- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Bundan sonra lcwye de bakarim ben artik sagol canımYok yok merak etme yaşamazsın ben 10 lu hastane çıkışı aldım lcw organikten öyle güzeller ki yıkadım ütüledim misler gibi kumaşı falan nasıl güzel.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan sonra lcwye de bakarim ben artik sagol canımYok yok merak etme yaşamazsın ben 10 lu hastane çıkışı aldım lcw organikten öyle güzeller ki yıkadım ütüledim misler gibi kumaşı falan nasıl güzel.
Ya evet bende öyleyim işte bide ev büyük kayboluyorum işlerin arasında. Gene duramadım kalktım kızın yorganı yatak örtüsü bizim battaniyeler hepsini yıkadım bugün tek tek. Banyo paspasları örtüler ne varda yıkıyorum günlerdir. Ama camı kapıyı kim silecek perdeleri kim asacak ben anlamadım. Gerçekten Allah kimselere muhtaç etmesin çünkü kendimizden başka kimsemiz yok olsada kimse kendi evi gibi görmüyor aman takma deyip geçiyorlar keşke takmasak ama takıyoruz napalım işteAhhh canım seni cok iyi anliyorum. Kel kör kendi isini kendin gör diye diye kimseye muhtac olmamak icin kendim yapiyorum ölümü sürüklüyorum resmen. İkinci dogumum sırf temizlik tutkusundan sekiz aylik dogdubunda bok getirse yapmam dedim. Duramiyorum mutsuz oluyorum hayatin sonu gibiymis gibi. Resmen temizlikle mutlu olup hayata baglananlardanim. Esim ölecegin gunu bilsen tabutu dezenfekte eder oyle gidersin tövbee diyo. Oda kiziyor ama yardim eden yok kimsem yok. Digerleri gibi hafif olurum sandim. Top gibi sade karnim vardi. Kus gibiydim. Ama bunda asiri buyuk karnim var. Hersey eziyet oldu. Rahatsizliklar ayri. Ama yinede duramiyorum. Rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin. Saglikli dogurup yine kendi islerimizi kendimiz gorelim insaAllah
![]()
Kuzum ben şehirde yaşamıyorum buraya gelmez onlarEn son hatırladığım onlarda test zorunluluğu var mutlu bir ev ve armut ikisinde kullandım sorun yaşamadım
O da kötü olmus canım uzuldum aynen donusu de olmaz onun ben kaynatinca cıktı lekeleri kuculmedi de. Ins saglikli olsunda azicik kucuk gelsin boşvermeye çalışBenimde oglanlardan kalanlar oylece duruyor hepsini yikadim pakladim. Ama yeni aldigim pembis ne varsa 30da yikamama ragmen cekti kucucuk kaldilar belkide bebek sıgmıcak icine cok canim sıkılmistibunun geri dönüsüde yok malesef
Amin canım amin. Çok zor vallahi. Annemler gelip temizlemeden önce kara kara düşünüyordum gördükçede sinirim bozuluyordu depresyona girmiştm nasıl temizlencek bu ev diye. Hemde o kadar pis olmamasına rağmen. Senin eşinde benm ki gibi tembel mi? Mecbur eşler yapacaklar ama işteYa evet bende öyleyim işte bide ev büyük kayboluyorum işlerin arasında. Gene duramadım kalktım kızın yorganı yatak örtüsü bizim battaniyeler hepsini yıkadım bugün tek tek. Banyo paspasları örtüler ne varda yıkıyorum günlerdir. Ama camı kapıyı kim silecek perdeleri kim asacak ben anlamadım. Gerçekten Allah kimselere muhtaç etmesin çünkü kendimizden başka kimsemiz yok olsada kimse kendi evi gibi görmüyor aman takma deyip geçiyorlar keşke takmasak ama takıyoruz napalım işte
