Evet canım bende öyle duydum herkes evde atlatiyormus o yüzden az bence bizde deBence artık aşı var diye kapatmayacaklar ki omicron u aşılılarda çok bulaştırıyormuş nasıl olcak bilmiyorum, hastaneye yarışlar azmış canım bu varyantta ama çok çok hızlı bulaşıyormuş dun haberlerde öyle izledim
Canim ben şampuan isini cozemeden eşim bisuru Dalın almış gelmişti öyle olunca onları kullanıyorum hala degistiremedim ama mustelanin içeriği de temiz değil diye biliyorum incia burada bi arkadaş demisti doğal olduğunu sanki yanlış hatirlamiyorsam eğer mustelaya o fiyatı vereceksen bence kendin araştır içeriklerini sitelerinde var hepsinin sanırım muhendisinoglu değiştirdi çünkü içerik okuma işini güven vermiyor bana birde losyon ilk 1 ay değilde sonradan çok kuruluk oluyordu banyo sonrası ben banyo sonrası bebe yağı almistim ilkinde cok iyi olmuştu Gazlı olunca bi nebze rahatlatıyordu bebegi masajla sürmek bunada sebamed bebe yağı aldım galiba veya masaj yağı tam ismine bakarım onu kullanacağımKızlar bir şey sorcam,daha önce konuşmuştuk sanırım ama unuttum hamileliğime verin kalakaldım şuan kafam karıştı, biz bu bebeciklere şampuanı köpük mü normal mi alcaz farkedermi, daha önce çocuğu olan anneler mustela dan memnun kaldınız mı ,oda çeşit çeşit hangisini almalıyız? İncia da aklımda kullanan var mı? Dalinin kokusuna bayılırım ama yüzde 98 doğal olduğuna nedense inanamıyorum,bi akıl verin bana da gidip bugün yarın alayım..bide vücudunu neyle yıkıycaz, losyon sabun vb.?son olarak her banyodan sonra yağ krem losyon bi şey sürülecek mi, ne aldınız
Sadece covid değil ki hepsi bin tane hastalık gecirdi yazık yavrularin bu sene bilmiyorum böyle böyle bağışıklık mi kazanacaklarArtik kapanma olacağını sanmiyorum ekonomi bu haldeyken . Ama okullarin tatilini uzatsalar iyi olurdu. Mart başına kadar okullar tatil olsa ne iyi olur en cok cocuklar eve getiriyor hastalığı.
Aynen mustela temiz değil bencede ama hep önermişlerCanim ben şampuan isini cozemeden eşim bisuru Dalın almış gelmişti öyle olunca onları kullanıyorum hala degistiremedim ama mustelanin içeriği de temiz değil diye biliyorum incia burada bi arkadaş demisti doğal olduğunu sanki yanlış hatirlamiyorsam eğer mustelaya o fiyatı vereceksen bence kendin araştır içeriklerini sitelerinde var hepsinin sanırım muhendisinoglu değiştirdi çünkü içerik okuma işini güven vermiyor bana birde losyon ilk 1 ay değilde sonradan çok kuruluk oluyordu banyo sonrası ben banyo sonrası bebe yağı almistim ilkinde cok iyi olmuştu Gazlı olunca bi nebze rahatlatıyordu bebegi masajla sürmek bunada sebamed bebe yağı aldım galiba veya masaj yağı tam ismine bakarım onu kullanacağım
Yarın bendede öyle yazacak , beni bi gerginlik aldı yineAmanın takvimimde 37 diyor ben 36 ya iyi alışmışım 3 hafta mi kalıyor yani kızlar doğuma
Karabiber, çok az pekmez sıcak suyu karıştır boğazını yaksin... Karabiber çay kasiginin ucuyla koy... Ben öyle yapmıştımBoğazım çok fena yanıyor
Yutkunamıyorum .
Önerisi olan?
