Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep böyle başlar ama yavrun büyüdükçe ve bırakmak istemezse sende bırakamazsınAcikcasi ben 2 yasina kdr emzirebilir miyim emin olamiorm. :) ilk hedefm 6 ay, sonra 9 ay derim ondan snr 12 ay tamamlanirsa daha fazlasnda gozum yok
Işte gazını öyle cikariyoKızlar ikidir çocuğumda emziriyorum gazını çıkartmıyor yatırıyorum hıçkırık tam tutacağı zaman burnundan ve ağzından süt geliyor kusarken neden böyle oluyor bilen War mi
Bende bilmiyorumNedendi peki?
Kolik orhan hangisi kırmızılı yabancı yazılı bir video muKivraniyo cnm kizariyo bacaklari yukari cekiyo daha da olmadi aglamaya baslio hatta cogunluk uykusunun arasnda oluyo ikinip sikildiktan snr cikarabilirse bi an icin tekrar daliyo snr yine sanci gelio yine bagirinio bu sekilde bi sure ugrasiyo. Bgn hava gzl diye disari cikalm dedik cok gzl uykuya dalmisti uykusunun arasnda hirka fln giydirdm dis kundak gydrdm pusete koydm uyanmadi ondan snr ben hazirlandm iki dk surdu geri geldm birden baktm pusetin icinde kivranmaya baslayan bi tip sonra da aglamaya basladi o sanci olmasa ne gzl uyuyodu cnm yavrum. Disari cikacagimiza da pisman oldum. Nefret ettm gaz denen seyden. Annem hayret edio bende de erkek kardesmde de boyle bisey yokmus. Resmen babasi kilikli ya dun gece sag tarafimda esim gazim var gazim var solda oglm ik ik en sonunda kolik orhan actm ikisi de uyudu![]()
Oğlum 13 ayda kendi kesmişti kızımdada en fazla bunu öngörüyorum yeterAcikcasi ben 2 yasina kdr emzirebilir miyim emin olamiorm. :) ilk hedefm 6 ay, sonra 9 ay derim ondan snr 12 ay tamamlanirsa daha fazlasnda gozum yok
Bugün bizde çıktık slinge koydum böcek gibi yapıştı üstüme avm ye gittik 2 saat kadar güzeldi.Canım bebekle kaç saat dışarda kaldınız, ben de yarın ilk defa çıkartıcam bebeği hava da güzel dışarda 3-4 saat kalabilir mi mesela bu aylarda?
Ben kaldim istewala bence kalabilir yenidogan degiller ki artik. Hem giyimi usutmicek sekilde oldugundan bence acik hava iyi bile gelir gerci biz avm ye gittik ama yarim saat 45 dk yuruduk disarda hava guzeldi. Astronot mont bebek arabasi ustu kalin battaniye ile bence sorun olmadi yani insallah olmamistir
gecende mesela astronotunu giydirip balkona cikardim hava alsin die
![]()
Kesinlikle primaya geç ve 5 saat 6 saat alma canım.. Hatta gece 1 de değiştirip sabah 9 da 10 da aldığımda oluyoŞuan 5 e yaklaşmıştır. Benm elimde sleepy var onlr bitince denemek için geçeceğim çünkü sleepy sızdırıyor gece 2 saatte bie almama rağmen bez dolduğunda. Prima da var mı öyle bişy?
Prima ne kadr çok kullanan var gruptaKesinlikle primaya geç ve 5 saat 6 saat alma canım.. Hatta gece 1 de değiştirip sabah 9 da 10 da aldığımda oluyo
12 saate kadar yolu varda daha küçükler![]()
O zaman da cok agliyo. Benimki acikinca sinirleniyo bu huyu da babasi. Bi de genelde acliga diil su ara gaza uyanip sonradan acligini hatirladigi icin, emerken de kaka yapabiliyo devami geliyo yaniÖnce bezini değiştirip sonra emzirsen nasıl olur ki.
İşte bezden o ıslaklıkPrima ne kadr çok kullanan var gruptaPişik olmuyor mu öyle yavru? Ben 2 saatte bir alıyorum ya çiş doluyor. Çiş dolu olunca uyuyamıyor ıslaklığı hissettiyo sanırım
2.bebegiymis onun bi kere o etkiliBen de oyle ama hep yaptigi icin degismek zorunda kaliyorm o da hep uykusunu aciyo;( o alt acmaya yattigi ve ilk citi acildigi anda gozler cin gibi oluyo.
