- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #17.381
Bende yiyorum canım her gün hergun bulgur pilavı mi yenirr sanki cips börek çörek ne olursa yiyorum vallaBen yeri geliyo cips de yiyorum abut cubur bisküvi vs dehiç acımıyorum her sey den yiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yiyorum canım her gün hergun bulgur pilavı mi yenirr sanki cips börek çörek ne olursa yiyorum vallaBen yeri geliyo cips de yiyorum abut cubur bisküvi vs dehiç acımıyorum her sey den yiyorum
Full protein ağırlıklı beslen canım et süt yumurta kuruyemiş özellikle ceviz fındık badem havuç suyu bu bende duymuştum birde ocean multivitamin kullanmıştım benDün kontrolümüz vardı bebeklerim büyümüş 1’er kg olmuşlar boyları da uzamış 36 cm.ben de mide yanması başladı kızlar 3. Trimestera girdik hayırlı olsun
Ben de abur cubur çikolata bisküvi her gün yiyorum ya hiç kısmadımBen yeri geliyo cips de yiyorum abut cubur bisküvi vs dehiç acımıyorum her sey den yiyorum
Bu ilk gebeligimde oldu benim ama geç öğrenmiştik perinatolojinin hatası yüzünden doğum yapacağım yerde söylenmişti multivitamin yazdı ve balık et süt yumurta tüket dedi tabi doğuma az kalmıştı sen daha 24 lerdesin geç değil yani canım bı de benim böyle olduğu için ikinci doğumumda doktor kan sulandırıcı başladı kan akışı rahat olsun ki bebekler beslenebilsin diye bunu mutlaka sor doktorunahavuç suyunu deniycem bakalım benimkinin karın çevresinin gelişimi 4 gün falan geri de çıktı sanırım ondan söyledi kilo konusunu
Evet benim bir ara öyleydi sonra hep kafasına götürmeye başladı doktor normal diyor esnek diyorKızlar bebişi ayak ayak üstüne atan var mı varsa bu normal mı ayakları hep üst üste
Boşverin yerine muadil olabilecek başka bir yiyecek ekleyin :) oda olmuyorsa canınız sağolsunmaşallah cevizi de bi sevemiyorum ya![]()
Benim felsefem belli, ben cocuguma sağlıklı olan her seyi yemeye çalışıyorum balık hariç ondan tiksindim yapabilecek bi şey yok kusuyorum yersem, kendi sevdiğim paketli ürünleri de arada kaçamak yapıyorum canım cok isteyince. Mutlu anne mutlu bebekMesajları okurken paketli ve yenilmese daha iyi olan bişeyi yerken ben hauqkwjajwhw
Üff vicdan da yapıyorum, ama napıyım yani. Çocuk onları istiyor avokadoyu değil![]()
Aynen öyle yarasınBende yiyorum canım her gün hergun bulgur pilavı mi yenirr sanki cips börek çörek ne olursa yiyorum valla![]()
Amaaaan bi şeycik olmaz onlar atıştırmalık nefis köreltme şeysiBen de abur cubur çikolata bisküvi her gün yiyorum ya hiç kısmadım![]()
Hiç ya, mutlu anne mutlu bebek tabiBenim felsefem belli, ben cocuguma sağlıklı olan her seyi yemeye çalışıyorum balık hariç ondan tiksindim yapabilecek bi şey yok kusuyorum yersem, kendi sevdiğim paketli ürünleri de arada kaçamak yapıyorum canım cok isteyince. Mutlu anne mutlu bebek![]()
Ya ben de hamile kaldığımdan beri tavuktan tiksindim. İnanılmaz bir tiksinti ama ismini bile yazarken öğüresim geliyorBenim felsefem belli, ben cocuguma sağlıklı olan her seyi yemeye çalışıyorum balık hariç ondan tiksindim yapabilecek bi şey yok kusuyorum yersem, kendi sevdiğim paketli ürünleri de arada kaçamak yapıyorum canım cok isteyince. Mutlu anne mutlu bebek![]()
Ay iyi bari çok eskiden takip ettiğim birisi anormal demişti ordan aklıma takıldı bir sıkıntı olsa doktorlar farkederler inşallahEvet benim bir ara öyleydi sonra hep kafasına götürmeye başladı doktor normal diyor esnek diyor
9 ayda şişer 9 ayda inermiş anneler verilir kilolarHiç ya, mutlu anne mutlu bebek tabikilolara doğurunca ağlarız
![]()
Bende de balıkta oldu o işteYa ben de hamile kaldığımdan beri tavuktan tiksindim. İnanılmaz bir tiksinti ama ismini bile yazarken öğüresim geliyorbir de 2 3 güne bir kesin tavuk yiyen biriydim bayılırdım her haline. Nasıl ve neden bu denli tiksindim anlamıyorum
Ay Allah korusun üzülmüyorum pek beslenme işlerine geldiği gibiBende de balıkta oldu o işteama tavuktan tiksinmen iyi olmuş zaten yeme herkes zehirleniyo
![]()
Ben iyice şımarmıştım ağzımın payını bi aldım geldim canımA Aysenaysen94 canım nerelerdesin yoksun kaçvgündür iyisin inşallah