2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım hiç korkma bende aynı senin gibi korkuyordum ama o demir takviyesini aldıktan sonra resmen hayatım değişti. Artık sürekli üşümüyorum sürekli halsizlik çekmiyorum. Resmen gözüm açıldı. Bebiş için vücutta demir deposu olacak ki oda faydalansın 🙏🙏🙏
Bana çok hızlı bir şekilde verdiler burada bir msj okumuştum çok yavaş veriliyor diye. Bilemiyorum benim en son ayarda sanırım 5dk bile sürmedi hızlı verilmesi lazım dediler bende doktoruma güvenip kendimi emanet ettim. Sende doktoruna güven 🥰
Tamam canım ❤️

Bu aynı ben kızımda 44le hamile kaldım 22 kilo aldım 66 ydım doğumda ama yuzum gözüm burnum bacagım heryerim aşırı şişti gören bunun ben olduguma inanamıyordu.
Bu hamileliği de 49la başladım 63üm bugun ve arkadan gören hamile degil gibisin diyo hiçbiryerim şişmedi sadece göbegim var
Ah ah 63 kilo ile 9 aylık hamile olmak 😍 benim en zayıf halim 55 olduğu için onuda uzun zamandır görmediğim için benim için bu kilolarla doğuma girmek çok imkansız 😂

Hayır ya doktorum aslında en iyilerden profesör hastane desen öyle. Gidecek başka doktor aklıma gelmedi. Yani nerden geldiniz deseler prof Dr m.u desem hayırdır bende ne işin var derler baya başarılı bi doktor çünkü. Ama pişman oldum geç kaldım başka doktora görünmek için keşke en başında görünseydim
Bura kucuk biyer oldugu icin benim gittigim doktorda profoser buranin en iyisi devlete gitsem buraya niye geldin ... Abiyi birakip derler bakmazlar bile

Ben tatile gidersek alırım mayo bebise🤗 ben cogu şeyi heves edip alıyorum kullanirmiyim bilmem🤣 cok heves ettim foto cekcem bunlarla kiyafetlerine uygun aldim😅
Ay benim kız nasıl kokoş.. sapsarı saçları var bana diyor ki hadi anne kuaföre gidelim ne yapacağız dedim pembe saç yapalım aralara diyor 😂 Bende daha hiç saçımı boyatmadım nerden nasıl heves ediyor bi bilsem 🙄 eşofman takımı giydiremiyoruz ya elbise ya etek ya pantolon en kötü kombinimiz tayt 😂 Allah yardımcın olsun kız çocukları masraflı iş canım 😂

Simdi kizlar 2 takim pijama , emzirme sutyeni , 2 alt çamaşır, terlik , kucuk havlu, 2 corap, 1 patik , elektrikli mak , bir tane hirka , göğüs kalkani , depend koydum kendime.
Bebise bez ,islak mendil, 10lu hastane cikisi, 5 li.hastanr cikisi, 1 yenidoğan seti, agiz mendili , elyaf kundak, carsaf küçük, nohut battaniye koydum. Alt acma kullan at degilde normal kumasdan vardi onu koydum. Eksik var mi ki?
Bi tane gecelik mi alsaydın canım ilk doktor kontrolleri için rahat oluyor demişti arkadaşlar, bir de Pouh dediği gibi maske koydum ben de, tarak diş fırçası macunu falan onları saymıyorum zaten, çöp poşeti koydum, kendime de ayrı ıslak mendil koydum, bebiş için de göğüs pompası, pişik kremi koydum ekstra canımcım

Haha😂😂 benim esim benim bilmem kac katim düşün iste o da muhendis🤣🤣 sayisal kafa mantigi canim ya ama ben hukuk da okudugum icin biraz daha dusuncem esime gore daha hafif oluyor😂😂senin eş de benim eş gibiyse😂😂 bana dioki normal dogurursun ne olcak alla alla millet nasil doguruyor bilmem ne kendi dogurmayacak ya😂😂😂
Ben baya zor alıştım bu kafa yapısına ya aşırı duygusalim ama gerçekten sonuna kadar mantik yani eşim çok fena 😂

Kurban oldugum Rabbim mucizesini gostersin rahminin alinmasina gerek kalmadan ummadigin kadar rahat gecsin dogumun insaAllah cok gecmis olsun. Guzel haberlerini duymakta nasip olsun

Kurban oldugum Rabbim mucizesini gostersin rahminin alinmasina gerek kalmadan ummadigin kadar rahat gecsin dogumun insaAllah cok gecmis olsun. Guzel haberlerini duymakta nasip olsun 🤲
amin inşallah gerek kalmaz, allah razi olsun🙏

Ay benim kız nasıl kokoş.. sapsarı saçları var bana diyor ki hadi anne kuaföre gidelim ne yapacağız dedim pembe saç yapalım aralara diyor 😂 Bende daha hiç saçımı boyatmadım nerden nasıl heves ediyor bi bilsem 🙄 eşofman takımı giydiremiyoruz ya elbise ya etek ya pantolon en kötü kombinimiz tayt 😂 Allah yardımcın olsun kız çocukları masraflı iş canım 😂
Bende kokostum ay önceden simdi saldim birazda bana benzerse kocis yandi🤣🤣

