• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canim yavrularima evime geldim sukurler olsun. Ordaki doktor okadar iyi biriki. Biz daha yola cikmadan burdaki doktorumu arayip bilgilendirmis. Burdaki arayip sormuyo bile. Bende alerjik astim oldugu icin uzuldugum zaman tikaniyorum nefes alamiyorum. Ankaradaki doktor esime dunden beri cok stres yasadi bu dahada olumsuz etkiledi esini. Hafta sonuna denk geldigi icin sizi evinize gonderecegim. Ama surekli irtibatta olacagiz. Tansiyonun cikmadigi surece bebekte bi 15,gun daha sabirli olabilirse hersey guzel olacak Allahin izniyle. Seni cocuklarina gonderiyorum. Bol bol mutlu olacaksin tamammi dedi. Dogumu buyuk ihtimal burda ben yaptiracagim ama dileyelim gerek kalmasin sen iyi ol kastamonuda saglicakla dogur. Devamli doktorunla irtibatta olacagim sende iki gunde bir kontrolune gideceksin dedi. Tansiyon hapi gunde 4kere. Bebegi tutmak icin bir suru igne ilac yazdi. Burdaki doktor tedaviye devam etcekmis. İste boyle kardesler. Mesajlari okuyamadim ama hepinizin guzel dualarini hissediyorum. Allah razi olsun hepinizden. Allaha emanet olun. Bu arada yavrularima kardesiniz gelmedi ama size hediyeler gonderdi diye supriz yaptim annneeeee bizim hediyemiz sensin diye aglayarak sarilmalarini unutmam mumkin degil. 😢😢😢
Masallah cnm cok sevindim rabbim bir daha yasatmasin insallah , tansiyin icin diyetine dikklat et insallah bebisinle bu yasadiklarinizi konuş bol bol guvendeyiz filan de ona yansimasin pek.

Günaydınnn 🌸
Kizlar günaydın dün pek bakamadim buralara. Dün ben sinirden ,gerginlikten doğurmadiysam bu cocugu daha da bekler sanırım.
Hergun sabah kalkiyorum mutfak camimin önü sofra sirkelenmis halde ust komşuma sürekli soylemekten bıktım dedim yine söyleyeyim bana ne abartiyorsun sil hergun nolcak demis.
kendi lavabosuna silkelemedigi pisligini camima silkeliyo bana sil nolcak diye çıldırdım, esime söyledim oda ben sinirlendim diye daha sinirlenmis esini, ev sahibini filan aramış eşi diyomus iyi tmm bi daha olmaz, ne bağırıyorsun esim demis 2 senedir adam gibi anlatamadik belki bagirinca olur. O kadar gerildimki hic sevmem bu isleri daha icimden kadinla kavga ediyorum 🤭
o ne ya öyle rahatlığa bak ben silkelerim sen sil oldu canım. iyi yapmış eşin apartmanda otueuyorlar buna göre davranacaklar tabii ki.
A AnnemAnnemm canım iyi olmana çok sevindim yavrularına da kavuşmuşsun onlar sana en büyük moral. bol bol dinlenmene bak bizi de haberdar et. geçmii olsun Allah bir daha yaşatmasın

ahahah 😁 belki de. gerçi o kadar patlayacak gibi olmaya 3 gün süt gelmedi benden doğru diyosun
Aynı şeyleri yaşamışız süt konusunda ya bide hemşire gelip gidiyor oo göğsün dolmuş sütun var geliyor geliyor diyor bende var zannediyorum sacma sapan çok bilgisiz Bi hemşireye denk gelmişim galiba süt yokmuş bide gogus ucunu çıkaralım diye çekti siringayla iyice yara oldu gogsum🙄

Canim yavrularima evime geldim sukurler olsun. Ordaki doktor okadar iyi biriki. Biz daha yola cikmadan burdaki doktorumu arayip bilgilendirmis. Burdaki arayip sormuyo bile. Bende alerjik astim oldugu icin uzuldugum zaman tikaniyorum nefes alamiyorum. Ankaradaki doktor esime dunden beri cok stres yasadi bu dahada olumsuz etkiledi esini. Hafta sonuna denk geldigi icin sizi evinize gonderecegim. Ama surekli irtibatta olacagiz. Tansiyonun cikmadigi surece bebekte bi 15,gun daha sabirli olabilirse hersey guzel olacak Allahin izniyle. Seni cocuklarina gonderiyorum. Bol bol mutlu olacaksin tamammi dedi. Dogumu buyuk ihtimal burda ben yaptiracagim ama dileyelim gerek kalmasin sen iyi ol kastamonuda saglicakla dogur. Devamli doktorunla irtibatta olacagim sende iki gunde bir kontrolune gideceksin dedi. Tansiyon hapi gunde 4kere. Bebegi tutmak icin bir suru igne ilac yazdi. Burdaki doktor tedaviye devam etcekmis. İste boyle kardesler. Mesajlari okuyamadim ama hepinizin guzel dualarini hissediyorum. Allah razi olsun hepinizden. Allaha emanet olun. Bu arada yavrularima kardesiniz gelmedi ama size hediyeler gonderdi diye supriz yaptim annneeeee bizim hediyemiz sensin diye aglayarak sarilmalarini unutmam mumkin degil. 😢😢😢
Cok sevindim canım Allah düşürmesin bidaha ellerine Allah razı olsun o doktordan da buradaki doktorunu değiştirme ihtimalin yok mu

Aynı şeyleri yaşamışız süt konusunda ya bide hemşire gelip gidiyor oo göğsün dolmuş sütun var geliyor geliyor diyor bende var zannediyorum sacma sapan çok bilgisiz Bi hemşireye denk gelmişim galiba süt yokmuş bide gogus ucunu çıkaralım diye çekti siringayla iyice yara oldu gogsum🙄
Ayy sen 39lara gelmişsin 💃💃

Ayy sen 39lara gelmişsin 💃💃
Yanlış yazdın değil mi 😂😂 ay sorma ama çok daraldım dun ocak annelerinde bi video gördüm doğumu başlatan egzersizmis 36 olsam yapacaktım o kadar modem bulaniyordu ki bide ağrım var kac gündür bugün daha iyiyim çok şükür de geliyor gelmekte olan 🥰

Kızlar uykuya geçer geçmez, boynum omuz kısımları sırılsıklam terliyor. Daha ilk dk dan itibaren😦 yedek kıyafet kurutup kurutup giyiyorum. Anlatamam sıksam suyu çıkacak bu su nerden geliyor . Böyle terleyen varmı atlet bluz değişmekten illallah geldi. Bide üşütüyorum yani lohusayken devam ediyormu bu 🥺

kızlar günaydın, pazar akşamı banyo yaptım ve hiç beklemeden saçımı kuruttum ama hemen hafif hafif burun akıntım başladı dün gece artık tıkanıklık boğaz ağrısı yutkunamama tavan yaptı 12 de uyuyup sabah 4 de uyandım ve o helimle işe geldim.Çok dikkat edin kendinize.ilaçta alamadığımız için çok zor oluyor..burun tıkanıklığı neyse ama yutkunamama perişan ediyor insanı..

Kızlar uykuya geçer geçmez, boynum omuz kısımları sırılsıklam terliyor. Daha ilk dk dan itibaren😦 yedek kıyafet kurutup kurutup giyiyorum. Anlatamam sıksam suyu çıkacak bu su nerden geliyor . Böyle terleyen varmı atlet bluz değişmekten illallah geldi. Bide üşütüyorum yani lohusayken devam ediyormu bu 🥺
evin çokmu sıcak canım.

Back
X