2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Normal doğumda da dikiş atilabiliyor ikisininde artıları eksileri var hayırlısı neyse o olsun korkutma kendini

Bacımsu daha dur 1.yıl nedir 😂😂😂benim 11 sene oldu bizim bile geçmedi içimiz ama alınan hediyeler kişiye özel değil eve özel olmaya başladı 😂😂😂
🤣🤣🤣 ben girgira vuruyorum bakma sen bana aslında çuk rumantik biriyimdir 🤣 sadece kocam yok yanımda gelsin neler edecem 🤗🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Nasıl güzelmi organizerler
20211203_095202.webp
Beklediğimden iyi çıktı özellikle kapaklı kutuya bayıldım baya da sağlam duruyor.
Ama benim aldığım 4lü organizerden yoktu kalmamış sanırım benim gittiğimde yağmalanmaya başlamıştı çoktan 😂

Eki Görüntüle 2963499
Beklediğimden iyi çıktı özellikle kapaklı kutuya bayıldım baya da sağlam duruyor.
Ama benim aldığım 4lü organizerden yoktu kalmamış sanırım benim gittiğimde yağmalanmaya başlamıştı çoktan 😂
Yaa bendee istiyorummm ama bim çok uzakk 😂
Hayırlı olsun alan bacılara ben yine Trendyola kaldım galiba 🤣

Yoklamayi kaçırdık küçük bir saç meselesini halledip uyumuşum 🤣 basım çatlıyor geceleri

Gözüm üstünde yarın bekliyorum seni 😂😂😂
🤣🤣🤣 ben girgira vuruyorum bakma sen bana aslında çuk rumantik biriyimdir 🤣 sadece kocam yok yanımda gelsin neler edecem 🤗🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kıyamam kız yap tabi evliliğinin en güzel zamanları ilk 5 yıl .Sonrası bol atraksiyon 15.yilda bakalım neler bekliyor bizi 😂😂😂

Günaydın herkese sırf Bime gitmek için uyandım. Organizerler rüyama girdi 😂

Bim sevdamızı kimse sorgulamasin arkadaş 😂😂😂

Hanımlar ben 33. Haftaya girdim bugün. Bikaç gündür karnım ağrıyo adet sancısı gelmeden önce hafif hafif sızlar ya öyle, üşüttüm de bi yandan burnum akıyodu ama endişelenilecek bişey mi sizce ?

Hanımlar ben 33. Haftaya girdim bugün. Bikaç gündür karnım ağrıyo adet sancısı gelmeden önce hafif hafif sızlar ya öyle, üşüttüm de bi yandan burnum akıyodu ama endişelenilecek bişey mi sizce ?
Bende ayni sekildeyim ayni haftadayiz. Kac kilo bebeginiz boyu falan bende bunlara taktim kafayi

Back
X