Valla bilmiyorum ki canım cok gıcık oldum nerdeyse yikadigim kiyafetlerin yarısını 2.kez kaynatmak zorunda kaldım. Ugrastirdi beni baya bi.simdi kanepelere serdim kurutmaya çalışıyorum havada kötü hemende kurumuyor ugras dur. Bende bir iki bisi aldim agzima tukurdu iste daha da almam valla. Benim nemli kalinca seleye koymustum orda bulasmis hep diğerlerine sinir de oldum ya ufacik bir nokta bile batti bana kaynattım tekrar.sinirden agladim hatta kızım cok mu şanssız kiyafetleri bile mahvoluyir, pandemi var her sey pahali ortalık kotu diye hungur hungur ağladım sinirdenCanım lcwnin kendi ürünleri çok güzel organik hemde. Ama ben bişeye takıldım benm herseyim nerdeyse bim ve A101 den. Hiç böyle şeyle karsılasmadım sana mı denk geldi acaba çok kötü olmus yaa![]()
Canım 40 çıktıktan sonra annem artık gidecek ben de ayda 1 kadın alayım diyorum. Nasıl memnun kaldın mı o uygulamalardan ödemeyi nasıl yapıyorsun elden miEn son hatırladığım onlarda test zorunluluğu var mutlu bir ev ve armut ikisinde kullandım sorun yaşamadım
Ay kıyamam ya anlıyorum seni çok zor ve uğraştırıcı emeğinemi yanasın yorulduğunamı yoksa alınan kıyafetleremi . Neyseki geçmiş tecrübe oldu sanada. Benm ananem de öyle şeyleri önce kaynar suya basar süzer sonra makineye atar. Yada çok renklileri kısa programda ayrı atacağız artıkValla bilmiyorum ki canım cok gıcık oldum nerdeyse yikadigim kiyafetlerin yarısını 2.kez kaynatmak zorunda kaldım. Ugrastirdi beni baya bi.simdi kanepelere serdim kurutmaya çalışıyorum havada kötü hemende kurumuyor ugras dur. Bende bir iki bisi aldim agzima tukurdu iste daha da almam valla. Benim nemli kalinca seleye koymustum orda bulasmis hep diğerlerine sinir de oldum ya ufacik bir nokta bile batti bana kaynattım tekrar.sinirden agladim hatta kızım cok mu şanssız kiyafetleri bile mahvoluyir, pandemi var her sey pahali ortalık kotu diye hungur hungur ağladım sinirden![]()
Aaaa salı günü benim de muayene günüm, oğluşum bakalım ne kadar büyümüşSali hepimizin görüş günü bana da çok uzun geldi bu defa süre çok merak ediyorum napacak bakalım![]()
Tembel ne demek, lügatımda eşimi tarif edebileceğim bi kelime daha yok. Sıçtığı boku tuvalette bırakır öyle diyim anlayın siz artık.Amin canım amin. Çok zor vallahi. Annemler gelip temizlemeden önce kara kara düşünüyordum gördükçede sinirim bozuluyordu depresyona girmiştm nasıl temizlencek bu ev diye. Hemde o kadar pis olmamasına rağmen. Senin eşinde benm ki gibi tembel mi? Mecbur eşler yapacaklar ama işte
Evet ve adını hatırlamadığım birinin daha salı günü salıyı sallıcaz hepimiz güzel haberlerle inşallahAaaa salı günü benim de muayene günüm, oğluşum bakalım ne kadar büyümüşnasıl denk gelmiş bu kadar,
emilyinpariss ’nın da o gündü sanırım
![]()
Aynen canim neyseki şükür hallettimAy kıyamam ya anlıyorum seni çok zor ve uğraştırıcı emeğinemi yanasın yorulduğunamı yoksa alınan kıyafetleremi . Neyseki geçmiş tecrübe oldu sanada. Benm ananem de öyle şeyleri önce kaynar suya basar süzer sonra makineye atar. Yada çok renklileri kısa programda ayrı atacağız artık
Bende salıya alcaktım eşime uymuyor diye carsambaya aldim herkes bu hafta doktora gidiyor demekkiEvet ve adını hatırlamadığım birinin daha salı günü salıyı sallıcaz hepimiz güzel haberlerle inşallah![]()
Of başıma gelenler ya.
