- 4 Haziran 2021
- 958
- 2.469
- 28
İkisinde de hafif bel agrisiyla gittim dogurdum geldim herkesin bir olmuyoBelin ağrıyorsa korkma kasıklarına bacaklarına ağrı vurmuyorsa sıkıntı yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkisinde de hafif bel agrisiyla gittim dogurdum geldim herkesin bir olmuyoBelin ağrıyorsa korkma kasıklarına bacaklarına ağrı vurmuyorsa sıkıntı yok
Aman canım kıymetini bil annenin. Benm de ananem öyledir sessiz sakindir bağırsanda cevap vermez alttan alır. Ama annem tam tersi. hormonlar zaten bizi daha beter yapıyor dediğin gibi. Napalım bi şekilde çekeceğizAlla alla valla şaşıyorumAllah yardimcin olsun canim bende de tam tersi anneme bagiran cagiran kizan benim ne dersem yapar ama stresimi ondan cikariorum sıkıntı bende biliyorum ama elimde degil.sen takilma dicemde hormanlar daha beter yapiyor insani
uzuldum canim ama stres olmamaya çalış
Canim hayırlı olsun saglikli olmaniza cok sevindimKizlar ani bir sanciyla sabah acil sezeryana alindim masallah bebegimde bende cok iyiyiz yanimda kiizim cok sukur kuvoze girmedi
Cnm bu düşünceler hormonlardan oluyor sanirim. Sonuc olarak demekki annenin elinden de bu geliyor demekki kendi kendini bu düşüncelerle üzmemelisin , annende düzenini bozmuş gelmis sana yardim etmeye çalışıyor. Insallah yarin sende anne olunca daha da iyi anlicaksin demek istediklerimi.3 haftadır yanımda annem, tamam bakıyor Allah razı olsun emeğini ödeyemem o olmasa ne yapardım diyorum. Ama bazen gerçekten çook düşüncesiz zaten sinirli bir insan. Ben de katlanamıyorum bu halimle. Hassas olan benim sonucta. En basiti yemeğin yanına bi salata istediğmde bile surat düşüyor zor geliyor. Dışarı çıkıp alışveriş yapmıyor herseyi eşimden istiyor. Marketler yakın oldugu halde. Ee ben halk ekmeği yiyebiliyorum sadece istanbullular bilir ekmeği farklı fırın ekmeği gibi değil. Evimizin yakınında oldugu halde Hergün çıkıp almıyor. Onunda geçtim haftada 1 bile çıkıp almak zor geliyor kadına. Surat trip beni bezdiriyor artık. Keske diyorum muhtac olmasaydım
Canm bnmki dogum sancisi defil enfeksiyondan oturu bosluklarimda olausan sanciSancın nstde mi çıktı canım. Benim de çıktı serumla durduruyorlar. Hangisi doğru bilemedim
Vallahi koklamaktan baska bise yapamiyorum ki cok tatli masallahhCok sukur canım. Başı sen çektin gerisi tek tek gelir artık. Saglicakla buyut insaAllah. Hepimiz icinde missssssss missssss kokla yeğenimizi![]()
Anne olduktan sonra şunu öğrendim toplumsal yetişme tarzimizdan sanirim cocuk hic bir zaman anneyi yeterli görmüyor, anne hicbir zaman çocuğa yetemiyor. Aslinda böyle olmamasi gerek evet senin annen ama bir birey duygulari var , yorgunluğu var , istekleri var ama bir sekilde senin yaninda çünkü anne olmali.3 haftadır yanımda annem, tamam bakıyor Allah razı olsun emeğini ödeyemem o olmasa ne yapardım diyorum. Ama bazen gerçekten çook düşüncesiz zaten sinirli bir insan. Ben de katlanamıyorum bu halimle. Hassas olan benim sonucta. En basiti yemeğin yanına bi salata istediğmde bile surat düşüyor zor geliyor. Dışarı çıkıp alışveriş yapmıyor herseyi eşimden istiyor. Marketler yakın oldugu halde. Ee ben halk ekmeği yiyebiliyorum sadece istanbullular bilir ekmeği farklı fırın ekmeği gibi değil. Evimizin yakınında oldugu halde Hergün çıkıp almıyor. Onunda geçtim haftada 1 bile çıkıp almak zor geliyor kadına. Surat trip beni bezdiriyor artık. Keske diyorum muhtac olmasaydım
