- 10 Mayıs 2021
- 198
- 200
- 53
- 30
Nasıl yapıyosun onu canım aktardan falan mı aldın?Canım ben kullandım ama.benim bebeğim çok gazlı .Bir işe yaramadı .Kızımın doktoru kimyon çayı önerdi .Bir bardak ben içtim iki damla kızıma icirdim .Mucize gibi .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yapıyosun onu canım aktardan falan mı aldın?Canım ben kullandım ama.benim bebeğim çok gazlı .Bir işe yaramadı .Kızımın doktoru kimyon çayı önerdi .Bir bardak ben içtim iki damla kızıma icirdim .Mucize gibi .
Mamayı azaltmayı denesen bi çok geliyo olabilir Sütün artmıştır..Merhaba hanımlar .Dünden beri kızım çok fazla kusuyor .Kusuyordu zaten ama çoğaldı .Bugün fışkırır gibi kusuyor resmen sabahtan beri ve birkaç gündür de yüzünde ,vücudunda yaygın sivilce gibi noktalar var .İkisi alakalı olabilir mi?Yaşayan ya da bilgisi olan var mı?
Bana sabah 4 akşam 4 damla dedi doktor da daha denemedimYine de zinco da veriyorum .Bebeğin gazlı olduğu için hem kimyon çayı hem gaz damlası iki saat ara ile ver dedi .İki damla veriyorum zinco.
Aktardan kimyon tohumu diye aldım .Bir su bardağı suyu kaynatıp içine bir çay kaşığı atıp 5 dakika bekleyip süzüp iciyorsun .Çok faydası oluyor .Nasıl yapıyosun onu canım aktardan falan mı aldın?
Ben az mı veriyorum acaba .Olmadı akşam da vereyim .Bana sabah 4 akşam 4 damla dedi doktor da daha denemedim
Süt fışkiyesi arkadaşlar vardı burada, sizin memeleriniz haka sert mi? Yoksa yumuşakken mi fısşkırıyor.
Benim memeler çoktandır yumuşamıştı içi boş gibi ama çocuk çektikçe geliyordu, haftasınu için eşimin memelekete geldik, evet uzun yola çıktıkonlarda ağırlamak için 2 gündür çok fazla yemek yaptılar ben de tatlı tuzlu aşırı yemek yedim. 10 dan gece 12 ye kadar yemek yiyorum abartısız. Memelerim taş oldu süt fışkırmaya başladı ilk zamanlarda ki gibi. Hani yemek seğil su önemliydi süt arttırımu için? Yalan ya hu sütü olmayan insanüstü yesin artırmak garanti
![]()
Sizin agziniz neler soyliir kizlar. Ben de yiyeyim. Her seyleri deniyorum yaw artmiyo bisi oldu anlamiyorum..Bende buna katılıyorum hunharca yemek süt yapıyor sıvı olayı hikaye![]()
Ne takviyesi vermisti?Valla malesef bende katılıyorum buna
Suda önemli tabi ama
Yemezsem olmuyir malesef
Bu araada dr un verdigi emzirme icin olan takviyeye başladım bende ciddi fark etti
Bilsem daha once alirdim
Ne cesaret uzun yola çıktınız masallah masallah
Kac saat sürdü
Baci öküz gibi yemeden süt gelmiyor valla kilo vereyim dikkat edeyim diyorum süt azalıyorSizin agziniz neler soyliir kizlar. Ben de yiyeyim. Her seyleri deniyorum yaw artmiyo bisi oldu anlamiyorum..
Ne takviyesi vermisti?
Yulaf süt yapıyor dediler, yulaflı barlardan aldım. Pis Boğaz atıştırmalığına iyi geliyor.
İç lastikleri koparsan sızdırma yapmıyor mu?Aynen yapıyor iç lastiklerini kopartıyorum, 2 beden bitti sanki küçük geliyordu. 3 e yeni geçtim o da bir tık büyük gibi, bakayım iz yapar mı geçirir mi
Baci öküz gibi yemeden süt gelmiyor valla kilo vereyim dikkat edeyim diyorum süt azalıyor
Yulafli ürünler oldum olası severim hamileykende çok yedim sonuç kişneyen bir evlat![]()
Çokta uzun değil ya 2 şehir arası 3 saat diyelimValla malesef bende katılıyorum buna
Suda önemli tabi ama
Yemezsem olmuyir malesef
Bu araada dr un verdigi emzirme icin olan takviyeye başladım bende ciddi fark etti
Bilsem daha once alirdim
Ne cesaret uzun yola çıktınız masallah masallah
Kac saat sürdü
İyi emmişse 3 saat uyuyor yada 2 saatGece uykusuna ilk geçtiğinde kaç saat uyuyor
Bebeğinin fışkırır gibi kusması acaba kimyon çayından olabilir miCanım ben kullandım ama.benim bebeğim çok gazlı .Bir işe yaramadı .Kızımın doktoru kimyon çayı önerdi .Bir bardak ben içtim iki damla kızıma icirdim .Mucize gibi .
Bak ye ama nasıl ye biliyo musun durmadan yeSizin agziniz neler soyliir kizlar. Ben de yiyeyim. Her seyleri deniyorum yaw artmiyo bisi oldu anlamiyorum..
Ne takviyesi vermisti?
Baci öküz gibi yemeden süt gelmiyor valla kilo vereyim dikkat edeyim diyorum süt azalıyor
Yulafli ürünler oldum olası severim hamileykende çok yedim sonuç kişneyen bir evlat![]()
Bende haftasonu fışkiyeye döndüm ama kilolarda beni rahatsız ediyor. 21 günlük emziren anne diyeti veren bir online diyetisyenle başlıyorum yarın bakalım neler olacaketi lifalif yulaflı bar şekersiz diyor belki kilo yapmaz![]()
Maşallah ben özellikle gece uykusuna geçtikten Sonra 5 saat uyuyan bebeklerin annelerinin neler yaptığını merak ediyorumİyi emmişse 3 saat uyuyor yada 2 saat
Online diyetisyenmi bende takip ediyorum ama sütüm azalarmı diye çekinmiyor değilim zaten mama takviyesiyle gidiyoruz hepten mama olnasın diyeBende haftasonu fışkiyeye döndüm ama kilolarda beni rahatsız ediyor. 21 günlük emziren anne diyeti veren bir online diyetisyenle başlıyorum yarın bakalım neler olacak![]()
Arkadaşlar ben hala bebek arabası almadım bebek arabası Alıp memnun olan kişiler markalarını ve modellerini benimle paylaşabilir mi? Ayrıca yer kaplamaması ve kolay taşınabilir olması özelliği önemli benim içinBen
Ben doana aldım cok memnunum cok pratik bir araba dolap ya da letgo uygulamasından da bakabılırsın canımArkadaşlar ben hala bebek arabası almadım bebek arabası Alıp memnun olan kişiler markalarını ve modellerini benimle paylaşabilir mi? Ayrıca yer kaplamaması ve kolay taşınabilir olması özelliği önemli benim için