- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.759
- 248
Hayırlı haberlerle gel canımKizlar yarin doktora giden varmi ? Benim haftaya cumartesi idi ama bugun baya sancim var sabah ilk iş doktora gidicem içim rahatlasin diye.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı haberlerle gel canımKizlar yarin doktora giden varmi ? Benim haftaya cumartesi idi ama bugun baya sancim var sabah ilk iş doktora gidicem içim rahatlasin diye.
Cop poşeti hic aklima gelmezdi cok mantikliBi tane gecelik mi alsaydın canım ilk doktor kontrolleri için rahat oluyor demişti arkadaşlar, bir de Pouh dediği gibi maske koydum ben de, tarak diş fırçası macunu falan onları saymıyorum zaten, çöp poşeti koydum, kendime de ayrı ıslak mendil koydum, bebiş için de göğüs pompası, pişik kremi koydum ekstra canımcım
Benim annemde havlu pecete koy dedi dedim ozel hastane yani herhalde vardir ama yine dayanamayıp bi tane atacam galiba ne olur ne olmaz diyeCop poşeti hic aklima gelmezdi cok mantikli![]()
Yaptım canımm geçmek bilmedi bel ağrım. Gaz çıkarınca büyük tuvalete çıkınca hafifliyor ama tam geçmiyor. İnsallah küveze girmez sağlıkla alırım kucağıma gelirim eve. Takip edicem canım ağrı çoğalırsa gidicez mutlaka tetikteyiz . Sabah ki NST ye göre düzenli sancılar çıktı çokta ağrım yoktu hemde. Öğlende eve geldm ağrım şiddetlendi. Bakalım yarın ola hayrola sağolasın canımBeline sıcak su filan tutsan? Gerçek sancı ise fayda etmez ama değilse gecirir belki. Haftan çok iyi zaten kuveze girmez doğsa bile. Sakin kalmaya çalış, doğum yapacağın hastaneye bu akşam gitsen belki nst çekilir duruma göre ek ilaç verilirdi.
Canım dut kurusunu nasıl yapıyoruz , size kim tavsiye etmişti akıntıyamı iyi gelmişti bende de var biraz biraz akıntı bir haftadır olmazsa bende deneyeyimKuzum Dut kuruşunu yapsana sende ben çok rahatladım ondan bugün doktora dedim akintimi enfeksiyon varsa bile dökülüyor bu iyi bisey dedi kac gündür peçeteye gelen akıntı değişik ama rahatladım gerçekten belki öyle rahatlarsın sende sumuksu benim qkintim oyle mi seninki de
Maşallah ne zamandı acaba normalde doğumu erken mi oldu ki aman önemlimolan sağlıklı ve keyifli olsunlar inşalalh zamanı gelince darısı bizlere inşallah@tulperde doğurmuş kızlarböyle demiş :
Kızlar 15.40 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür
3100 gr 50 cm
Darısı tüm bekleyenlere..
Ayrıntılar kendime gelince
Yordu beni biraz sıpa
MaşallahDarısı bize olsun sağlıkla inşallah
![]()
Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz canim bizi merakta bırakma. Sağlıkla kucağına al inşaallah bebisiniİnsallah hayirlisiyla ya cok heycanliyim![]()
Hayırlısı olsun cnm doğsa bile kuveze gireceğini hiç düşünmüyorum ben üzme kendini sen elinden geleni yaptın.Yaptım canımm geçmek bilmedi bel ağrım. Gaz çıkarınca büyük tuvalete çıkınca hafifliyor ama tam geçmiyor. İnsallah küveze girmez sağlıkla alırım kucağıma gelirim eve. Takip edicem canım ağrı çoğalırsa gidicez mutlaka tetikteyiz . Sabah ki NST ye göre düzenli sancılar çıktı çokta ağrım yoktu hemde. Öğlende eve geldm ağrım şiddetlendi. Bakalım yarın ola hayrola sağolasın canım![]()
Bende dün bıraktım coraspini oksapar devam iğneyi bırakacağımi sandığım zamanlar kurtuldum sanmıştım igneden meğer yanlış anlamışım hap tek birakiliyormusAa kızlar bu arada,coraspini ve progestani bugün itibariyle bıraktım. 35+0 im. Oksapar doğuma kadarmış.
