• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba hanımlar .Dünden beri kızım çok fazla kusuyor .Kusuyordu zaten ama çoğaldı .Bugün fışkırır gibi kusuyor resmen sabahtan beri ve birkaç gündür de yüzünde ,vücudunda yaygın sivilce gibi noktalar var .İkisi alakalı olabilir mi?Yaşayan ya da bilgisi olan var mı?
Mamayı azaltmayı denesen bi çok geliyo olabilir Sütün artmıştır..

Süt fışkiyesi arkadaşlar vardı burada, sizin memeleriniz haka sert mi? Yoksa yumuşakken mi fısşkırıyor.
Benim memeler çoktandır yumuşamıştı içi boş gibi ama çocuk çektikçe geliyordu, haftasınu için eşimin memelekete geldik, evet uzun yola çıktık😅 onlarda ağırlamak için 2 gündür çok fazla yemek yaptılar ben de tatlı tuzlu aşırı yemek yedim. 10 dan gece 12 ye kadar yemek yiyorum abartısız. Memelerim taş oldu süt fışkırmaya başladı ilk zamanlarda ki gibi. Hani yemek seğil su önemliydi süt arttırımu için? Yalan ya hu sütü olmayan insanüstü yesin artırmak garanti🤣

Bende buna katılıyorum hunharca yemek süt yapıyor sıvı olayı hikaye🤣
Sizin agziniz neler soyliir kizlar. Ben de yiyeyim. Her seyleri deniyorum yaw artmiyo bisi oldu anlamiyorum..
Valla malesef bende katılıyorum buna
Suda önemli tabi ama
Yemezsem olmuyir malesef🥺
Bu araada dr un verdigi emzirme icin olan takviyeye başladım bende ciddi fark etti 💃🏻
Bilsem daha once alirdim
Ne cesaret uzun yola çıktınız masallah masallah
Kac saat sürdü
Ne takviyesi vermisti?

Sizin agziniz neler soyliir kizlar. Ben de yiyeyim. Her seyleri deniyorum yaw artmiyo bisi oldu anlamiyorum..

Ne takviyesi vermisti?
Baci öküz gibi yemeden süt gelmiyor valla kilo vereyim dikkat edeyim diyorum süt azalıyor
Yulaf süt yapıyor dediler, yulaflı barlardan aldım. Pis Boğaz atıştırmalığına iyi geliyor.

Yulafli ürünler oldum olası severim hamileykende çok yedim sonuç kişneyen bir evlat 🤣🤣

Screenshot_20220220-163322_WhatsApp.webp

Yüz yılın sorusu hadi bakalım 🤣

Valla malesef bende katılıyorum buna
Suda önemli tabi ama
Yemezsem olmuyir malesef🥺
Bu araada dr un verdigi emzirme icin olan takviyeye başladım bende ciddi fark etti 💃🏻
Bilsem daha once alirdim
Ne cesaret uzun yola çıktınız masallah masallah
Kac saat sürdü
Çokta uzun değil ya 2 şehir arası 3 saat diyelim😅

Ne takviyesi vermisti?
Bak ye ama nasıl ye biliyo musun durmadan ye😅 3 öğünüde en güzelinden ye arada da baklavaları kadayıfları meyveleri götür süt gelmezse ahada buradayım😅

Baci öküz gibi yemeden süt gelmiyor valla kilo vereyim dikkat edeyim diyorum süt azalıyor

Yulafli ürünler oldum olası severim hamileykende çok yedim sonuç kişneyen bir evlat 🤣🤣

eti lifalif yulaflı bar şekersiz diyor belki kilo yapmaz😀
Bende haftasonu fışkiyeye döndüm ama kilolarda beni rahatsız ediyor. 21 günlük emziren anne diyeti veren bir online diyetisyenle başlıyorum yarın bakalım neler olacak 😬

Bende haftasonu fışkiyeye döndüm ama kilolarda beni rahatsız ediyor. 21 günlük emziren anne diyeti veren bir online diyetisyenle başlıyorum yarın bakalım neler olacak 😬
Online diyetisyenmi bende takip ediyorum ama sütüm azalarmı diye çekinmiyor değilim zaten mama takviyesiyle gidiyoruz hepten mama olnasın diye😏 gerçi takip ettiklerim süt artışı diye kullanıcı mesajı paylaşmış ama bilemedim

Arkadaşlar ben hala bebek arabası almadım bebek arabası Alıp memnun olan kişiler markalarını ve modellerini benimle paylaşabilir mi? Ayrıca yer kaplamaması ve kolay taşınabilir olması özelliği önemli benim içinBen
Arkadaşlar ben hala bebek arabası almadım bebek arabası Alıp memnun olan kişiler markalarını ve modellerini benimle paylaşabilir mi? Ayrıca yer kaplamaması ve kolay taşınabilir olması özelliği önemli benim için
Ben doana aldım cok memnunum cok pratik bir araba dolap ya da letgo uygulamasından da bakabılırsın canım

Back
X