• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar ya kayinbabam 4 gündür bizdelerdi hastaydi bugün test vermiş pozitif çıkmış evde cocuklar var ben hamileyim insllah bizlere falan bulamamıştır
Bizde test vereceğiz dualarinizda banada yer verin canlar
İnşallah negatif çıkarsınız cnm cok geçmiş olsun

Kizlar simdide ben sizlerden dua bekliyorum. Tansiyonum dusmuyor. Bebek haftasindan gerideymis ve bunu daha bugun diyor doktor. 2kilo olmus 30 haftalikmis. Suyum gelmeye basladi. Sezeryana alcakti bebek kucuk oldugu icin burda kurtaramam almazsakta gebelik zehirlenmesi olabilir Anneyi kurtaramayiz dedi. Acil ankaraya sevk etti suyumda gelmeye baslayinca. Orda dogurtacaklar dedi. Nolur dua edin. Yola ciktik. Allaha emanet olun
Çok geçmiş olsun canım herşey çok güzel olacak İNŞALLAH sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına alıcaksın ALLAH a emanet olun.

Aynen öyle canım tüp bebek doktorum beni rahatlatmasaydı ağla ağla helak olmustum. Belki gerçekten erken doğurucaz ama en azından moral destek çok önemli.
Aynen öyle cnm tabiki erken de doğurabiliriz, rabbim nasip ettikten sonra kimse engel olamaz ama düzgünce anlatsa keşke her doktor, sırf iyi tecrübeli bi doktor diye sehrimde en iyilerinden birine gidiyorum muayane ücreti de doğum da cok pahalı, ama yorumları okuyunca diyorum iyiki gidiyorum en azından kafam rahat

Ay Allah'im hastaysa hamile kadının yanında ne işi var🥺
İnşallah bulasmamistir cnm haber ver sonucu.
Valla kuzum ya bende kızıyorum san aylara geldik sinirimden ağlayacağım
Eşimi bekliyorum işten gelsin gidip test yapiracagiz çocuklarla
Rahatsizmiydi canim sizdeyken gecmis olsun inşallah bulasmamistir size
Evet canim gecen hafta cumartesi gelmislerdi ozamandan beri hasta
Insllah cnm bulamamıştır yüzdük yüzduk kuyruğuna geldik doğum surecini bulaşmadan atlatiriz
İnşallah negatif çıkarsınız cnm cok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım insllah negatiftirdir diye dua ediyorum

Aynen öyle cnm tabiki erken de doğurabiliriz, rabbim nasip ettikten sonra kimse engel olamaz ama düzgünce anlatsa keşke her doktor, sırf iyi tecrübeli bi doktor diye sehrimde en iyilerinden birine gidiyorum muayane ücreti de doğum da cok pahalı, ama yorumları okuyunca diyorum iyiki gidiyorum en azından kafam rahat
En iyisini yapıyorsun canım, benm tüp bebek doktorum çok uzakta. O yüzden yedek doktora gidiyordum annemlere de çok yakın diye. Allah muhtaç etmesin birdaha adımımı atmam.

Valla kuzum ya bende kızıyorum san aylara geldik sinirimden ağlayacağım
Eşimi bekliyorum işten gelsin gidip test yapiracagiz çocuklarla

Evet canim gecen hafta cumartesi gelmislerdi ozamandan beri hasta
Insllah cnm bulamamıştır yüzdük yüzduk kuyruğuna geldik doğum surecini bulaşmadan atlatiriz

Teşekkür ederim canım insllah negatiftirdir diye dua ediyorum
Canim hemen takviye al kendine insallah geçmemiştir bende sinir oluyorum kendi dikkat etmiyor seni zorda bırakanlara ama malesef etrafımızda bisey yapamıyoruz

Tecrübeli anneler yine sorum olacak sizlere. Şimdi doğum çantamı kapatıyorum artık. Bebiş küveze girerse(insallah gerek kalmaz) küvezde nelere ihtiyac oluyor? Bebek bezini biz alıp veriyoruz baska ne aldırıyorlar acaba. Süt saklama poşetide koydum belki direk emzireemem sütümü sağıp veririm diye . Bi de gaz damlasını doğar doğmaz mı veriyoruz gaz damlasını şimdiden alayım mı

