Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sabahın köründe acıkıyorumBenim gibi gece 4 ye uyanıp karnı acikan var mı çubuk kraker ile kandırdım kızı![]()
Aynen öyle aksi takdirde kanama durudurulamiyoBen de coraspini 35de biraktim oksapara devam ediyorm dogumdan sonra 1 hafta daha devam edecekmisim. Benim bildigim coraspin birakma sebebimiz tansiyon tetiklemesi degil dogum esnasinda kanama olmasin diye
Ben dün hallettim yıkama ve ütü işini geriye çanta hazırlama kaldıBugün niyet ettim bebeğin kıayafetlerini yıkamaya![]()
Ben 2 biontech oldum, 3.hakkım gelmedi sanırım daha, gelse hemen olurdum. doğuma yakın olmak bebeğin antikorlu doğması açısından daha avantajlıymış.4.doz aşıyı olan var mı ya da olmayı düşünen .Doğum sonuna mı bıraksam ya da şimdi olsam mi bilemedim .Doktoruma da sormayı unuttum.Pazartesi kontrolde sorayım
Kuzenimle kuaföre gitmiştik geçen ay , kuzen götürdü kendi arabasiyla o hafta kuaför covid olmuş akabinde kuzen pozitif çıktı .Biz aynı arabada maskesiz yolculuk ettik, yemek yedik,yanak yanağa fotolar çektirdik çok şükür bir sorun olmadı bende ya efsunluyum ya aşı korudu ya da bünyem sağlammis bilemedim![]()
Sus kız totonu kaşı4.doz aşıyı olan var mı ya da olmayı düşünen .Doğum sonuna mı bıraksam ya da şimdi olsam mi bilemedim .Doktoruma da sormayı unuttum.Pazartesi kontrolde sorayım
Kuzenimle kuaföre gitmiştik geçen ay , kuzen götürdü kendi arabasiyla o hafta kuaför covid olmuş akabinde kuzen pozitif çıktı .Biz aynı arabada maskesiz yolculuk ettik, yemek yedik,yanak yanağa fotolar çektirdik çok şükür bir sorun olmadı bende ya efsunluyum ya aşı korudu ya da bünyem sağlammis bilemedim![]()
Dogru soyluyosn yrn da degil birazdan baslar:)Heeh yarın başlar sancıların merak etmeBurda kendi kendimize nazar ediyoruz haberin yok mu
![]()
Benim daha 3. Doz hakkim gelmedi biontech oldum 2 doz. Gozum bildirimde hak ciksa hemen olurum bu asi konusunda 5 tane doktor gezdim cok kararsizdim ama hepsi olmam gerektfini soyledi ve olmustum fazla pimpirikliyim sukur yan etkisini gormedim bende hakkin varsa olmalisin ama yinede doktoeundan gorus al vebal almak istemem4.doz aşıyı olan var mı ya da olmayı düşünen .Doğum sonuna mı bıraksam ya da şimdi olsam mi bilemedim .Doktoruma da sormayı unuttum.Pazartesi kontrolde sorayım
Dün buraya gece çok güzel uyuduğumu sadece bir kere tuvalete kalktığımı yazmıştım. Bu gece kasılmalardan 4 buçuğa kadar uyuyamadımDogru soyluyosn yrn da degil birazdan baslar:)
Az onceSus kız totonu kaşıkim ne derse desin aşı koruyor 2 doz aşılıyım 2 dugun bir nişana katılmak durumunda kaldım çok şükür kayinvalidem gorumcem oldu biz olmadık
şuraya bir nazar boncuğu ilistirelim
![]()
Ben 2 biontech oldum, 3.hakkım gelmedi sanırım daha, gelse hemen olurdum. doğuma yakın olmak bebeğin antikorlu doğması açısından daha avantajlıymış.
Sus kız totonu kaşıkim ne derse desin aşı koruyor 2 doz aşılıyım 2 dugun bir nişana katılmak durumunda kaldım çok şükür kayinvalidem gorumcem oldu biz olmadık
şuraya bir nazar boncuğu ilistirelim
![]()
Benim daha 3. Doz hakkim gelmedi biontech oldum 2 doz. Gozum bildirimde hak ciksa hemen olurum bu asi konusunda 5 tane doktor gezdim cok kararsizdim ama hepsi olmam gerektfini soyledi ve olmustum fazla pimpirikliyim sukur yan etkisini gormedim bende hakkin varsa olmalisin ama yinede doktoeundan gorus al vebal almak istemem
Kızlar bugün kontrol vardı kızım kafasını dayamış kanala ayaklarıyla da itip durduğu içinmiş mide bulantım bide vajinadaki batma . Kizim 2300 Gr olmuşsuyu yeterli dedi boyunu ölçemedi ama . Nst baktı tertemiz
ayın 29 unda tekrar Nst istedi . 4 ünde normal muayene+ Nst dedi .
Kaynaga sonnnBacımsu sen hele dur en son sen doğuracaksin araya kaynak yapma bak sıra var burda![]()
Dün buraya gece çok güzel uyuduğumu sadece bir kere tuvalete kalktığımı yazmıştım. Bu gece kasılmalardan 4 buçuğa kadar uyuyamadım
Aramızda bi tane kem gözlü dolaşıyor aman dikkat
![]()
Hahahaha gecen agrilarim cok hafifledi dedim de ertesi gunmu 2 gun sonra mi ne zor yurudum yaa agridanDün buraya gece çok güzel uyuduğumu sadece bir kere tuvalete kalktığımı yazmıştım. Bu gece kasılmalardan 4 buçuğa kadar uyuyamadım
Aramızda bi tane kem gözlü dolaşıyor aman dikkat
![]()
Eveet ben de her gün heyecanla bakıyorum doğum var mı diyeAralığın yarısından sonra başlarız doğurmaya diyordukyarıya geldik güzel anneler bundan sonra hareketlenme başlar artık