Cumartesi temizliğe gelecekti benim hep aldığım hanımlar bugün covid olduklarını öğrenmişler. Ablam hasta covid olalı 1 ay oldu hala toparlanamadı üstüne birde domuz gribi olmuş şimdi. Annen vertigolu eğil kalk yapamıyor cam kapı silemez. Başka kadın alsam bir kere aldım bu ev çok büyük yapamam deyip geri gitmişti gene öyle olacak diye korkuyorum. Ay bıktım ya gelmişim 35. Haftaya yapacak tonlarca işim varken hep elimde patlıyor. Arkadaşlarımda biz gelir yaparız dediler ama ben nasıl yaptırayım arkadaşlarıma temizlik yazık değil mi onlara da hepsinin 2 çocuğu var koca gün çocukları bırakıp gelecekler içim el vermiyorTemizlik temizlik derken ben af edersiniz bokla oynaya oynaya doğuma gidicem sanırım Buda benim sınavım demek ki ne diyim.
Ya canım takma bu kadar zaten 40 ı çıkana kadar kimse gelip gitmez dünyanın sonu değilya. O zamana kadar illa ki bulunur temizlik yapacak biri. Benm Eşim lafta çok titizdir ama kendi yapmayacak anca dağıtır durur. O günüsü annemler temizlediğinde ona da iş verdim kadınlar yoruldu sende tut ucundan diye bir ton laf söz etti. Tartıstım valla bir de bana suçu atıyor ben temizlememişim de birikmişte falan filan. İstanbul gibi biyerde camı açtığın an toz oluyor heryer. Anlamıyor ki işi gücü hizmet beklemek. Eşinle çözersin en iyi en azından perdeleri yıkayıp asarTembel ne demek, lügatımda eşimi tarif edebileceğim bi kelime daha yok. Sıçtığı boku tuvalette bırakır öyle diyim anlayın siz artık.
Aaaa örtüyü niye açıyor ki çok rahatsız ediciHayallerini kuruyorum valla her gece . Diyorum şimdi yanımda olsa ona bakarak uyusam mis kokusunu içime çeksem nefesini dinlesem ah ah
yahu normalde doktorlar ışığı açmıyor örtüyü kapatıyor öyle çatı muayenesi yapıyor. Benm doktorum ışığı açıyor sonuna kadarda örtüyü açıyor baka baka yapıyor o çatı muayenesini. Allahtan hep hazırlıklı gidiyorumda utanmıyorumyani hazırlıksız gitsek kabak gibi hersey görünüyor öf
5 sene önce kızıma hamileyken çok duymuştum bu kadını, yenidoğan hemşiresiydi sanırım, iyi yapmışsın canımSabah bu kitabi sipariş verdim kızlar yarin teslim edilcek kargoya verilmiş bu ne hız dedim pazar pazarins memnun kalırım
Tabi ki canim ama hicbir sey bilmiyorum en azindan fikir sahibi olurum simdi annem yanımda eski usul bisiler yapar anlamam die aldim5 sene önce kızıma hamileyken çok duymuştum bu kadını, yenidoğan hemşiresiydi sanırım, iyi yapmışsın canımAma bazı şeyler okunarak değil, deneye yanıla öğreniliyor, tecrübeyle sabit
Annelik iç güdülerine de kulak ver
![]()
Ben de her muayene öncesi en başından beri her yerime çeki düzen verip gidiyorum, her an her şey olabilir diyeNst karından bakılıyor canım iki stetoskop gibi aleti karnına bağlıyorlar sadece ama sancı çıkarsa doktor açılma varmı diye direkt alttan kontrol yapıyor yani tedbirli davranmak hep iyidir ben hastaneye gideceğim gün vücudumu yıkar bacaklarımı genital bölgeyi temizler giderim ne olur ne olmaz diye
Benim de salııııı! HehehhehhAaaa salı günü benim de muayene günüm, oğluşum bakalım ne kadar büyümüşnasıl denk gelmiş bu kadar,
emilyinpariss ’nın da o gündü sanırım
![]()