Kızlar ya kayinbabam 4 gündür bizdelerdi hastaydi bugün test vermiş pozitif çıkmış evde cocuklar var ben hamileyim insllah bizlere falan bulamamıştır
İnsallah geçmemiştir canım ya 😞 dualarımdasın doğurana kadar hastalıksız atlatsaydık sağ salim. Bol vitamin almaya çalış şimdiden

Annemin covid olduğunu bilmeden 1 hafta annemde kaldım aynı masada yemek yedik çay içtik yattık kalktık vs.. sonuç o pozitif ben negatif çıktı o yüzden geçmemiştir kuzum korkma

Tecrübeli anneler yine sorum olacak sizlere. Şimdi doğum çantamı kapatıyorum artık. Bebiş küveze girerse(insallah gerek kalmaz) küvezde nelere ihtiyac oluyor? Bebek bezini biz alıp veriyoruz baska ne aldırıyorlar acaba. Süt saklama poşetide koydum belki direk emzireemem sütümü sağıp veririm diye . Bi de gaz damlasını doğar doğmaz mı veriyoruz gaz damlasını şimdiden alayım mı
Canım pompa ve biberon lazımdı ama pompayi kuvozde kullaniyordum ben biberon alabilirsin yanına mama istiyorlar mama ıslak mendil veriyorsun kuvoze kıyafete gerek olmuyor ama onsallah kuvozede gerek kalmayacak sadece tecrübe olunca söyledim gazda 15. Günden sonra oluyor genelde ilk başta olmuyor genelde erkek bebeklerde oluyor diyorlar hep oyle görüyorum bende inşallah oda olmaz ama olunca eşin gidip alabilir eczaneden

Kuvezde sadece islak mendil ve bez istemislerdi benden devlet hastanesi idi mamayi da kendilerinden yapiyolardi insallah kuvez gibi durum olmaz .
Gaz damlasi ilk zaman kullanmadim ben.

Kuvezde sadece islak mendil ve bez istemislerdi benden devlet hastanesi idi mamayi da kendilerinden yapiyolardi insallah kuvez gibi durum olmaz .
Gaz damlasi ilk zaman kullanmadim ben.
Canim ne marka kullanmıştın gaz damlasını ben hiç fayda görmemiştim sab simplex kullanmıştım şimdi arkadaşım osanit tavsiye etti ama aşırı pahali ve her yerde yok interneete bulmuştum su an tekrar bulamıyorum oda yurt dışından almışti duydun mu hiç veya etkili olan bi marka biluyormusun o an panikle arastiramam muhtemelen en azından kafamda olsun gidip alayım diyorum Buda erkek olunca sanki yine olacakmış gibi geliyor gaz

Canim ne marka kullanmıştın gaz damlasını ben hiç fayda görmemiştim sab simplex kullanmıştım şimdi arkadaşım osanit tavsiye etti ama aşırı pahali ve her yerde yok interneete bulmuştum su an tekrar bulamıyorum oda yurt dışından almışti duydun mu hiç veya etkili olan bi marka biluyormusun o an panikle arastiramam muhtemelen en azından kafamda olsun gidip alayım diyorum Buda erkek olunca sanki yine olacakmış gibi geliyor gaz
Cnm nurse harveys kullandim memnunda kaldim . Dun esimle gaz konusunu konustuk ben cok sık emziriyodum bebeği dedimki bu sefer dikkat edicem çocuğun sindirmesini beklemeden ust uste emzirmicem bakalim insallah beceririm.
Ben en cok hergun nasil yikiyacaz onu dusunuyorum komsularim ilk 40 gun banyoda bebek yikanmaz diyolar odalarda soguk olur mu diyorum.

