2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hello kizlar bugun tarihler alinmis cok ama cok sevindim hayirlsiyla gelsin kuzular 🥰🤲erken dogum riskli olan annelerede Allahim en sagliklisini nasip etsin bebisler kuvoz gormeden gelsin yanlariniza insallah 🤲🧿 herkes paylasiyo burda ben de paylasmak istedim bu da bizim kizin kapi susu yorumlarinizi merak ediyorum 🥰

Pek güzelmiş :KK39:

Ayy sağlıkla gelsinler ben çok heyecanlandım valla :) kızlar atletlerim süt kokuyor diyorum acaba gün içinde çok mu annelik duygusuna giriyorum bu nedir 😹 ufak şeffaf damla görüyorum bazen göğsümde çok birşey yok da inşallah iyice sütümüz olur hepimizin ❤️

Canım bebek dogum pozisyonunu aldiginda sol altta kafasi sol ustte poposu ve sag da da ayaklari oluyor ve o dedigin sekil bebis dondugunden beri oluyor bi geriniyor popo soldan ayaklar sagdan canim aciyor o gerindikçe. Sanci oldugunu sanmiyorum sanciysa ben bayadir yaşıyorum demektir😕

Yine oldu az önce , zaten kafası aşağıda dedi doktor son kontrolde bana . Artık acıtmaya başladılar sağolsunlar :rolleyes:

Humana çay aldım bende emziren anneler için çok güzel süt yapıyor bilginiz olsun kizlar
Oyle gerçekten de onunla ilgili kötü anılarım var kokusundan nefret ettim şimdi rezene getirdi eşim odaya koyamadım onu nasil içerim bilmiyorum ben başka bi çay bulacağım galiba ama gerçekten çok iyi süt yapiyor o çay

Olsun canım inşallah birşey olmayacak bebeğini dinle sık sık . Uzun hastane yatışı da yoruyor zaten
Gerçekten geçen gün 2 gece kaldım diğer gün akşama doğru çıktım strese girdim ya.
Birde yataklarda rahat edemiyorum çok bel ağrısı çektim deli oldum 2 gün.
Evde geçirmem daha iyi aslında benim için.
İlaçlarımı da aldım daha iyiyim

Açılma 1 cm canım geçen defa da öyleydi o değişmemiş.
Sancılar 77 çıktı bir ara.
Yine 70 küsur gördü 50leri birkaç kez gördü falan.
Var yani sancı belli.
Doktor 1 hafta daha durması lazım demişti geçen defa yatış yapıldığında. 1 haftayı geçti. 32+6 olacağız yarım saat sonra.
Artık doğum olur herhalde diye tahmin ediyorum
Epey çıkmış sancı, dualarım seninle Rabbim hangi taraf hayırlısı ise o tarafa çevirsin. Şuanda ki stresini bile tahmin ediyorum...

Oyle gerçekten de onunla ilgili kötü anılarım var kokusundan nefret ettim şimdi rezene getirdi eşim odaya koyamadım onu nasil içerim bilmiyorum ben başka bi çay bulacağım galiba ama gerçekten çok iyi süt yapiyor o çay
Mideni mi bulandirmisti

Yine oldu az önce , zaten kafası aşağıda dedi doktor son kontrolde bana . Artık acıtmaya başladılar sağolsunlar :rolleyes:
Aynen canım benimki 32 de gittigimde pozisyondaydi zaten yine oyle dönmemiş bebis uzun suredir o acıyı yaşıyorum bizimki cok geriniyor keyifci olacak diye düşünüyorum 😂

Gerçekten geçen gün 2 gece kaldım diğer gün akşama doğru çıktım strese girdim ya.
Birde yataklarda rahat edemiyorum çok bel ağrısı çektim deli oldum 2 gün.
Evde geçirmem daha iyi aslında benim için.
İlaçlarımı da aldım daha iyiyim
Yataklar damaryolu Allahtan doğumlarda 2 günü geçmiyor yatış yoksa zor . Allah yardımcımız olsun seninde kuzum

Epey çıkmış sancı, dualarım seninle Rabbim hangi taraf hayırlısı ise o tarafa çevirsin. Şuanda ki stresini bile tahmin ediyorum...
Amin canım benim Allah razı olsun
Gerçekten iki arada bir derede sıkıştım
Eşim gece falan kötü hissedersen mutlaka uyandır gidelim yine dedi.
İnşallah her şey yolunda gider de sakın bir gece geçiririz.
Agrim oluyor ama benim için zorlayıcı değil şimdilik

Kokuyorsa ben alamam ya alacaktım iyiki almamışım son çare olsun bana Allah düşürmesin diyeyim 😂

Amin canım benim Allah razı olsun
Gerçekten iki arada bir derede sıkıştım
Eşim gece falan kötü hissedersen mutlaka uyandır gidelim yine dedi.
İnşallah her şey yolunda gider de sakın bir gece geçiririz.
Agrim oluyor ama benim için zorlayıcı değil şimdilik
İnşallah cnm, güzel bi uyku çek,yarın ola hayrola...

Amin hepimizin yardımcısı olsun
Evet damarlar ince birde benim bulamıyorlar da.
Bugün el üstünden açtılar mecburen
Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşaallah bebisini saglikla kucagina alirsin. Ciger gelistiricilerini vuruldun tedbirini aldın artik saglikla gelmesini bekliceksin bebisin.

Back
X