Ben de evin içinde dogurmiycam diye söyleniyorum. Doğurmamak mantıklı geldi banaYaa sizin doğum hikayeleri ne kadar güzel ve kolay geçmiş bana anlatılanlar hep korkunçlu hikayelerdoğurmayacam az kaldı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de evin içinde dogurmiycam diye söyleniyorum. Doğurmamak mantıklı geldi banaYaa sizin doğum hikayeleri ne kadar güzel ve kolay geçmiş bana anlatılanlar hep korkunçlu hikayelerdoğurmayacam az kaldı
![]()
Aman bende asla gitmem dogumdan sonra gececek zaten allah askina bisi kalmadi corona zamani ne fizigi mumkun olsa hastaneye gitmicemAynen aynen benim de dönerken karnım ağrıyor ve kalcam o kadar sızlıyor ki....Doktorum calsiyum verdi ama nafile geçmiyor. Geçmezse fizik tedaviye gitmen gerek dedi ama bu korona şartlarında fizik tedaviye gidesim yok valla
Bende ikizlerim seni cok iyi anliyorum kafamda hep planlar var sirali sekilde ama hic birini yapmiyorum son ana skisana kadarİçimde bir horon tepme isteği varniye böyleyim halbuki kalcam ağrıyor kuaföre gitmem lazım ağda için ama oturmuş kadir ezildi izliyorum tam ikizler kadınıyim herşeyi yapmaya yetişmeye çalışan fakat hiç birini yapmayan
![]()
Dün diyorum eşime ben kızımdan ayrılmak istemiyorum diye iyide ayrilmayacaksin kavuşacaksın diyor gülüyor anlamıyor ki içindeyken ki olan hissiBen de evin içinde dogurmiycam diye söyleniyorum. Doğurmamak mantıklı geldi bana![]()
Kizmak icin bahane arama adamaDün diyorum eşime ben kızımdan ayrılmak istemiyorum diye iyide ayrilmayacaksin kavuşacaksın diyor gülüyor anlamıyor ki içindeyken ki olan hissiöküz gelmişler öküz gidecekler
![]()
Karşımda bilgisayar başında çalışıyor nasıl bahane aramayımKizmak icin bahane arama adama![]()
Ben uzun zamandır kullanıyordum. Doktorum 24. Haftada birakicaz dedi. Demkki her doktor farklı bir yol takip ediyorCanım ben omegaya bu ay başladım. Kalça agrimda yeni başladı geceleri dönmek kabusa döndü
Ya nerden anlasınlarDün diyorum eşime ben kızımdan ayrılmak istemiyorum diye iyide ayrilmayacaksin kavuşacaksın diyor gülüyor anlamıyor ki içindeyken ki olan hissiöküz gelmişler öküz gidecekler
![]()
Aynen öyle valla sev oyna ağlayınca anaya atYa nerden anlasınlaronlar oyuncak bekliyorlar kendileri için
![]()
Bana 12 haftadan sonra magnezyum demir ve devir 3 verdi hep multivitamin vardı kesti onu daha yeni başlattı omegayaBen uzun zamandır kullanıyordum. Doktorum 24. Haftada birakicaz dedi. Demkki her doktor farklı bir yol takip ediyor
Süt sağma makinası alicam sağıp sağıp vericem emzirsinAynen öyle valla sev oyna ağlayınca anaya at![]()
Dün diyorum eşime ben kızımdan ayrılmak istemiyorum diye iyide ayrilmayacaksin kavuşacaksın diyor gülüyor anlamıyor ki içindeyken ki olan hissiöküz gelmişler öküz gidecekler
![]()
Karşımda bilgisayar başında çalışıyor nasıl bahane aramayımçok sinir bozucu
![]()
Teşekkür ederim, var çok şükür kendi annem gönderiyor, karantina bitene kadar dursun inşallahÇok geçmiş olsun peki size uzaktan yemek fln getirip kapıya mapıya bırakabilecek birileri yok mu sen yat dinlen madem kötüymüş bu baya. Haftan iyi tabi ama evdekiler koronayken doğurmaya kalkma inşallah=)
Ahahah çok iyi fikirmiş şu modem işi Bugun hevesimi aldım artık yarınAllah kadın milletinin eline diline düşürmesin kimseyi
Yavrum modemi kapativer usulcaçok uyuzluğum gelirse sessiz intikam alıyorum modemi kapatmak gibi
benim eşimde bilgisayardan çalışıyor geçen toplantı için sunum hazırlıyordu bende yanına oturdum mikropluk yapasim geldi durduk yere
bir tuşa bastım ne olduysa herşey gitti sonra sessizce anama kaçtım bisiy de diyemedi iki gözümün çiçeği
![]()
Erken gelseler de artık tehlikeli haftaları geçtik çok şükür ama ne kadar çok dursalar o kadar iyi tabii.
Ben de baya bi rahatladım bu konuda bi saldım bi gevşedimhaftama güvenerekten. Bugün sabah sabah yağmur çamur dinlemedim yürüyerek asm'ye gittim, evim 4.kat dur yürüyerek çıkayım dedim hareket olsun
geldim bi de annem gelecek diye evi baştan aşağı temizledim halbuki bana yardım için gelecek
şu an bel ağrısından kıvranıyorum o ayrı
Duramıyorum kızlar son günler nerden geliyor bu enerjinin kaynağı bilmiyorum.
Ahahah çok iyi fikirmiş şu modem işi Bugun hevesimi aldım artık yarınsabahtan beri iki kişiye hediye aldirttim
iş arkadaşları arıyor lafa atlıyorum amcası şu eksik bu eksik derken iki hediye kaptik bugün darısı yarına
![]()
Bizim babaannenin kartının günü hiç dönmüyor ne hikmetseBende babaanneye salça oluyorum malum o kadar erkek üstüne kız gelecek pek kıymetlisağolsun pek hevesli hatta bakarım bile dediydi kesenin ağzını açıyor
![]()
Bide eşimin ailesine gelen ilk bebek 0 heyecan 0 hareketBizim babaannenin kartının günü hiç dönmüyor ne hikmetseseninki çok şanslıymış
![]()