- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
- 158
Tokluk sekeri kac cikti ? Bende sinir 140 benim sonuc 142 cikmisKan pıhtılaşması ve tokluk şekeri biraz yüksek olduğu için doktor riske atmayalım dedi. Sanırım 20 si olacaksağlıkla gelsinler inşaallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tokluk sekeri kac cikti ? Bende sinir 140 benim sonuc 142 cikmisKan pıhtılaşması ve tokluk şekeri biraz yüksek olduğu için doktor riske atmayalım dedi. Sanırım 20 si olacaksağlıkla gelsinler inşaallah
![]()
146 çıkmıştı. Acil diyet dedi. 140 a indirdik . Su konusunda normal dedi bana. Yine de endişe ile yaşıyorumTokluk sekeri kac cikti ? Bende sinir 140 benim sonuc 142 cikmisdoktor sekerden suyun fazla dio ama azicik yuksek bi derece su fazlaligi yaparmi bilemedim
Su fazlaligi var mi peki ?146 çıkmıştı. Acil diyet dedi. 140 a indirdik . Su konusunda normal dedi bana. Yine de endişe ile yaşıyorum![]()
Ayyy ben varım. Hiçbir şey yapmıyorlar sadece kayıda geçmek için 1 kere gittim. 3 kere aradılar gitmedim.Arkadaşlar günaydın, merak ettiğim bir şey var; sağlık ocakları sizi de darlıyor mu? Doğum takibimi özelde yaptığımı doktorum olduğunu söylememe rağmen sürekli arıyor, gelmemi istiyor vs. Sağlık ocağına en fazla bir iki kere tahlil için gitmişimdir. Onlara kayıt edin her şeyi diye baskı yapıyor olabilirler ama ben istemiyorsam ne olacak? Bilgisi olan varsa merakımı gidermek isterim.
Evet saglik ocagi benide duzenli arayip taciz ediyorArkadaşlar günaydın, merak ettiğim bir şey var; sağlık ocakları sizi de darlıyor mu? Doğum takibimi özelde yaptığımı doktorum olduğunu söylememe rağmen sürekli arıyor, gelmemi istiyor vs. Sağlık ocağına en fazla bir iki kere tahlil için gitmişimdir. Onlara kayıt edin her şeyi diye baskı yapıyor olabilirler ama ben istemiyorsam ne olacak? Bilgisi olan varsa merakımı gidermek isterim.
Sordum doktora ne az,ne fazla normal demişti.Su fazlaligi var mi peki ?
Eee guzel o zaman. Bende suyu arttiriyor gecen telasa dusurduler nerdeyse doguma alacaz dediler odumuz koptu perinatolog 3 gun takip ile biraz daha tutalim bebegi die karar verdiSordum doktora ne az,ne fazla normal demişti.
Ben perinatologa gidiyorum başından beri . Çünkü her ağızdan bir ses çıkıyordu.Eee guzel o zaman. Bende suyu arttiriyor gecen telasa dusurduler nerdeyse doguma alacaz dediler odumuz koptu perinatolog 3 gun takip ile biraz daha tutalim bebegi die karar verdi
Doktorlar hep en kötüsünü söyleyip içimizi kaldırıyorEee guzel o zaman. Bende suyu arttiriyor gecen telasa dusurduler nerdeyse doguma alacaz dediler odumuz koptu perinatolog 3 gun takip ile biraz daha tutalim bebegi die karar verdi
Cok yerinde bir karar olmus seninki gercektende. Benimde ozele gidiyordum su fazla ama sorun yok diyordu bi gece acile gittim devlete telasa dustuler onlarada ozele gittigimi vs anlattim bebek ilerde olculdu direk perinatolog karar vermesini isteyip ertesi gun ona yonlendirdiler simdi 3 gune bir devlette perinatologa gidiyorumBen perinatologa gidiyorum başından beri . Çünkü her ağızdan bir ses çıkıyordu.
En güzelini yapmışsın. İçini ferah tut. Onlar iyisini biliyorlar .Cok yerinde bir karar olmus seninki gercektende. Benimde ozele gidiyordum su fazla ama sorun yok diyordu bi gece acile gittim devlete telasa dustuler onlarada ozele gittigimi vs anlattim bebek ilerde olculdu direk perinatolog karar vermesini isteyip ertesi gun ona yonlendirdiler simdi 3 gune bir devlette perinatologa gidiyorum
Wala oyle bebek olebilir abiden demesin mi soka girdim o dk dan sonra da ne derlerse kuzu gibi bekledimDoktorlar hep en kötüsünü söyleyip içimizi kaldırıyor![]()
Şoka girmemek elde değil elbette . Öyle şak diye söylüyorlar ki. Ama gene de güzel düşünelim güzel olsunWala oyle bebek olebilir abiden demesin mi soka girdim o dk dan sonra da ne derlerse kuzu gibi bekledimbenim oglumda oyleydi onden onden gitti su fazla degildi onda ama 38 h da 40+1 olctuler 2 cm de aciklik gorup hooppp doguma oysa sadece kontrole gitmistim
bunda da oyle olacak die endise ediyorum acikcasi
Okumus insanlar sonuctaEn güzelini yapmışsın. İçini ferah tut. Onlar iyisini biliyorlar .![]()
Kızlar artık birinin beni kendime getirmesi lazım inanılmaz derecede rahat davranıyorum daha bebeğe kıyafet bile almadımdaha kıyafetler alınıp,yıkanıp, ütülendikten sonra hastane çantası hazırlanacak ama ben sanki yeni hamileymişim gibi o kadar rahat davranıyorum ki üstelik erken doğum riski de var
![]()
Aynen el mahkum . Ne derlerse oOkumus insanlar sonuctasakasi bi yana guvenmekten baska care yok zaten. Suan bebek haereketlerini vs sayiyorum yarin kontrol gunu zaten. C.teside kendi doktoruma gidecegim ama esim diyor ki devletteki doktorlar bu derece telas ettiler kendi doktorumuz sorun yok derse ve ona guvenip bisi olursa bu vicdanla ben yasayamam devleti dinleyelim diyor.
Hatta simdi asm aradi durumu ozah ettim keske dogum yapsaydiniz dedi Riske edilcek bir durum degil dedidedim ne derlerse onu dinliyorum zaten yapacaz derlerse ben nasil hayir derim ki
Soyle yapiyorum uzaniyorum ellerimi koyuyorum ve kac dk da bir hareket ediyor vs oncesiyle mukayese etmeye calisiyorumAynen el mahkum . Ne derlerse oBebek hareketlerini bana da dedi. Azalma hissedersen hemen ara diye. Bende nasıl anlayacağım bilmiyorum
çok acemiyim bu konuda .
Hımmm anladım. Ben de öyle yapayımSoyle yapiyorum uzaniyorum ellerimi koyuyorum ve kac dk da bir hareket ediyor vs oncesiyle mukayese etmeye calisiyorum