Çok teşekkür ederim hepinize.
Aslında kızım ve benim pozitif çıkacağımızı hiç düşünmemiştim. Hayta burada testi veriyorlar evde yapıyorsunuz, önce eşimden başladım o negatif çıksaydı bize yapmayacaktım bile.
Kızımın ilk sabah halsizliği oldu. Biraz da ateşi olur gibi oldu ama hani anne hisseder ya sadece çocugundaki farklılıgı öyleydi, derece ateşini yüksek göstermedi. Benim de öğleden sonra vucud ağrım başladı, ama gece iyi uyumamıştım, omdan mı acaba diye düşündüm. İki kez yattım bir türlü uykuya dalamadım, o zaman anladım bu benim kendi yorgunluğum değil çünkü haftalardır gün içinde uyumak konusunda zirvedeyim. Sonra banyo yapıp rahatladım, gayet iyiydim ki yatağa bi yattım, nefessiz kaldım. Geniz akımtısı doldu hemen. Zaten test merkezine gidince de yatamıyorum diyince test verdiler.
Değişik bir hastalık. Ben normalde dirayetliyimdir, hastalıkları da önemsemem ama ilk defa test bile yaptırmadan önce planlarımızı iptal ettim, kendimi insanlara bulaştırır hissettim.
Şimdi bir hafta evden çıkmamız yasak yasal olarak. Ailece evde takılıyoruz. Bir gün iyi bir gün halsiz gibiyiz.
Ben sadece geceler yatarken bir tane tylhot içiyorum yoksa yatınca nefes alamıyorum.
Yalnız şöyle bir şey var biz gerçekten çok izoleydik. Görüştüğüm 3 arkadasım vardı mesela sadece. Pazar günü başka bir aile ile yemeğe gittik. Onlar da biz de hastayız. Restoranda kaptık büyük olasılıkla. Sizler de çok dikkatli olun.