• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar sabahtan beri alt karin kismin sızım sızım sızlıyor ama öyle böyle degil masa başına oturamadım yatarken ders calismaya çalışıyorum bacaklarim da fena ağrıyor gitgide arttı üşüttüm mü yoksa sancim mi var ben bunu nasıl ayirt edicem ya🤦‍♀️

Kızlar sabahtan beri alt karin kismin sızım sızım sızlıyor ama öyle böyle degil masa başına oturamadım yatarken ders calismaya çalışıyorum bacaklarim da fena ağrıyor gitgide arttı üşüttüm mü yoksa sancim mi var ben bunu nasıl ayirt edicem ya🤦‍♀️
Canım gaz sancın varsa o da ağrı yapıyor. Üşütmüş olabilirsin ama yine de bir dr a görün istersen.

Bende de adet agrisi gibi agri oluyor kac gündür en son annem doğum başlamış olsa şu an yerinde duramazdin dedi çok doğru ben gayet sakinim yavas yavas ağrıyor arada kasiliyor doğuma hazırlık bunlar ama bilmiyorum 1 ay bu ağrılara nasıl geçecek gerçekten hiç bisey yapasım gelmiyor ağrım varken

Bende de adet agrisi gibi agri oluyor kac gündür en son annem doğum başlamış olsa şu an yerinde duramazdin dedi çok doğru ben gayet sakinim yavas yavas ağrıyor arada kasiliyor doğuma hazırlık bunlar ama bilmiyorum 1 ay bu ağrılara nasıl geçecek gerçekten hiç bisey yapasım gelmiyor ağrım varken
Yapilcak gibi degil ki canim kemiklerim sızım sızım hic halim yok fenayim

Ya YouTube ta hamileler takip ediyorum bizlerle aynı haftadalar. Bakıyorum bir tanesi avmye gidip saatlerce mağaza mağaza gezip üstüne eve gelip evi silip süpürüp tepsi kebabı yaptı 🤣 ben her gün yemek yapmadan önce yarım saat ağlıyorum nasıl yapicam diye 🤣🤣

Ya YouTube ta hamileler takip ediyorum bizlerle aynı haftadalar. Bakıyorum bir tanesi avmye gidip saatlerce mağaza mağaza gezip üstüne eve gelip evi silip süpürüp tepsi kebabı yaptı 🤣 ben her gün yemek yapmadan önce yarım saat ağlıyorum nasıl yapicam diye 🤣🤣
Ay bende ya eşime diyorum hatta bugün şanslı gununuzdesiniz yemek var aksama ac kalmayacagiz diye gercekten hiç biseye halim yok istediğimde yok sabahtan akşama aksamdan sabaha kadar yatsam hep

kızlar ben 2 haftadır falan doğru dürüst giremedim foruma hastane çantalarınız hazır mı bitti mi hazırlıklarınız ben daha hiç birşey yapamadım da.
bu hafta 34 de kıyafetleri yıkamaya başladım. haftaya 35de yatak yorgan yıkarım. sonraki hafta 36da çanta hazırlarım yatakalr kurulur diye düşündüm ben. bakalım

Yapilcak gibi degil ki canim kemiklerim sızım sızım hic halim yok fenayim
Benimde ayak tabanim dahil tüm kemiklerim ağrıyor ama aşı oldum dün ona bağlıyorum.
Çok şiddetli bi duzenliyse sancidir , değilse ya üşümekten yada yalancı ağrıdır.

Dün nst de oldu aynı ağrı karnım filan tuhaf oldu hatta oradaki hemşire iyimisiniz dedi yüzümün şeklinden anlayıp.
Kesin bu sancı deyip korktum ama dümdüzdü nst ,bunlar olağan ağrılar demek ki onu anladım.

Benimde ayak tabanim dahil tüm kemiklerim ağrıyor ama aşı oldum dün ona bağlıyorum.
Çok şiddetli bi duzenliyse sancidir , değilse ya üşümekten yada yalancı ağrıdır.
Surekli canim kesintisiz sızı var karnım da cok gergin hic boyle olmamistim uzun sureli🤦‍♀️

Kızlar bir arkadaşım 39+3 TE doğum yaptı bebiş şuan sağlıklı çok şükür ama ilk doğduğunda nefes alıp vermesi ile ilgili sıkıntısı varmış. 1 hafta yoğun bakımda kaldı. 39+3 TE bebek nasıl yoğun bakımda kalıyor anlamıyorum nasıl bir sorun olmuş ki acaba? Bende seviniyordum baya ilerledik bu saatten sonra Allah'ın izniyle bir şey olmaz diye 🤔
Benim kızımda da olmuştu doğum esnasında su yutmuştu.nefesi düzensiz olduğu için oda kaldı bende 39+ larda doğum yapmıştım.