Bu arada bugun bizden 25 gun once dogum yapan bi arkadasimin esiyle gorustk. Kizin kendisi bi dogumgunune gtmis. Bebek evde bakiciyla. Esiyle buyuk kizi yanimiza geldi. Neyse uyuyabilio mu merve geceleri nasi gidio dedim. Gece uyanmalardan birinde kiz kalkmioms yanlarinda calisan kadin biberon veriomus. Tamam benm de var buzlukta sutum esim ya da annem verse yine de olmuyo iste bizimki uyumuo doysa da illa meme istiyo uyumak icin. var mi bunun bi yolu meme olmadan uyuyo mu sizinkiler.
Bu arada kiz bebegi bakiciya birakip dogumgunune gtmis ya ben onu da yapamam. Simdiye kdr sadece 1 2 kere anneme ya da esime birakip birinde kar yagarken esimle yuruyuse gtmistk bi kere de manikure gitmistm rekorum bebek uyurken cikip 1 saat icinee o uyanmadan donmek oldu. Galiba ben gereksiz abartiyorum
Dene zaten farklı rahatlıkla anlarsınPrima ne kadr çok kullanan var gruptaPişik olmuyor mu öyle yavru? Ben 2 saatte bir alıyorum ya çiş doluyor. Çiş dolu olunca uyuyamıyor ıslaklığı hissettiyo sanırım
Burnundan süt gelerek miIşte gazını öyle cikariyo
Sonuçta aynı yol canım bi basınçla geldiği için öyledir gazini çıkarmadan yatirma iyice omzuna getir midesini hopla zıpla biraz rahatsız edeceksin bebeği kipirdanacak omzunlada baskiyi hissedecek midede öyle çıkar inşallah deneBurnundan süt gelerek mi
Bu ikisi bizde de oluyor. Doğru anlamışım demek ki.. İlk bebek olunca acemilikHer bebek farklıdır. Benim memede kavga etmesi gazından oluyor emmek istiyor ama ayaklarıyla ittiriyor.
Tazyikli de olsa bırakmak istemiyor boğazına kaçıyor.
Valla bazen uyutabiliyolar da bazen olmuyo iste gecen gece annem aldi ben emzirdm gttm yattm guya annem gazini alip uyutacakti bzmki memesiz uyumadi bu sefer tekrar uyutmak saatler surdu. Neyse deneye deneye gorecegz bazi seyleri ben diyorm 3 ay dolsa belki daha rahat ederim2.bebegiymis onun bi kere o etkili
Bide evinde bakıcı varmış sürekli bebeğin bakimiylada ilgileniyorsa anne gibi olur ona da bağlanır bebek ve onda da uyur
Benin bebeğin karnı tok olunca annem uyutabiliyor ana kucaginda sallayarak yada bayb nestinde sallayarak kollarında yani ama açsa tabi meme yada mama
Bide mama alan bebekler biberonda içerken uyuyakalabiliyor canım
Bende bendeAcikcasi ben 2 yasina kdr emzirebilir miyim emin olamiorm. :) ilk hedefm 6 ay, sonra 9 ay derim ondan snr 12 ay tamamlanirsa daha fazlasnda gozum yok
Banada prima hediye geldi deneyeceğim.Dene zaten farklı rahatlıkla anlarsın
2 saatte bez değiştirmek günde 12 bez ediyo hadi 10 tane desek
Prima günde 4 le yeter
2 katından bile fazla sleepyle prima arasında para 2 katı mi acaba? Bakmak lazım
Prima 5 sleepy 10 olsa. Bile tam 2 katı
Aaa otururken gazını zten hiç cikaramiyorum ayakta gezerken hep çıkıyor demekki bundanSonuçta aynı yol canım bi basınçla geldiği için öyledir gazini çıkarmadan yatirma iyice omzuna getir midesini hopla zıpla biraz rahatsız edeceksin bebeği kipirdanacak omzunlada baskiyi hissedecek midede öyle çıkar inşallah dene![]()