İnşallah negatif çıkarsınız canım Allah yardımcınız olsun 🤲🏻🤲🏻🙏
Amin canim Allah razi olsun
Canim hemen takviye al kendine insallah geçmemiştir bende sinir oluyorum kendi dikkat etmiyor seni zorda bırakanlara ama malesef etrafımızda bisey yapamıyoruz
Canim her hafta bizdeler gelmede diyemiyorum kendiilerinin anlamasi lazim
Tamam canim takviye aliri kullanirim
İnsallah geçmemiştir canım ya 😞 dualarımdasın doğurana kadar hastalıksız atlatsaydık sağ salim. Bol vitamin almaya çalış şimdiden
Allah razı olsun canım insllah bende kiziyorum doğuma ne kaldi şurda
Hepimiz sağlıkla alalim insllahh yavrularimizi kucağımiza 🤲
Annemin covid olduğunu bilmeden 1 hafta annemde kaldım aynı masada yemek yedik çay içtik yattık kalktık vs.. sonuç o pozitif ben negatif çıktı o yüzden geçmemiştir kuzum korkma
Insllah canim benim bizimki kabullenmiyordu test yap dediğimde

Cnm nurse harveys kullandim memnunda kaldim . Dun esimle gaz konusunu konustuk ben cok sık emziriyodum bebeği dedimki bu sefer dikkat edicem çocuğun sindirmesini beklemeden ust uste emzirmicem bakalim insallah beceririm.
Ben en cok hergun nasil yikiyacaz onu dusunuyorum komsularim ilk 40 gun banyoda bebek yikanmaz diyolar odalarda soguk olur mu diyorum.
Canim ben odada yikicam evdeki ısıtıcı mi getirmedim yarin a101 e simbonun kucuk ısıtıcı geliyor 89 tlye onu alcam bebisi soymadan açıcam biraz ısıtır zaten o odayi sonra o acik olunca yikicam gobegi dusunce ins yoksa oda tek başına soguk olur banyoda olmaz bence

Çok geçmiş olsun canım ya, umarım negatif çıkar sonuçlarınız 🙏 geçen eşimin iş yerindeki çaycı pozitif çıktı, baya bi endişelendik onda bile ama bişey çıkmadı çok şükür, insanlar niye böyle anlamıyorum ki, zaten şu haftasına gelmiş hamile kadına durmadan geliyosun bari hastayken gelme, bu nasıl düşüncesizlik, ne kalmış şurada zaten 😔😔

Biz 4 5 aylik olana kadar odada yikamistik hep canım benimki gazliyken emmek istiyor sonra tekrar gaz oluyordu kisir dongu resmen fenaydı ve emerken savasiyordu emmeyle cekistire cekistire bence emerken gaz oluyordu ben iyice bastirmiyordum birde bende ondan olduğunu düşünüyorum bu defa onu farklı yapacagim😂

Canim ben odada yikicam evdeki ısıtıcı mi getirmedim yarin a101 e simbonun kucuk ısıtıcı geliyor 89 tlye onu alcam bebisi soymadan açıcam biraz ısıtır zaten o odayi sonra o acik olunca yikicam gobegi dusunce ins yoksa oda tek başına soguk olur banyoda olmaz bence
Cnm.soylemen iyi oldu bende alayim isiticidan odada yıkarım banyoda kalorifer var odadan daha sicak orasi ama iyi olmaz deniliyor ilk 40 gun. Aslinda baya sicak oluyor ev ama yinede soba önünde yikamak iyi olucak.
Acaba a101 online dan alabilir miyim isiticiyi

Kizlar bebem kg almamis hatta haftasina gelmiş biraz burkuldum niyeyse yavruma anne karninda diyet yaptirdim diye , vitamini 2 gunde 1 icmeye basladim, kasar muz ceviz yemedim meyvede yemedim sonuç bebe ilerlememis tabi doktorun erken doğum paniğide gitmis oldu
Olsun ama sağlıklı demi? Bir sorun yok demiştir dr.zaten bizimkiler daha ne kadar büyücek 🙈 yer kalmadı göbişte.vicdan yapma cnm💖

Back
X