Dün nst de oldu aynı ağrı karnım filan tuhaf oldu hatta oradaki hemşire iyimisiniz dedi yüzümün şeklinden anlayıp.
Kesin bu sancı deyip korktum ama dümdüzdü nst ,bunlar olağan ağrılar demek ki onu anladım.
Benim ilkinde öyleydi dumduzdu nst sinir oluyordum bunda çıkıyor 2 defadır allahtan bakalim bu ağrılar geçmezse giderim o zaman çıkacak mı onu merak ediyorum bu sürekli olan bi agri çünkü arada gelip gitmiyor adet olacakmisim gibi belim bazen karnım

Surekli canim kesintisiz sızı var karnım da cok gergin hic boyle olmamistim uzun sureli🤦‍♀️
Olmadı bi nst cektir kuzum,yarın yola gideceksin madem...
Benim ilkinde öyleydi dumduzdu nst sinir oluyordum bunda çıkıyor 2 defadır allahtan bakalim bu ağrılar geçmezse giderim o zaman çıkacak mı onu merak ediyorum bu sürekli olan bi agri çünkü arada gelip gitmiyor adet olacakmisim gibi belim bazen karnım
Ama bu ağrılar artık normaldir bide haftan daha ilerde senin

Boşver sen onları asıl gercek biziz😀 bende zor yapıyorum yemek valla, tuvalete gidip gelmek bile zor geliyor artık

Kızlar bir arkadaşım 39+3 TE doğum yaptı bebiş şuan sağlıklı çok şükür ama ilk doğduğunda nefes alıp vermesi ile ilgili sıkıntısı varmış. 1 hafta yoğun bakımda kaldı. 39+3 TE bebek nasıl yoğun bakımda kalıyor anlamıyorum nasıl bir sorun olmuş ki acaba? Bende seviniyordum baya ilerledik bu saatten sonra Allah'ın izniyle bir şey olmaz diye 🤔
Bazen oluyor ya benim arkadaşımın başına da geldi kan şekeri falan düştü bebeğin ama sagsalim çıktılar 🙏🙏

Kızlar selam, uzun zamandır foruma girmemiştim umarım herkesin hamileliği sorunsuz ilerliyordur 🙏🏻 Benim bi sorunum var 🥺 Şuan 31+4 haftalığız 24. Haftadan beri amniyon sıvısı fazla diyor doktorum. Gebelik şekerinden, aşırı karbonhidrat kullanımından dolayı olduğunu düşünüyordu doktorum hızlı kilo artışımdan da dolayı ama o ihtimalleri şeker taraması ve rejimle elemiştik. Sebepsiz amniyon sıvısı fazlalığı olduğunu düşünüyordu ama galiba 30. Haftadaki kontrolümde bişey görmüş olacak ki beni ayrıntılı ultrasona yönlendirdi. Bu hafta ayrıntılı ultrasona girdim, bebeğimin mide cebinin olması gerekenden küçük olduğu görüldü. Bu da yemek borusunda bi sorun olabilir demekmiş. Yemek borusunda sızıntı, tıkanıklık vs. Amniyon sıvısını yeteri kadar yutamadığı için midesi küçük görülüyormuş. Ultrasonda yemek borusu görülemediği için ancak doğduktan sonra kesin teşhis koyulabilirmiş. Eğer gerçekten yemek borusunda sorun varsa doğduktan sonra bebeğimin ameliyat olması gerekecekmiş. İçime kor düştü. İhtimallerle doğumu beklemek çok zor. Başka perinatoloğa da görünmek istiyorum. İstanbul mümkünse Anadolu yakasında bi tavsiyeniz olur mu? Ve aranızda böyle bişey yaşayan, duyan gören oldu mu 🥺🥺
Kızlarrrr
Kontrolde bebeğimin midesi bu sefer normal göründü. Günlerdir ömrümden kaç yıl gitti bilmiyorum. Hepinize desteğiniz ve tavsiyeniz için çok teşekkür ederim 🙏🏻

Back
X