2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
herkes karnım düştü diyor benimki de o kadar dikki top gibi ortada duruyor hiç düşme falan yok
ev toplu olsa size resim atıcam da 😅 çekemem bu haldeyken 🙈
o zaman benim doğum yakın değil 🤔 salı 37 bitiyor 😌 bence bizim grubun bebeleri hiç aceleci değil bir kaçı hariç
hani 15 inden sonra dökülür diyen arkadaşlar bekliyorum 15i 😎😎

Kizlar gun gece benden cok cok cok acik pembe azicik leke geldi uzerinde durmadim herhangi bir degisik agrimda yok biraz int ten baktim nisan olabilir yaziyor ama emin degilim ped vardi zaten cekmis sonra hepten belli belirsiz ama bu derece acik renk olur mu acaba 🤔 bide cuma gunu alttan muayene oldum belki ondan da olmus olabilir diye dusunuyorum
Canım enfeksiyondan da olabilir benimde olmuştu enfeksiyon kaynaklı dediler

Canım enfeksiyondan da olabilir benimde olmuştu enfeksiyon kaynaklı dediler
Olabiiir canim. Daha once 2 cesit fitil kulland gecmemis en son suda eriyen sase verdiler onla rahatladim biraz. Bence muayeneden de olmus olabilir cunku epey derine indi kizdim hatta napiosun die cok geride mecburum dedi o zedelemis olabilir cok uzerinde durmadim zaten. Oyle olsa gecenin korunde yazardim size cenem durmaz benim 🤣🤣

Neden sezeryan olacağını bilmiyorum ama Aslına bakarsan sezeryan olsada sanci yaşamak çok kötü değil tüm hormonlarını harekete geçiriyor ve çok daha kolay süt gelmesini sağlıyor ..
Çatim dar olduğu için sezaryan olacagim .İlk dogumumda da 8 saat sancı cektim ama doğum gerçekleşmedi acilmam 1 cm di.Sanirim sancı olduğu icin sütüm hemen gelmişti .O gün emzirmeye başlamıştım .

Ben doktorumla henüz doğum hakkında hiç konuşmadım. Sezaryen için gün alanlar bile var burada. Normal doğum yapmak istediğimi düşünüyor sanırım. Konuşasım da gelmiyor, doğum yaklaştıkça tırsmaya başladım hazır değilim henüz :KK48: Çatı kontrolü ne zaman yapacaksınız diye bile sormadım bilmek istemiyorum akışına bıraktım her şeyi :KK48::KK48:

Ya ben ikizim diye grupta ilk ben doğururum diyordum kızlar bekleyin ya aceleniz ne 😂😂 bu arada o karnın bacağa değme olayı 1 aydır var bende bişey olmuyor ondan nefesim falan bu ara aşırı rahatladı kafası birinin pelviste resmen ölçemedi kafasını baskı çok yapıyordur bu bebek falan diyor bacağımda kafa hissediyorum resmen 😅

Çatim dar olduğu için sezaryan olacagim .İlk dogumumda da 8 saat sancı cektim ama doğum gerçekleşmedi acilmam 1 cm di.Sanirim sancı olduğu icin sütüm hemen gelmişti .O gün emzirmeye başlamıştım .
Benimde ilk doğumum öyleydi acilmam olmadı ama kimse açıklama yapmadı neden diye Almanyadayim .Doktorlar hiç iletişim kurmuyor hastalarıyla .zaten herhangi bir doktor asistan dogurtuyor sezeryanimi da onlar yaptı ...sezeryan Tarihin ne zaman ?

Benimde ilk doğumum öyleydi acilmam olmadı ama kimse açıklama yapmadı neden diye Almanyadayim .Doktorlar hiç iletişim kurmuyor hastalarıyla .zaten herhangi bir doktor asistan dogurtuyor sezeryanimi da onlar yaptı ...sezeryan Tarihin ne zaman ?
Sezaryan tarihi doktorum 1 hafta sonrası için vermek istedi ama ben kabul etmedim .Ocak ayını beklemek istedim .Onun da il dışına cikma ihtimali varmış .Doğum baslamazsa ocağın ilk günleri diye konuştuk.

Ya sizin doktorlar ilk dogumda bile sezeryan tarih veriyorlar ne guzel 🤣🤣 benimkinde ciddi problem var galiba seker yuksek olmasina ramen zorlarim normali diyor yaaa 🤦🤦

Back
X