Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya şunu görmek o kadar çok rahatlattı ki beni hahahah
Tabi ki de sağlıklı beslenelim ama ilk 3 aydan sonra benim bi paket cips yiyişim vardı kendime şaşmıştım sonra pişman oldum geçen eşim almış dedim göz hakkı 2 tane yiyeyim ama yesem çok yicem ahahahah tutuyorum kendimi. Bazen canım aşırı istiyor ya birde eşimle haftasonları hep bi abur cubur film gecelerimiz olurdu alışkanlık oldu herhalde ajjsjsjs
Benim abur cuburla tek bağım cipstir ara sıra gofrettir bu kadar. Ama cipse deliririmmm çok sınırlandırdım fakat ayda 1 2 kez alıyorum çok şükür bugün eve gelirken almışım yoksa bu mesajlar beni mahvedecekti
A aa hiç duymadım anormal oluşunuuu oğlum bacak bacak üstüne atıp ellerini de yüzüne çapraz yapmıştı doktor tam erkek rahatlığı yok mu demişti kızımda hep bir eli yanağında olurdu doğduktan sonra da uyurken hep bir elini yanağına götürmek isterdi
Ya şunu görmek o kadar çok rahatlattı ki beni hahahah
Tabi ki de sağlıklı beslenelim ama ilk 3 aydan sonra benim bi paket cips yiyişim vardı kendime şaşmıştım sonra pişman oldum geçen eşim almış dedim göz hakkı 2 tane yiyeyim ama yesem çok yicem ahahahah tutuyorum kendimi. Bazen canım aşırı istiyor ya birde eşimle haftasonları hep bi abur cubur film gecelerimiz olurdu alışkanlık oldu herhalde ajjsjsjs
Kendi kendime diyorum ki şimdi yiyemezsem ne zaman yicem zaten doğumdan sonra kilo vermeye çalısıcam belki de belli zaman sonra ahhahaha
Senin dediğin gibi zaten yararlı şeyleri gün için de yemeye dikkat ediyorum ama birazcık kaçamakta olur
Kendi kendime diyorum ki şimdi yiyemezsem ne zaman yicem zaten doğumdan sonra kilo vermeye çalısıcam belki de belli zaman sonra ahhahaha
Senin dediğin gibi zaten yararlı şeyleri gün için de yemeye dikkat ediyorum ama birazcık kaçamakta olur