2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Burnumdan durup dururken patlayan kana bakın. Olduğu yerde bi anda patladı. Ben anlamadım bu hamilelik nasıl şey ya
Cnm gecmis olsun dikkat et kendine, tansiyon falan mi çıktı ki

Burnumdan durup dururken patlayan kana bakın. Olduğu yerde bi anda patladı. Ben anlamadım bu hamilelik nasıl şey ya
İlk gebeliğimde benim de burnun çok kanardı canım, kan hacmimiz fazla olduğundan sanırım… geçmiş olsun…kanaması iyi bir şey yoksa başka yerlerden sorun yaratırdı dile getirmek istemiyorum Allah korusun

emilyinpariss canım diyet faydalı olabilir diye düşünüyorum. Tam bir bilgim yok ama fikir yürütüyorum bende şeker oldugu için haftası öndeydi diyetle şimdi azLdı.
Hamurişi şeker beyaz ekmekten uzak dur bakalım bir sonraki kontrolde fark edecek mi

Sizin vurulma nedeniniz neydi eşim de 34. Haftada tehlikeli olabilir ikinci dozu olmayalım diyor şaşırdım valla
Benim sancım vardi nstdede sancı çıkinca doktor ne olur ne olmaz erken doğar diye vurdurdu sonra serum magnezyum falan rahatladım şimdi arada oluyo sanci ama o günlerdeki gibi değil ayrıca korkma tehlikeli birşey olsa bizi bu zamana kadar kontrol altında tutan doktor zaten riske atmaz bir çok insan vurduruyor erken doğarsa rahat nefes alsın diye yani tehlikeli bir iğne degik

Merhaba canım benim eltim çok kötü meme yarası yaşadı bu son doğumunda bende netten araştırdığım kadarıyla gümüş kapağı onermistim geçen gün aldım kullandım çok memnun kaldım dedi bence onu almalısın bende alacağım eğer yara durumu yasarsam

Kızlar benim normalde kendimi iyi hissettiğim tansiyonum hep 10-6 ve 10-5 tir. Az önce kendimi çok kötü hissettim tansiyonuma baktım 12 - 8 çıktı ama 12 sınırda yani 129 çıktı neredeyse 13. Neden bir anda böyle yükseldi acaba ne iyi gelir

Valla al bendende o kadar canım hep uykusuzum benim çocuklar sağolsun uyutmuyor gündüz oğlum gidip gelip birşey soruyor birşey istiyor bazen telefonu eline verip odasına gönderiyorum sırf bir saat uyabilmek için başka çözüm bulamadım

Stres üzüntü oldugunda anlik artar benim sakinleyince hemen düşer ondan olabilir ki yuksek tansiyonun normal canim dusuk tansiyon yuksek olursa sıkıntı o da normal.kafana bisey mi taktin?

İnşallah canım merak etme Allah'ın izniyle saglikla vaktinde gelir senin tosuncuk rabbim nazarlardan saklasin deme kimseye kilosunu

Bendede bel ağrısı var canim bugun oldu hafifte başım agriyor uyudum ondan herhalde bilemedim bende valla
Bas ağrısı demişsin dün akşam 9dan beri çok şiddetli çekiyorum o ağrıyı vallahi perişan oldum akşam oturdum bir güzel agladim hala ağrıyor acayipte uykum var eşimde aksine vardiyası 4/12 gece birde geliyor ve şuan oğlumun ödevi ile uğraşıyoruz valla fenayım resmen

Benim gecti canim ya cok şükür masallah diim bisey deyince burda hemen basima geliyor benim bas agrilari o zonklamalar cok sukur 5.ayimda bitti sonrada ugramadi bi sınavıma bir hafta kala bi yokladi gibi stres tetikledi herhalde sonra yok oldu cok şükür 3.trimesterde olur diyodum ama cok sukur olmadi aman uzak olsun ya valla uzuldum canim parol ic gecer ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…