• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Dün kontrolümüz vardı bebeklerim büyümüş 1’er kg olmuşlar boyları da uzamış 36 cm.:nazar::nazar: ben de mide yanması başladı kızlar 3. Trimestera girdik hayırlı olsun
Full protein ağırlıklı beslen canım et süt yumurta kuruyemiş özellikle ceviz fındık badem havuç suyu bu bende duymuştum birde ocean multivitamin kullanmıştım ben

havuç suyunu deniycem bakalım benimkinin karın çevresinin gelişimi 4 gün falan geri de çıktı sanırım ondan söyledi kilo konusunu
Bu ilk gebeligimde oldu benim ama geç öğrenmiştik perinatolojinin hatası yüzünden doğum yapacağım yerde söylenmişti multivitamin yazdı ve balık et süt yumurta tüket dedi tabi doğuma az kalmıştı sen daha 24 lerdesin geç değil yani canım bı de benim böyle olduğu için ikinci doğumumda doktor kan sulandırıcı başladı kan akışı rahat olsun ki bebekler beslenebilsin diye bunu mutlaka sor doktoruna

Ben şeker kontrolü olacagım gündrn iki gün önce bir paket nutellalı büsküvi varya onu yedim🙈 gittim geldim yedim. 300 gr lık falan o paketler sanırım. O gün cocuklar evde yoktu, onlardan saklayıp kendi yiyen koca yürekli ana 😂 cıkolatalı şeyleri geneelde kilere atıp onlar cok yemesin diye saklarım. Yerini bi tek benim biliyo olmam cok kötü😆 sonrakı gün sekerli hiç bişey yemedim ceza olarak. Seker kontrolünden sonra ne yaptım peki, buranın ünlü bi çikolatacısı var bir sürü cesit gidip istediğinden istediğin gr ya da tane alabiliyosun. Kücük kücük parcalardn kendime bir paket yaptırdım. Kıza da özür dilerim cok alırsam cok yiyecegimden eminim falan dedim 😂

Mesajları okurken paketli ve yenilmese daha iyi olan bişeyi yerken ben hauqkwjajwhw 😄😄😄😄😄😄😄
Üff vicdan da yapıyorum, ama napıyım yani. Çocuk onları istiyor avokadoyu değil 😂😂😂
Benim felsefem belli, ben cocuguma sağlıklı olan her seyi yemeye çalışıyorum balık hariç ondan tiksindim yapabilecek bi şey yok kusuyorum yersem, kendi sevdiğim paketli ürünleri de arada kaçamak yapıyorum canım cok isteyince. Mutlu anne mutlu bebek 😅

Benim felsefem belli, ben cocuguma sağlıklı olan her seyi yemeye çalışıyorum balık hariç ondan tiksindim yapabilecek bi şey yok kusuyorum yersem, kendi sevdiğim paketli ürünleri de arada kaçamak yapıyorum canım cok isteyince. Mutlu anne mutlu bebek 😅
Hiç ya, mutlu anne mutlu bebek tabi 😂😂 kilolara doğurunca ağlarız 😂

Ya ben de hamile kaldığımdan beri tavuktan tiksindim. İnanılmaz bir tiksinti ama ismini bile yazarken öğüresim geliyor 😁 bir de 2 3 güne bir kesin tavuk yiyen biriydim bayılırdım her haline. Nasıl ve neden bu denli tiksindim anlamıyorum

Ya ben de hamile kaldığımdan beri tavuktan tiksindim. İnanılmaz bir tiksinti ama ismini bile yazarken öğüresim geliyor 😁 bir de 2 3 güne bir kesin tavuk yiyen biriydim bayılırdım her haline. Nasıl ve neden bu denli tiksindim anlamıyorum
Bende de balıkta oldu o işte 😅 ama tavuktan tiksinmen iyi olmuş zaten yeme herkes zehirleniyo 😅

A Aysenaysen94 canım nerelerdesin yoksun kaçvgündür iyisin inşallah
Ben iyice şımarmıştım ağzımın payını bi aldım geldim canım 😂 cumartesi günü gündüz arkadaşımın nişanına gittim sonra Avm ve sinemaya ardından 2 gün perişan oldum ağrıdan. Sonra bebeklerden biri sağ kaburgamın altından kafasını uzatıyor gibi yumru şişlik oluyordu bu bir kasılma mı acaba ben doğuruyor muyum diye doktora gittim. Şimdi çok şükür normale döndüm 5.günde ancak. Sanırım artık iyi de hissetsek yatmak vakti. Sen nasılsın canım 💕

Back
X