Bence normal. Benimki de aciyordu. Hatta simdi bile bastirsam acirKizlar sezeryan sonrasında karın içinde acıma yaşayan var mı 34gun oldu yara izinin üstünde karnımı n içi açıyor bu normal mi
insallah yqpiyodur benim de bugun 2. Gun basladimYa bu solgar sut yapiyo diyorz da kandiriyo mu acaba diye dusunmeye basladm. Gogsum sisiyo sertlesiyo asiri agri yapiyo. Gece 2 kere ayni memeden verdm sabah yine o meme cok sis agrili uyandim. Bebek ordan emmeyince sagim yapaym dedim normalde bebek emdikten snr sagsam 40 50 cikar o memeden bu sefer 70 sagdm hic emilmemis haliyle. Sagdiktan snr baya bosalmis olmasina ramen dogru durust yumusamadi ve agrisi devam ediyo. Bebek de ben sagdiktan yarim saat snr emmek istedi bence niyeti doymak degil uyumakti ama emdi yine de ayni memeden sut var miydi yok muydu o emerken artik bilemiorm. Zaten uyumadi da
meme reddi icin neler yapmistin. Biz de bir cozuyoruz bir basa donuyoruz bu meme isinde..Ben avent kullanıyorum günde 1 sefer akşamları veriyorum mamayı o da gece uzun uyumasina o arada da memelerin dolmasina yarıyo.. Aksama kadar em em artik bi şey kalmıyor bende geceye
Mama vermesem saatlerce memede uyumadan gececek o zaman da asla dolmuyor benimki yani mecburum mamaya.. 50 günlük olduk şimdilik bi sıkıntı yok ama meme reddi genelde 3. 4. Ayda başlıyor dışarıya ilgide arttikca inşallah kimsede olmaz
Bende oğlumda yaşadım o kadar direndim neler neler yaptım uğraştım çok şükür geri döndürdum hemde yine hem mama hem mama şeklinde.. 26 ay boyunca da emzirdim biberonla da hep destek olarak
o ne yahu? Ne dikeni cok merak ettimAy kızlar ben daha önceden internette denk gelmiştim bir sürü anne banyoda bebeğin sırtını ovup diken gibi bir şey çıkarıyordu, bebek rahatlıyor ağlamıyırmuşşş, oğlumda geç gördüm diye üzülmüştüm bugün banyoda aklıma geldi kızıma yaptım hakkaten o dikenler çıktı. Ama işe yarar mı bilmiyorm
Benim de durup durup tekrar oluyo bence regl degiliz henuz normal kanamalar.Benim kanamam 25 ile 30. Günler arasında bitmişti simdi hafif kanamam var günlük pede bulaşmış kasiklarim ağrıyor sanırım adet oldumbu kadar erken olur mu ya?