2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım sen eşini karşına al sakince kızmadan konus hissettiklerini soyle üzüldüğünü kafana taktigini guzelce anlat. Ya ben belkide fazla abartiyorum ama ben boyleyim bana garip geliyor o yuzden sen guzelce konus.ne demisler insanlar konusa konusa hayvanlar koklasa koklasa demisler o yüzden sen guzelce konus anlat anlayacagini düşünüyorum
Konusucam canım. Konustugumuz oluyordu tabi başa tekrar sarıyorduk. En azından lohusa sürecininde böyle geçeceğini söyleyeyimde bilsin 🤷🏻‍♀️

Bende öyleyim yani görsün baksın istemem yaparsa öyle bişey dile de getiririm. Bir kere görmüştüm yeni evli olduğumuz zamanlardı bekarlık alışkanlığı demişti konuştuk çözdük aramızda bir daha olmadı. Eşimin tüm sosyal medya hesapları benim telefonumda da açıktır. Hem işyeri hesabı hem eşimin şahsi hesabı ben kendi hesaplarım. Girmem bile onunkine hiç ama bende var olmasının özgüveni bile yetiyor bana.
Bizimkinin sosyal medyasi yok ahahha açamıyor acacam diyor yemiyo galiba bilio beni çünkü 😂😂hic kafam agrimasin modunda o😅

Konusucam canım. Konustugumuz oluyordu tabi başa tekrar sarıyorduk. En azından lohusa sürecininde böyle geçeceğini söyleyeyimde bilsin 🤷🏻‍♀️
Sen kendine guven ve onu da ona yansit ki bilsin kuzum. Sen kendi hissettiklerini mutlaka soyle yani konus kendi kendini yeme ama o ne derse desin trip atma, kızmadan konuş

Kızlar teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden❤️
Belirtilerim gece boğazıma tozlar yapışmış gibi acıyodu sonrasında çok hapşuruk öksürük oldu, halsizlik bugün başladı. Kaç gündür vücudumda bir şey yoktu. Sesim bayağı kötü oldu burnum full tıkalı. Dün de tat koku gidince tekrarlamak istedim testi. 3 gün önce yaptırmıştım negatifti

Belirtilerim gece boğazıma tozlar yapışmış gibi acıyodu sonrasında çok hapşuruk öksürük oldu, halsizlik bugün başladı. Kaç gündür vücudumda bir şey yoktu. Sesim bayağı kötü oldu burnum full tıkalı. Dün de tat koku gidince tekrarlamak istedim testi. 3 gün önce yaptırmıştım negatifti
Bende de aynı şekilde ama tat koku kaybı yok pazartesiye kadar evdeyim geçmezse bende test yaptırayım. Rabbim sana da acil şifalar versin inşallah 🤲🏻

Canım çok geçmiş olsun söyle düşün 2 3 günü bilmeden atlattin sayılır bundan sonrası için moralini yüksek tut 2 3 gün içinde rahatlarsın inşallah yediklerine vitaminlerine dikkat et doktoruna sordun mu ilac vs verebiliyor mu rahatlatıcı

Kızlar ben oğlumla hep konuşuyordum bebek doğunca yapacaklarimizi falan bugün anneme durup dururken anane bebek doğunca annemlerle yatacakmis ben odamda yatmak istemiyorum bende onlarla yatmak istiyorum diye bildiğiniz dert yanmış biz konuşmuştuk bunu ve çok güzel tepki vermişti bana tamam annecim falan demişti çok etkilendim anneme böyle diyince bu hafta beşiği kuracaktim vazgeçtim gördükçe üzülecek diye son ana kadar dursun dedim zaten kolayda ama içime bisey oturdu baya 😢

Kızlar ben oğlumla hep konuşuyordum bebek doğunca yapacaklarimizi falan bugün anneme durup dururken anane bebek doğunca annemlerle yatacakmis ben odamda yatmak istemiyorum bende onlarla yatmak istiyorum diye bildiğiniz dert yanmış biz konuşmuştuk bunu ve çok güzel tepki vermişti bana tamam annecim falan demişti çok etkilendim anneme böyle diyince bu hafta beşiği kuracaktim vazgeçtim gördükçe üzülecek diye son ana kadar dursun dedim zaten kolayda ama içime bisey oturdu baya 😢
Oyyy minnak ya, kıyamam

Bende de aynı şekilde ama tat koku kaybı yok pazartesiye kadar evdeyim geçmezse bende test yaptırayım. Rabbim sana da acil şifalar versin inşallah 🤲🏻
İnşallah canım tatlı yeme nolur nolmaz bağışıklığı düşürüyo. Ben portakal mandalina yemiştim kötü hissettiğimden beri meyveyle çok aram yoktur. Sen de destek alabilirsin vitaminlerden inşallah soğuk çarpması falandır seninkisi

Canım çok geçmiş olsun söyle düşün 2 3 günü bilmeden atlattin sayılır bundan sonrası için moralini yüksek tut 2 3 gün içinde rahatlarsın inşallah yediklerine vitaminlerine dikkat et doktoruna sordun mu ilac vs verebiliyor mu rahatlatıcı
Canım teşekkür ederim❤️
Öğrenince bi ağladım ama şimdi daha iyiyim. İlaç sadece parol verebiliyo. Diğer şeyler vitamin ve kan sulandırıcı verdi oksapar iğne. Ona başladım hemen. Ihlamur içebilirsin 1 bardak dedi. Her şeye limon atıcam bi de bol su🤲🏻

Hic boyle olmamistim, midemde olimpiyat ateşi yanıyor resmen 🙁 nasıl geçecek bu durum, dokuncak hiçbir şey yemedim, yeni demir hapina başladım o mu yaptiki 😞
Ben günde iki tane alıyorum demir ilacını. Yanma da sanırım yine başı yukarıda diye oluyormuş. Sıkıştırıyor mideyi. Beni de dün gece 3 buçuğa kadar kıvrandırdı o yanma

Canım teşekkür ederim❤️
Öğrenince bi ağladım ama şimdi daha iyiyim. İlaç sadece parol verebiliyo. Diğer şeyler vitamin ve kan sulandırıcı verdi oksapar iğne. Ona başladım hemen. Ihlamur içebilirsin 1 bardak dedi. Her şeye limon atıcam bi de bol su🤲🏻
Cok gecmis olsun canım. Rabbim şifanı versin inşaallah.

İnşallah canım tatlı yeme nolur nolmaz bağışıklığı düşürüyo. Ben portakal mandalina yemiştim kötü hissettiğimden beri meyveyle çok aram yoktur. Sen de destek alabilirsin vitaminlerden inşallah soğuk çarpması falandır seninkisi
Limonlu ballı çay falan içiyorum cnm birde ıhlamur kaynattı eşim. Vitamin kullanıyorum ama ekstra C vitamini falan alsam diye düşünmeden edemiyorum. Meyve çok tüketiyorum sabahları portakal suyu muhakkak içiyorum. Gerisi duaya kalıyor inşallah sağ salim atlatırız şu dönemleri 🤲🏻

Back
X