneme diyorum ki şu 2 hafta içinde muhakkak gelmelisin 😂
🤣 Çocukları bana yollayın ben bakarım 😂
Benimde 28 iydi 1. Yılımız ne kocayı gördük ne hediyeyi 🤣🤣🤣🤣 bizim içimiz geçmiş herhalde

Gerçekten çok zor Allah yardımcıları olsun ben dediğim gibi senede bir hatta bazen 2 yıl bile olmadığı oluyor çok şükür ama sık sık yaşayanlar var bu migren atağını ben de çok üzülüyorum. Kuzenim sırf bu yüzden 2.bebeği yapamıyor çünkü migren için ilaç kullanıyor, ilk hamileliğinde kullanamadı ve atak zamanları çok çok zor geçmişti.
Benim migren degil ama gozumde astigmat epey yuksek ve yorulmaya bagli bazen bi tutar agri aman allahimmmm gozum cocuk mocuk gormez delirtir ki migren degil ve miz miz bi yapim yoktur dayanikliyimdir. Ama migren bambaska bisi derler hep 🤦🤦

Eşinle başbaşa kahve içmeye gitmek bile lüks değil mi bizim için 😂
Evlilik yıldönümümüz yaklaşıyo anneme diyorum ki şu 2 hafta içinde muhakkak gelmelisin 😂
Luks wallahi ... Bazen kv te birakip markete gidiorus esimle ay onda bile sanki ciddi bir etkinlik yapiyormusuz birbirimize ozel vakit ayiriyormusuz gibi hissediorum o bile iyi gelio hani yanlis anlasilmasin allah oglumuzu eksik etmesin o kismi apayri ama insan istiyor iste basbasa bisiler 😁😁

Kızlar görümcem iki bebeğini de doğumdan bu yana hiç şampuan vs kullanmadan sadece suyla yıkıyor. Biri 3.5 diğeri 1.5 yaşında. İkisi de mis gibi kokuyor kirlenseler bile. Saçları çok parlak. Ben de kullanmayı düşünmüyorum. sadece hemşireler ister diye küçük boy aldım hastane için.

Valla kış olmasa her gün yıkarım yine durumuma göre bakicam çünkü ne kadar yikarsam o kadar temiz çocuk olacağını düşünüyorum ilerde . Sonuçta nasıl alisirsa öyle gider diye düşünüyorum bu çok önemli. Temiz kendine bakımlı olması ilerisi için
benim kizim da kis bebegiydi inan hergun yikadik hic de hasta fln olmadi. cok rahatliyolar ve serpilir derler zaten yikandikca. su sagliktir rahatlatir:)

Ya el kadar bebenin ne pisliği olacak. Terlemez, kokmaz, saçı başı yağlanmaz 😂 bi altını pisler onu da siliyoruz zaten. Bak benim de aklıma yatmaya başladı ilk günler şampuanlamasam mı acaba 🤔
sen sampuan kullanma bir de o yaglari sur de gor ne olacak:) yahu insan evladi o da temilemezsen kirlenir normal bisi:)

Kızlar görümcem iki bebeğini de doğumdan bu yana hiç şampuan vs kullanmadan sadece suyla yıkıyor. Biri 3.5 diğeri 1.5 yaşında. İkisi de mis gibi kokuyor kirlenseler bile. Saçları çok parlak. Ben de kullanmayı düşünmüyorum. sadece hemşireler ister diye küçük boy aldım hastane için.
saclarinin parlak olmasi cok mantikli cunku sacin kendi yagi kendini besleyen bisi. fakat diger kismi ne bilem bilemedim. olabilir tabi

Bol su içim . Yürüyüşü aksatiyorum çıkmam lazım en azından merdiven inip çıksam da olur sanırım. Bizim burda park uzak yürümek için mahalle içinde yurumemi eşim pek istemiyor o işte olduğu için ama ben yinede elimden geldiği kadar cikiyorum. Sancı ile döndüğünü bende duydum . Geçen doktor dönmezse sezeryan yapicaz demişti korktum biraz açıkçası. Sezeryana olumsuz bakmıyorum ama sonrası beni korkutuyor dikişler falan

Normal doğumda da dikiş atilabiliyor ikisininde artıları eksileri var hayırlısı neyse o olsun korkutma kendini

🤣 Çocukları bana yollayın ben bakarım 😂
Benimde 28 iydi 1. Yılımız ne kocayı gördük ne hediyeyi 🤣🤣🤣🤣 bizim içimiz geçmiş herhalde

Bacımsu daha dur 1.yıl nedir 😂😂😂benim 11 sene oldu bizim bile geçmedi içimiz ama alınan hediyeler kişiye özel değil eve özel olmaya başladı 😂😂😂

Back
X