2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet canım bende öyle duydum herkes evde atlatiyormus o yüzden az bence bizde de

Canim ben şampuan isini cozemeden eşim bisuru Dalın almış gelmişti öyle olunca onları kullanıyorum hala degistiremedim ama mustelanin içeriği de temiz değil diye biliyorum incia burada bi arkadaş demisti doğal olduğunu sanki yanlış hatirlamiyorsam eğer mustelaya o fiyatı vereceksen bence kendin araştır içeriklerini sitelerinde var hepsinin sanırım muhendisinoglu değiştirdi çünkü içerik okuma işini güven vermiyor bana birde losyon ilk 1 ay değilde sonradan çok kuruluk oluyordu banyo sonrası ben banyo sonrası bebe yağı almistim ilkinde cok iyi olmuştu Gazlı olunca bi nebze rahatlatıyordu bebegi masajla sürmek bunada sebamed bebe yağı aldım galiba veya masaj yağı tam ismine bakarım onu kullanacağım

Artik kapanma olacağını sanmiyorum ekonomi bu haldeyken . Ama okullarin tatilini uzatsalar iyi olurdu. Mart başına kadar okullar tatil olsa ne iyi olur en cok cocuklar eve getiriyor hastalığı.
Sadece covid değil ki hepsi bin tane hastalık gecirdi yazık yavrularin bu sene bilmiyorum böyle böyle bağışıklık mi kazanacaklar

Aynen mustela temiz değil bencede ama hep önermişler hem doğal hem hipoalerjenik olsun istiyorum da bakalım

Dalin ve unibaby doktorumuz önermedi...

Aynen mustela temiz değil bencede ama hep önermişler hem doğal hem hipoalerjenik olsun istiyorum da bakalım
Ben siveno kullaniyorum buyuk oglumda bebisede onu kullanicam, naturalive pisik kremi aldim. Bebe yagı yerine hindistan cevizi yağı kullanmayi düşünüyorum oda kuruluk olursa gaz icin filan zeytinyağı hakiki kullanicam nasipse.

Günaydın kizlar. Artik sirt ustu 1-2 dakika yatsam resmen nefes alamiyorum. Nefes almak cok zorlasti. Sanirim bebek büyüdükçe iyicene akcigerere baskiliyor nefes darligi cekiyorum.
Sırt ustu yatınca bebeğin ve bizim kan dolaşımı etkileniyor canim dun doktorda ultrason için yattım bi anda toplandı sağa nasıl duruyor bu böyle diyor doktor

Kapanma olacağını sanmam artık aşı var. Böyle böyle alisacagiz galiba.
Daha hafif seyrediyormus omicron,umarım doğrudur.

Uni baby yada dalin kullandım oğlumda, yine öyle yaparım. Hiçbir şampuanın katkısız olacağını düşünmüyorum . Vücudu da aynı şampuan ile yikayabilirsin, sabun çok kuruluk yapar ben tavsiye etmem. Bebek yağı banyo sonrası masaj için iyi oluyor.

ben de korkuyorum istanbulda yaşıyorum eşimin işi okulla çocuklarla hergun. 3. aşıyı doğumdan sonraya bırakmak istiyordum ama şimdi olsam mı diyorum. hayır olsak bile doğuma yakın pozitif çıkarsam allah korusun hastane almayacak hayırlısı bakalım ama kapanma olmaz herhalde

bütçeye göre daha uygun olanlardan içeriği temiz olanlar incia baby me vardı bende incia aldım. mustela içeriği temiz olanlarda yoktu.
vucut için ayrı bişey almanaa getek yok bebek şampuanları saç ve vucut diye geçiyo.
yag alöadım ilk kızım asla sürdütmezdi hemen giyinmek isterdi. 2 numaranın huyuna suyuna göre alırım gerekirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…