- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Masallah cnm cok sevindim rabbim bir daha yasatmasin insallah , tansiyin icin diyetine dikklat et insallah bebisinle bu yasadiklarinizi konuş bol bol guvendeyiz filan de ona yansimasin pek.Canim yavrularima evime geldim sukurler olsun. Ordaki doktor okadar iyi biriki. Biz daha yola cikmadan burdaki doktorumu arayip bilgilendirmis. Burdaki arayip sormuyo bile. Bende alerjik astim oldugu icin uzuldugum zaman tikaniyorum nefes alamiyorum. Ankaradaki doktor esime dunden beri cok stres yasadi bu dahada olumsuz etkiledi esini. Hafta sonuna denk geldigi icin sizi evinize gonderecegim. Ama surekli irtibatta olacagiz. Tansiyonun cikmadigi surece bebekte bi 15,gun daha sabirli olabilirse hersey guzel olacak Allahin izniyle. Seni cocuklarina gonderiyorum. Bol bol mutlu olacaksin tamammi dedi. Dogumu buyuk ihtimal burda ben yaptiracagim ama dileyelim gerek kalmasin sen iyi ol kastamonuda saglicakla dogur. Devamli doktorunla irtibatta olacagim sende iki gunde bir kontrolune gideceksin dedi. Tansiyon hapi gunde 4kere. Bebegi tutmak icin bir suru igne ilac yazdi. Burdaki doktor tedaviye devam etcekmis. İste boyle kardesler. Mesajlari okuyamadim ama hepinizin guzel dualarini hissediyorum. Allah razi olsun hepinizden. Allaha emanet olun. Bu arada yavrularima kardesiniz gelmedi ama size hediyeler gonderdi diye supriz yaptim annneeeee bizim hediyemiz sensin diye aglayarak sarilmalarini unutmam mumkin degil.![]()