2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar alt açma koymayacak mısınız kimse yazmadi mi ben mi görmedim
Ben sleepynin alt açma bezlerinden almıştım, o zaten büyük 60x90, keserek bile kullanırım diye düşündüm canım, 3 tane aldım yanıma, hatta belki kendime de kullanırım lazım olursa dedim

Ben sleepynin alt açma bezlerinden almıştım, o zaten büyük 60x90, keserek bile kullanırım diye düşündüm canım, 3 tane aldım yanıma, hatta belki kendime de kullanırım lazım olursa dedim
Benimki de aynisi canim bende alayim oylr yapayim ikiye kesmek lazim bebiste kullanirken her sey cok pahali malum.ben istegelsinde ilk uyeligime indirim gelmisti 2 tane almistim 20 adet baya gider die dusunuyorum 20 tlye almistim baya uyguna denk gelmisti simdi kac tldir Allah bilir

Burnumdan durup dururken patlayan kana bakın. Olduğu yerde bi anda patladı. Ben anlamadım bu hamilelik nasıl şey ya
İyi misin şimdi canım, tansiyonuna baktın mı, bişeye mi canın sıkıldı ya? Bir de ev çok sıcaksa damarlar kuruluktan çatlayıp kanama yapabiliyor, öyle bişey mi ki

Aynen ben de öyle bi indirimden 4 paket almışım baya önce unutmuşum bile bugün çanta hazırlarken gördüm de aklıma geldi, şimdi en az iki katına çıkmıştır fiyatı kesin. Hamileliğin başlarında daha çok erken çok şey alma diye kızanları iyi ki dinlememişim, hem baştan yavaş yavaş alınca bütçeye birden yüklenmiyorsun hem de öyle bi döneme denk geldik ki erken aldığımız şeylerde baya kar etmiş olduk

Sağol canım benimde arada hafif oluyordu ama bu çok şiddetli resmen bende anlayamadım neden olduğunu uzun zamandır rahattım agrimiyordu parolda içtim ufacık bile etkisi olmadı malesef artık kendi kendine geçmesini bekleyeceğim mecbur Allah'ım yaşatmasın kimseye gerçekten çekilecek gibi değil

Gecmis olsun canim Allah yardimcin olsun hemencecik gecsin ins

Kesinlikle canim suan aldıklarımi sa annemler gerek yok falan demisti kizdim simdi iki katına aliyorum diye onlara

Ayni cnm sıkı takip yaptı dktor haftada 1 gittim hep sızıntı filan olmadi 34 bitince 2 hafta sonra gel ama mutlaka bebegin hareketlerini, akintini takip et dedi sıkıntı yok gibi şükür.
Aman iyi bari cnm maşallah. Çok çok azaldığında bebek hareketleri hemen hemen olmuyor zaten oradan rahat anlarsın.

Sanırım su normalin üzerindeyse keseyi patlatabilir diye doktor sakıncalı diyor. Sana da doktor diyet mi önerdi ?
Yani şöyle şeker mi var acaba diye makine almıştım ama açlık tokluk normaldi.Ama yine de meyve ve tatlıya dikkat et dedi bir diyet programı uygulamadı da. Ben önceden meyveyi baya abartıyordum sanırım şimdi 1porsiyona düşürdükinşallah sıkıntı olmadan atlatırız bu süreci

Bende 3haftalık süreçte baya dikkat ettim bizimki yine hızlıca kilo almış,hatta ben almamışımÖnceden böyle tedirgin oluyordum ama doktor da demek ki iri bir bebek olacak dedi içim biraz rahatladı açıkçası

İnşallah canım

Canim bana onu verecekti ama onda alerjik reaksiyon gosterme riski olabilir diye. 10 tane kan ignesi verdi onu vuruluyorum ama biktim artik cok canim yanıyor. Bu igneler yükseltmezse serum verecek. Keske direk serum verseydi. Kalcalarim mosmor oldu artik igne olmaktan.

Cnm hic panik yapma insallah diyetle 1 haftada düzeliyor.
Burun kanamasi neden oldu cok mu yordun kendini tansiyonun mu yükseldi ki.
Tansiyonum düşmüş canım diyete de bugün başladım bakalım hayırlısı
emilyinpariss canım amniyon sıvısı miktarı 5 cm ile 25 cm arasında olur. Benim şuanda 16 cm yaklaşık. Sen suyum 8 bucuk diyorsun bi tuhaflık var bu işte.
8 buçuk dedi doktor suyun fazla normalde sınır 8 dir dedi ama ölçü olarak neyi baz aldı onu anlayamadım. Mesela servikse de kimisi 25 mm kimisi 2.5 cm diyor ya öyle bi değişkenlik sanırım
Bunu ben de merak ediyorum çünkü benim de suyum fazla ve bebeğin kilosu ileriden devam ediyor.Canım doktor söyledi mi senin şu düzeyin kaçmış
İşte 8 buçuk dedi ama milim mi litre mi artık her ne ölçüsü ise o kısmı anlayamadım
Cnm gecmis olsun dikkat et kendine, tansiyon falan mi çıktı ki
Tansiyonum düşmüş canım 10/5 çıktı. Şükür toparladım ama ağrılarım var nst de de çıktı sancım ama doktor önlem almadı hiç neden bilmiyorum..

Gecmis olsun canim tansiyonunu ölç hemen simdi nasilsin
Acile gittim canım 10/5 doktor tekrarlarsa o zaman inceleriz ilk defa olduğu için çok üzerinde durmayalım dedi..
İnşallah canım merak etme Allah'ın izniyle saglikla vaktinde gelir senin tosuncuk rabbim nazarlardan saklasin deme kimseye kilosunu
Valla buraya yazdım işte bide anneme dedim. Ya kilosu önemli değil doktor bana dedi ki bugün bazen bakıyoruz bebek gelmek istiyor kilosu iyi müsade ediyoruz doğmasına bi bakıyoruz solunum sıkıntısı çekiyor. Yani ben gerçekten tam anlamıyla rahatlatmıyor bu kadın hep bi kuşku hep bi şüphe bıktım ya bi oh diyemiyorum
İyi misin şimdi canım, tansiyonuna baktın mı, bişeye mi canın sıkıldı ya? Bir de ev çok sıcaksa damarlar kuruluktan çatlayıp kanama yapabiliyor, öyle bişey mi ki
İyiyim canım çok şükür. Yorgunluk stres hepsi üst üste geldi sanırım.. tansiyonum düşmüştü biraz dinleniyorum bakalım inşallah bi daha olmaz

Evin içinde geze geze uyku arıyorum çok yorgunum ayaklarım ağrıyor ben normalde asla bu kadar uykusuz duramazdim nasıl duruyorum kendime hayret ediyorum eşim bile diyor o kadar saat uykuyla nasıl kalkıyorsun bide erkenden diye yok arkadaş uyku damarlarım alınmış galiba hamile kaldığımda benim bide üzerine midem yine kalkti gidiyor gerçekten uyku ve mide bulantısı kelimelerini lugatimdan çıkarmak istiyorum sanki hep böyle kalacakmış hissi geliyor durup durup

Ben de öyle zor uyuyorum canım bir de uyanırsam bi şekilde vay halime geri uyumak da zor.

Ben de öyle zor uyuyorum canım bir de uyanırsam bi şekilde vay halime geri uyumak da zor.
Aynen bende nolur cisim gelmesin diyorum her gece yatarken aynı şeyi düşünüyorum allahim inşallah bu gece uyurum diyorum yok yine yok 2 3 saat uyuyup kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…