Canım o çok etkili bi ilac öyle bıraktığın anda olmZ bi sıkıntı benim erken doğum riskim varken 33 de bıraktım 40 a kadar başlamadı doğum ki geç bıraktığında normal doğumda sıkıntı oluyor diye söylemişlerdi bana hep kullananlarYa bu arada myomlarımdan dolayı progestan kullanıyordum 3. Aydan itibaren. Doktor bırakabilirsin dedi bugün 33+6 yım. Korkuyorum şimdi 2-3 güne ya doğarsa bu çocuk daha çok küçük haftası riskli :/ ne yapsam bilemedim en azından 35 e kadar kullanmam gerekmez mi
ayyçok şekerHello kizlar bugun tarihler alinmis cok ama cok sevindim hayirlsiyla gelsin kuzularerken dogum riskli olan annelerede Allahim en sagliklisini nasip etsin bebisler kuvoz gormeden gelsin yanlariniza insallah
herkes paylasiyo burda ben de paylasmak istedim bu da bizim kizin kapi susu yorumlarinizi merak ediyorum
![]()
Aslında çok elzem değil , ama götürülebilir de . Bebekten bebeğe değişir. İlk zaman anne karnında yuttuğu verniksli ve ince mukoza tüylerini falan çıkaracaklar siyah ve koyu yeşil renkli sulu ve cıvık kakalar yapıyorlar , pişik kremi sürüp sürmemek kişiye kalmış artık . Bebek emdikçe güçlü aldıkça memeyi süt hemen geliyor , bol bol emzirin , psikolojik olarak da rahat olmak en güzeli herşey yolunda gider inşalalh hepimizinKızlar pişik kremi herkeste görüyorum neden alıyorsunuz hemen olur mu pişik acaba yani ben çok kaka yapmaya bile vakit olacağını sanmıyorum çok emmeleri lazım sürekli kaka yapmak için daha o kadar sutumuz olmaz mama versek bile basta çok yapılmıyor diye hatırlıyorum ilk 2 gün yani ben mi yanlış biliyorum bilen 2. Olan arkadaşlar cevap verirmisiniz kuzum senin mesajından alıntıladjm ama liste görünce yazayım dedim![]()
Ben 34+4 um canim doktor 36 ya kadar devam dedim progestan icin. Yarin yine soracagim cok sıkıldım onu kullanmaktanYa bu arada myomlarımdan dolayı progestan kullanıyordum 3. Aydan itibaren. Doktor bırakabilirsin dedi bugün 33+6 yım. Korkuyorum şimdi 2-3 güne ya doğarsa bu çocuk daha çok küçük haftası riskli :/ ne yapsam bilemedim en azından 35 e kadar kullanmam gerekmez mi
Alt açma değilde hazır kullan at alt açmalardan düşünüyorum ben , zaten kendi battaniye kundak vs lerini götüreceğiz alt açmayı bari evde yıkama derdi olmasın tekrar diye düşündüğüm için hazır tek kullanılmışlardan alıcam, yada nette gördüğüm bi pratik alt açma var kapanınca küçücük el çantası olanlar öyle bişey de olur ozaman almış olursam aklınızda bulunsun sizindeKızlar alt açma koymayacak mısınız kimse yazmadi mi ben mi görmedim![]()
o zmaan işini biliyordur canım hiç sıkma canını. bak onun deidkleriyle bu haftaya kadar geldinHayır ya doktorum aslında en iyilerden profesör hastane desen öyle. Gidecek başka doktor aklıma gelmedi. Yani nerden geldiniz deseler prof Dr m.u desem hayırdır bende ne işin var derler baya başarılı bi doktor çünkü. Ama pişman oldum geç kaldım başka doktora görünmek için keşke en başında görünseydim
Bende buzdolabı poşeti koydum birde ek olarak Dut kurusu Sallama çay poşet kahve falanda koyacağım bide zemzem ve hurma koyacağım hem sancı anında yemek içmek için hemde bebeğin ağzına çok az damlatacgim doğduğunda ilkinde de yapmıştım zemzemCop poşeti hic aklima gelmezdi cok mantikli![]()
Bende koymamak için zor duruyorum çok büyük çünkü ama lazim olursa diyorumBenim annemde havlu pecete koy dedi dedim ozel hastane yani herhalde vardir ama yine dayanamayıp bi tane atacam galiba ne olur ne olmaz diye![]()
T Toprakliyagmur demişti canım yarım su bardağı suya bir yemek kaşığı koyup kaynatiyoruz kapatıp altını hafif demliyoruz 5 6 dk suyunu iciyoruz 3 gün sabah ve akşamCanım dut kurusunu nasıl yapıyoruz , size kim tavsiye etmişti akıntıyamı iyi gelmişti bende de var biraz biraz akıntı bir haftadır olmazsa bende deneyeyim
hahah ben hep zayıftım canım ben de alamayangillerdenAh ah 63 kilo ile 9 aylık hamile olmakbenim en zayıf halim 55 olduğu için onuda uzun zamandır görmediğim için benim için bu kilolarla doğuma girmek çok imkansız
![]()
Geçmiş olsun ne oldu öyle ya , üç gün olmuş gerçi olalı da neden oldu acaba baş ağrın sinüzitin falan mı vardı , gerçi atman iyi olmuş ben herzmaam kanayandan korkmam kanamayan tehlikeli içerden patlayacağına dışarı atmasından güzeliBurnumdan durup dururken patlayan kana bakın. Olduğu yerde bi anda patladı. Ben anlamadım bu hamilelik nasıl şey ya![]()