2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar iki gündür gece bacaklarım özellikle dizlerim o kadar ağrıyor ki acısına uyanıyorum, sadece sola yatabiliyorum ondanmidir sizdede oluyor mu? Birde alt karnım kasıklarım sanki morarmış gibi aciyor, sağdan sola dönerken yürürken wc ye gittiğimde falan acıyor resmen, bacaklarımın kasıkla birleştiği yerlerde öyle, oluyor mu sizdede, yoksa doğum mu başlayacak ne oluyor diye endişe etmeye başladım
Yorgunluktan oluyor olabilir mi canım bende uzun süre bi tarafıma yatınca leğen kemiğim ağrımaya başlıyor diğer tarafa dönmem gerekiyor bacaklarımın ağrısı çok ayakta durduğum günler oluyor genelde

Ben de bundan aldım, sağdığım sütü verirken falan lazım olursa diye, tabi inşallah sütümüz olursa ☺️ ben 3ay önce 94e almışım baktım şimdi, çok artmamış gibi alacaksan biran önce al bence canım
Alcam canim gidip almayi düşünüyorum. Emzirme sutyeni almayacaktim ondan da 2 tane alayim dedim.bi kac bisi daha bakcam. Surekli yeni bisey cikartiyorum ben🤣🤣

Canim aslinda lansinoh var bende ama ucu sararmis dura dura kullanilmamis ama icime sinmedi ablama almıştım bana verdi ikili elektrikli pompayi onun var ucu kötü.tek uc satiliyor mu bilmiyorum.kendi sutum icin canim disari ciktigimda falan annem esim falan bebise versin diye alayim dursun dedim gitgide fiyatlar uçuyor çünkü
Tek uc al bence canim biberon varsa elinde çalışmayacaksan ama çalışacaksan lazım olur muhtemelen

Canım geçmiş olsun. Iyi yine ilaç vermişler. Beni iki haftadır surunduruyorlar. Sadece su,limon ve bal ile atlatmaya çalıştım. Boğaz agrım hiç kalmadı ama hafif burun tıkanıklığı ve ses değişikliği devam ediyor. Ilaç kullanmayınca haliyle geçmiyor tam olarak. Mutlaka bitir antibiyotigini. Rabbim tez vakitte şifa versin insaAllah 🤲🏻

Benim de aynı durumlar vardı. Doktor magnezyum ve kalsiyum eksikliği olabilir dedi. Tahlil yaptı normal çıktı. Sanırım iyice agirlastigimizdan dolayı oluyor. Ama sen yine de bi tahlil yaptir

Aynıyız canım. Bacak ağrıısndan öleceğim sanki akşam olunca baslıyor sabah uyandığımda hafifliyor. Sanki felçli gibiyim tövbe . Yürütmüyor bile ya.
Sağolun kızlar ayni şeylerin yaşandığını görünce insanin ici rahatliyor az kaldı inş,sabretcez . Osteocare içiyordum 2 tane, bu ara sabah unutuyorum 1 içiyorum oda etki etti heralde, doktorda karnında ağırlık var ağrıyacak tabi dedi🙃
Kızlar bu biberon nasıl alan kullanan araştıran var mi?
Annne memesine çok yakın iyi dediler meme reddi olmuyormuş bende aldım canim ama tabiki daha kullanmadim, cam aldim
Kızlar bana aniden doğum korkusu geliverdi😵‍💫

Yatağıma yattım karanlıkta düşünüyorum şimdi sancım başlasa naparım diye.

Plan yaptım hemen duş alırım kişisel temizliğimi yaparım ufak çantamı hazırlarım kasılmalara sıklaşana kadar falan diye.

Gece basladıysa sabaha karşı hastaneye giderim, gündüz basladıysa geceye kadar dayanırım diye planlar yapıyorum. Ama inanılmaz kalbim çarpıyor düşününce. Hala hazır hissetmiyorum ben napıcam ya . Doğumdan korkmuyordum korkmaya basladım resmen😳
Korkma canım, bende hazır hissetmiyorum ama kimse hissetmez bence.sancı başlayınca ilk isim dr u aramak olcak benimde. Arkadaşımda plesanta previa vardı,6 ay yattı sadece wc kalkti,son ay plesenta yukarı çıktı ve sadece son haftalar yürüdü ve normal doğurdu ben doğurduysam herkes doğurur der, onu getiririm aklıma, ve de her doğum kendi ne özel, ne yasayacaksak o zaten olacak, bol dua edelim inşallah sağlıkla kolay doğumumuz olsun hepimizin.niye bilmiyorum ama bence senin doğumun kolay olcak öyle hissediyorum 😊

Hadi sen bitane doğurdun canım benm sıfır tecrübe 🤣 yapabilecek miyim hiç bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Ağrıya dayanırım diyorum sonra bu bebek oradan nasıl çıkacak korkusu 🤣
Seninki çok normal bence bilmediğin şeyden korkman bana noluyor bitane doğurmuştum zaten nasil çıkacağını biliyorum 😬😂😂

Yorgunluktan oluyor olabilir mi canım bende uzun süre bi tarafıma yatınca leğen kemiğim ağrımaya başlıyor diğer tarafa dönmem gerekiyor bacaklarımın ağrısı çok ayakta durduğum günler oluyor genelde
Sadece yemek yapıyorum bi haftadır, bebek sag kaburgami kıracak nerdeyse,o yüzden normal oturamıyorum bile, ayakta olmadigimdada sola dönük yatar sekildeyim, sagaa da yatırmıyor minnak kızım, dediğin gibi ayni tarafa yatmaktan heralde