Kişiye bağlı ben kızımda 85 ile doğuma girdim 5. Gün muayenesinde 67 kiloydum 😎18 kilo vermiştim yani 🤩 ama ablam ilk kızında -3 kilo vermişti sadece yani kişiye göre değişiyor gerçekten
Sana Benzeriz inşallah aminnn😀

Kızlar günaydın, klasik devlet hastanesi randevumun sonuna geldim.
Doğum tahlillerini yaptırmak ve nst çekilmek için randevu almıstım. Bir de rahim ağzı uzunluğuna baktırıacaktım muayenede. Doktor beni bir tersledi. Ya tahlil yaptıracaksın ya da muayene olacaksın dedi. Nasıl yani muayene olup tahlil yaptıramazmıyım dedim. Hayır dedi. Taamm o zaman tahlil ve nst yaptırayım dedim. Nst de yaptıramazsın ben istemeden dedi. Şaka gibi çıktım odadan sinirden kudurdum resmen. Adam yüzüme bile bakmadan kovdu . Tahlilimi verdim NST odasına gittim neyseki hemşire aldı çekti nst mi.
Düzenli Sancılarım çıktı. Doktoruma attım sonucu muayene olman lazım doğum sancıların baslamıs olabilir dedi. Yarın sabahtan kendi doktoruma gidicem kızlar. Karnımın taş gibi oluşu sancıymış. Sanki karnımda kaya taşıyorum o derece. 1 hafta daha dayan diyor doktorum nasıl dayanacaksam🙄
Ya sınav gibi çak duvara geri gelsin böyle doktoru ya sen sancı başlamış yazınca ben heyecanlandım valla rabbim zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar günaydın, klasik devlet hastanesi randevumun sonuna geldim.
Doğum tahlillerini yaptırmak ve nst çekilmek için randevu almıstım. Bir de rahim ağzı uzunluğuna baktırıacaktım muayenede. Doktor beni bir tersledi. Ya tahlil yaptıracaksın ya da muayene olacaksın dedi. Nasıl yani muayene olup tahlil yaptıramazmıyım dedim. Hayır dedi. Taamm o zaman tahlil ve nst yaptırayım dedim. Nst de yaptıramazsın ben istemeden dedi. Şaka gibi çıktım odadan sinirden kudurdum resmen. Adam yüzüme bile bakmadan kovdu . Tahlilimi verdim NST odasına gittim neyseki hemşire aldı çekti nst mi.
Düzenli Sancılarım çıktı. Doktoruma attım sonucu muayene olman lazım doğum sancıların baslamıs olabilir dedi. Yarın sabahtan kendi doktoruma gidicem kızlar. Karnımın taş gibi oluşu sancıymış. Sanki karnımda kaya taşıyorum o derece. 1 hafta daha dayan diyor doktorum nasıl dayanacaksam🙄
Aa ben bunu kaçırmışım, okumamışım. Şimdi nasılsın geçti mi sancin devam mı? Devlet ilgilenmez ,özel kaziklayacak adam arar... gerçekten pes
.

Kizlar yarin doktora giden varmi ? Benim haftaya cumartesi idi ama bugun baya sancim var sabah ilk iş doktora gidicem içim rahatlasin diye.
Ben de yarın gidicem canım inşallah iç rahatlatıcı hayırlı sağlık haberleri almak nasip olsun 🤍

Tucaa Tucaa canım inşaallah sağlıkla sıhhatle al kucağına bebişini, hiç stres yapma haftası bence de çok iyi erkenden kavuşmuş olucaksın❤️🥰
A AnnemAnnemm B Birmuhendisinruyasi Kızlar bugün şükür iyi uyandım sadece sesim bozuk biraz genzim dolu gibi onun dışında iyi hissediyorum, inşallah herkes kolayca atlatır🤲🏻

Ya bu arada myomlarımdan dolayı progestan kullanıyordum 3. Aydan itibaren. Doktor bırakabilirsin dedi bugün 33+6 yım. Korkuyorum şimdi 2-3 güne ya doğarsa bu çocuk daha çok küçük haftası riskli :/ ne yapsam bilemedim en azından 35 e kadar kullanmam gerekmez mi

Tucaa Tucaa canım inşaallah sağlıkla sıhhatle al kucağına bebişini, hiç stres yapma haftası bence de çok iyi erkenden kavuşmuş olucaksın❤️🥰
A AnnemAnnemm B Birmuhendisinruyasi Kızlar bugün şükür iyi uyandım sadece sesim bozuk biraz genzim dolu gibi onun dışında iyi hissediyorum, inşallah herkes kolayca atlatır🤲🏻
Geçmiş olsun canım sevindim inş biran önce iyilesirsin ins🙏

Back
X