Dalin ve unibaby doktorumuz önermedi...Kızlar bir şey sorcam,daha önce konuşmuştuk sanırım ama unuttum hamileliğime verin kalakaldım şuan kafam karıştı, biz bu bebeciklere şampuanı köpük mü normal mi alcaz farkedermi, daha önce çocuğu olan anneler mustela dan memnun kaldınız mı ,oda çeşit çeşit hangisini almalıyız? İncia da aklımda kullanan var mı? Dalinin kokusuna bayılırım ama yüzde 98 doğal olduğuna nedense inanamıyorum,bi akıl verin bana da gidip bugün yarın alayım..bide vücudunu neyle yıkıycaz, losyon sabun vb.?son olarak her banyodan sonra yağ krem losyon bi şey sürülecek mi, ne aldınız
Ben siveno kullaniyorum buyuk oglumda bebisede onu kullanicam, naturalive pisik kremi aldim. Bebe yagı yerine hindistan cevizi yağı kullanmayi düşünüyorum oda kuruluk olursa gaz icin filan zeytinyağı hakiki kullanicam nasipse.Aynen mustela temiz değil bencede ama hep önermişlerhem doğal hem hipoalerjenik olsun istiyorum da bakalım
Sırt ustu yatınca bebeğin ve bizim kan dolaşımı etkileniyor canim dun doktorda ultrason için yattım bi anda toplandı sağa nasıl duruyor bu böyle diyor doktorGünaydın kizlar. Artik sirt ustu 1-2 dakika yatsam resmen nefes alamiyorum. Nefes almak cok zorlasti. Sanirim bebek büyüdükçe iyicene akcigerere baskiliyor nefes darligi cekiyorum.
Kapanma olacağını sanmam artık aşı var. Böyle böyle alisacagiz galiba.Kızlar biz dogurana kadar kapanma olur mu sizce hiç bakmazdım dun bi gördüm 54 bin olmuş vaka sayısı bizim olduğumuz şehirde çok yok deniliyor hastaneler boşmuş covid bölümleri ama illaki artar bir ay içinde korkmaya başladım
Uni baby yada dalin kullandım oğlumda, yine öyle yaparım. Hiçbir şampuanın katkısız olacağını düşünmüyorum . Vücudu da aynı şampuan ile yikayabilirsin, sabun çok kuruluk yapar ben tavsiye etmem. Bebek yağı banyo sonrası masaj için iyi oluyor.Kızlar bir şey sorcam,daha önce konuşmuştuk sanırım ama unuttum hamileliğime verin kalakaldım şuan kafam karıştı, biz bu bebeciklere şampuanı köpük mü normal mi alcaz farkedermi, daha önce çocuğu olan anneler mustela dan memnun kaldınız mı ,oda çeşit çeşit hangisini almalıyız? İncia da aklımda kullanan var mı? Dalinin kokusuna bayılırım ama yüzde 98 doğal olduğuna nedense inanamıyorum,bi akıl verin bana da gidip bugün yarın alayım..bide vücudunu neyle yıkıycaz, losyon sabun vb.?son olarak her banyodan sonra yağ krem losyon bi şey sürülecek mi, ne aldınız
geçmiş olsun canım. ocakta tereyagı ısıtıp altını kapatınca içine pekmez koyuo karıştır. bunu iç iyi gelecektirBoğazım çok fena yanıyor
Yutkunamıyorum .
Önerisi olan?
ben de korkuyorum istanbulda yaşıyorum eşimin işi okulla çocuklarla hergun. 3. aşıyı doğumdan sonraya bırakmak istiyordum ama şimdi olsam mı diyorum. hayır olsak bile doğuma yakın pozitif çıkarsam allah korusun hastane almayacak hayırlısı bakalımKızlar biz dogurana kadar kapanma olur mu sizce hiç bakmazdım dun bi gördüm 54 bin olmuş vaka sayısı bizim olduğumuz şehirde çok yok deniliyor hastaneler boşmuş covid bölümleri ama illaki artar bir ay içinde korkmaya başladım
bütçeye göre daha uygun olanlardan içeriği temiz olanlar incia baby me vardı bende incia aldım. mustela içeriği temiz olanlarda yoktu.Kızlar bir şey sorcam,daha önce konuşmuştuk sanırım ama unuttum hamileliğime verin kalakaldım şuan kafam karıştı, biz bu bebeciklere şampuanı köpük mü normal mi alcaz farkedermi, daha önce çocuğu olan anneler mustela dan memnun kaldınız mı ,oda çeşit çeşit hangisini almalıyız? İncia da aklımda kullanan var mı? Dalinin kokusuna bayılırım ama yüzde 98 doğal olduğuna nedense inanamıyorum,bi akıl verin bana da gidip bugün yarın alayım..bide vücudunu neyle yıkıycaz, losyon sabun vb.?son olarak her banyodan sonra yağ krem losyon bi şey sürülecek mi, ne aldınız
kız benim de 3 hafta kaldı sezeryan olacagı için. düşündükçe heyecan basıyoAmanın takvimimde 37 diyor ben 36 ya iyi alışmışım 3 hafta mi kalıyor yani kızlar doğuma
ben baby turco aldım hatta stok yaptım uygunken. canım yalnız hepsinuradaya baktım dün fiyatları şişirmiş diger sitelerle katşılaştırıp al istersenAnneler baby turco bez mi alsam hepsiburadada ikinci1 tl baby turco gündüz kullanır sleepy gece ne dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?