• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kız yemez olur muyuz 😄
Kocam yanımdakileri tembihliyor artık vermeyin diye hahahahh 😂
Ya ahahha 😅 ne bileyim normalde de severdim de hamileyken yiyince vicdan azabı çekiyordum 😅 ben de kocama diyorum alma diye. Sonra gidip kendim alıyorum 🤣😅

Ben yeri geliyo cips de yiyorum abut cubur bisküvi vs de 😅 hiç acımıyorum her sey den yiyorum
Ya şunu görmek o kadar çok rahatlattı ki beni hahahah
Tabi ki de sağlıklı beslenelim ama ilk 3 aydan sonra benim bi paket cips yiyişim vardı kendime şaşmıştım sonra pişman oldum geçen eşim almış dedim göz hakkı 2 tane yiyeyim ama yesem çok yicem ahahahah tutuyorum kendimi. Bazen canım aşırı istiyor ya birde eşimle haftasonları hep bi abur cubur film gecelerimiz olurdu alışkanlık oldu herhalde ajjsjsjs

havuç suyunu deniycem bakalım benimkinin karın çevresinin gelişimi 4 gün falan geri de çıktı sanırım ondan söyledi kilo konusunu
Arkadaşımın 2. Bebeği doğdu ikisinde de bu civarda karın geriliği vardı tosun gibi oldu büyüğü maşallah 😄 küçüğü yeni doğdu 🥰
Ben yeri geliyo cips de yiyorum abut cubur bisküvi vs de 😅 hiç acımıyorum her sey den yiyorum
Benim abur cuburla tek bağım cipstir ara sıra gofrettir bu kadar. Ama cipse deliririmmm😄 çok sınırlandırdım fakat ayda 1 2 kez alıyorum çok şükür bugün eve gelirken almışım yoksa bu mesajlar beni mahvedecekti 😄
Ay iyi bari çok eskiden takip ettiğim birisi anormal demişti ordan aklıma takıldı bir sıkıntı olsa doktorlar farkederler inşallah 🙏☺️
A aa hiç duymadım anormal oluşunuuu😄 oğlum bacak bacak üstüne atıp ellerini de yüzüne çapraz yapmıştı doktor tam erkek rahatlığı yok mu demişti 😄 kızımda hep bir eli yanağında olurdu doğduktan sonra da uyurken hep bir elini yanağına götürmek isterdi 🥰

Bugün bi çocuk doktorunun paylaşımında gördüm ocaktan itibaren uygulamaya geçilecek diye yazmış. İnternet sitelerinde ee güncel haberler var
Taslak çalışma son aşaması mecliste Ocak ayında yürürlüğe girmesi bekleniyor diyorlar. Henüz resmi gazetede yayınlanmadı netleşmedi malesef.

Ya şunu görmek o kadar çok rahatlattı ki beni hahahah
Tabi ki de sağlıklı beslenelim ama ilk 3 aydan sonra benim bi paket cips yiyişim vardı kendime şaşmıştım sonra pişman oldum geçen eşim almış dedim göz hakkı 2 tane yiyeyim ama yesem çok yicem ahahahah tutuyorum kendimi. Bazen canım aşırı istiyor ya birde eşimle haftasonları hep bi abur cubur film gecelerimiz olurdu alışkanlık oldu herhalde ajjsjsjs
Ben de 4.Aydan sonra yemeye başladım zaten aşko 😅 ben arada yiyorum valla bi paket olmasa da

Ben de 4.Aydan sonra yemeye başladım zaten aşko 😅 ben arada yiyorum valla bi paket olmasa da
Kendi kendime diyorum ki şimdi yiyemezsem ne zaman yicem zaten doğumdan sonra kilo vermeye çalısıcam belki de belli zaman sonra ahhahaha
Senin dediğin gibi zaten yararlı şeyleri gün için de yemeye dikkat ediyorum ama birazcık kaçamakta olur 🤭

Kendi kendime diyorum ki şimdi yiyemezsem ne zaman yicem zaten doğumdan sonra kilo vermeye çalısıcam belki de belli zaman sonra ahhahaha
Senin dediğin gibi zaten yararlı şeyleri gün için de yemeye dikkat ediyorum ama birazcık kaçamakta olur 🤭
Evet ben de aynı kafadayım doğumdan sonra kilo derdine düşeceğim için şu an yiyorum 😅

Back
X