Kızlar robot süpürge kullananlar bana öneride bulunurmusunuz model marka olarak şöyle ki evim biraz büyük 4+1 o yüzden şarjının uzun süre gitmesi önemli benim için yarım kalmaması için ve özellikle silme özelliği için alıyorum zemin algılama özelliği olmasını istiyorum neler kullaniyordunuz kullananlar

Sağolun kızlar ayni şeylerin yaşandığını görünce insanin ici rahatliyor az kaldı inş,sabretcez . Osteocare içiyordum 2 tane, bu ara sabah unutuyorum 1 içiyorum oda etki etti heralde, doktorda karnında ağırlık var ağrıyacak tabi dedi🙃

Annne memesine çok yakın iyi dediler meme reddi olmuyormuş bende aldım canim ama tabiki daha kullanmadim, cam aldim

Korkma canım, bende hazır hissetmiyorum ama kimse hissetmez bence.sancı başlayınca ilk isim dr u aramak olcak benimde. Arkadaşımda plesanta previa vardı,6 ay yattı sadece wc kalkti,son ay plesenta yukarı çıktı ve sadece son haftalar yürüdü ve normal doğurdu ben doğurduysam herkes doğurur der, onu getiririm aklıma, ve de her doğum kendi ne özel, ne yasayacaksak o zaten olacak, bol dua edelim inşallah sağlıkla kolay doğumumuz olsun hepimizin.niye bilmiyorum ama bence senin doğumun kolay olcak öyle hissediyorum 😊
Haklısın canım insallah güzel geçer doğumlarımız 😊

Ay ayvada ya meyve gerçekten hassas noktam tatli falan değil arada canım çekiyor tatli ama meyve olmadan içim ferahlamiyor sonra doğunca da benim bebeler meyve hastası oluyor ben meyve yemeyi bırakıyorum normalde asla yemem üşenirim
Canım oğlumda nasıldım hatırlamıyorum ama oğlum portakal mandalina hayatta ağzına sürmez. Keşke meyve yeseler seninki yiyorsa şanslısın benim kızçe de inşallah bol bol yer meyveden zarar gelmez hazır paketli şeyler yemelerinden kat kat iyi

Duphalac kullandım canım fayda etmedi, bekunis kullandım yine olmadı. Kaşık kaşık zeytinyağı içiyordum günlerdir. Yürümeyi bırakın oturamiyordum bile. En sonunda tekrar yazdım doktora ve lavman önerdi. Allah kimseye böyle dert vermesin valla
Amin canım benim Allah şifa versin kurtulursun kabızlıktan inşallah bol su iç ılık

Kızlar robot süpürge kullananlar bana öneride bulunurmusunuz model marka olarak şöyle ki evim biraz büyük 4+1 o yüzden şarjının uzun süre gitmesi önemli benim için yarım kalmaması için ve özellikle silme özelliği için alıyorum zemin algılama özelliği olmasını istiyorum neler kullaniyordunuz kullananlar
Vacuum mop pro2 kullanıyorum canım. Silme özelliğini kullandm güzel siliyor ama deterjan konulmuyor. Sade su ile siliyor canım güzel siliyor. Ama halıyıda siliyor bi yandan halıları kaldırmakla uğraşamadğm için kendm viledayla siliyorum. Sadece süpürttürüyorum. Şarjı benm tüm eve yetiyor 2+1 evim. Baya detaylı süpürdüğü için şarjı tam yetiyor

Seninki çok normal bence bilmediğin şeyden korkman bana noluyor bitane doğurmuştum zaten nasil çıkacağını biliyorum 😬😂😂
Hahaha 🤣 epidural konusunu doktorumla daha konusamadık.epiduralsiz düşünmüyorum doğumu. Bakalım canım ya insallah sürünmeyiz🤭

Hadi sen bitane doğurdun canım benm sıfır tecrübe 🤣 yapabilecek miyim hiç bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Ağrıya dayanırım diyorum sonra bu bebek oradan nasıl çıkacak korkusu 🤣
Yapacaksın bebek akar yolunu bulur canım artık çıkmaya hazırlanınca da var gücünle ıkındın mı kucağında 🥰🥰🥰

Asıl bizim korkmamız lazım ki ben korkuyorum ilkinde korkmuyordum şimdi konuşup ilk bebişi olanları korkutmayalım 😬😬😬

Canım oğlumda nasıldım hatırlamıyorum ama oğlum portakal mandalina hayatta ağzına sürmez. Keşke meyve yeseler seninki yiyorsa şanslısın benim kızçe de inşallah bol bol yer meyveden zarar gelmez hazır paketli şeyler yemelerinden kat kat iyi
Ikisinide yiyor valla canim ben hamileyken çok isteyince bebeğe bagliyordum 😂 çok seviyor ben normalde yemesem aklıma gelmez hamileyken böyle oluyorum

Isimli tulumumuzda hazir teyzeleri insallah sağlıkla içini doldurur kuzum. Bu seti hastaneye götursem mi bilemedim siz götürecek misiniz ?
Aynı yere yaptırmışız ☺️ Pudrakokusu ben götüreceğim ama tulumu hemşireye vermeyeceğim ikinci gün ben giydirip temiz resim çektiririm ilk an kan falan olur belki

Back
X