Tam olarak kaç hafta kaç günlük doğdu? Bizim yerimize de kokla bol bolVallahi koklamaktan baska bise yapamiyorum ki cok tatli masallahh![]()
36+3 imis canim.Tam olarak kaç hafta kaç günlük doğdu? Bizim yerimize de kokla bol bol![]()
Hayırlı olsun bebeğin cnm sağlıkla dünya gelmiş şükür rabbim anneli babali büyütmeyi nasip etsin inşallah minik prensesiniKizlar ani bir sanciyla sabah acil sezeryana alindim masallah bebegimde bende cok iyiyiz yanimda kiizim cok sukur kuvoze girmedi
Valla benimde annemin hiç yardımı olmadı. Hamileliğimin başında ameliyat olmuştu ben evde kendi kendime bulantı çektim çocuğuma bir kaşık çorba veren olamadı.. tam erken doğum riski gelişti gittim kalmaya covid oldu geri döndüm. Şimdi ara ara gidip 1-2 gün kalıp dönüyorum yük olmamak adına. Hastaneye giderken kızımı falan bırakıyorum arada. Şimdiden :40, günün kritiğini yapıyor sen çok titizsin üstüme gelme benim yemeği yaparım gerisine vakit kalırsa yaparım diyor. E diyorum ben tozumu alırım robotta süpürür sen haftada 1 süpürge açarsın mutfak dolaplarını temiz tut gerisini ben yaparım banyoları falan eh işte bakarız hık mık etmeler.. kendi evi çiçek gibi ama bana gelince herşey hazır olsun yorulmayayım tatil gibi görüyor yani benim evimi. Kadına dünya para verdim temizlik yaptırdım 1-2 güne annem gelir temiz eve oturmaya3 haftadır yanımda annem, tamam bakıyor Allah razı olsun emeğini ödeyemem o olmasa ne yapardım diyorum. Ama bazen gerçekten çook düşüncesiz zaten sinirli bir insan. Ben de katlanamıyorum bu halimle. Hassas olan benim sonucta. En basiti yemeğin yanına bi salata istediğmde bile surat düşüyor zor geliyor. Dışarı çıkıp alışveriş yapmıyor herseyi eşimden istiyor. Marketler yakın oldugu halde. Ee ben halk ekmeği yiyebiliyorum sadece istanbullular bilir ekmeği farklı fırın ekmeği gibi değil. Evimizin yakınında oldugu halde Hergün çıkıp almıyor. Onunda geçtim haftada 1 bile çıkıp almak zor geliyor kadına. Surat trip beni bezdiriyor artık. Keske diyorum muhtac olmasaydım
Rabbim gönlüne göre versin inşallah cnm sağlıkla kavuşursunCanım iki doktorumda sezaryene olumlu bakıyorlar. Normal dediğim zaman nedense şaşırıyorlar. Tüp bebek oldugu icin.
Ve son ana kadar beklemek istediler. Yani doğumum basladğnda sancım veya nişan geldiğinde gidicem çatı muayenesi olucam, doğurabilirsin çatın müsait derlerse normal doğurucam .
Çünkü istiyorum yani ,zaten bebeğin kafası o kadar aşağıdaki vajinamdan baktı resmen kafasına ultrasonla . Olumsuz baska durum yok ortada. Son ana kadar beklicez insallah istediğim gibi kolay bi doğum olur![]()
İnsan bunu duyunca rahatliyor. Demek ki 1 hafta daha dursa kuveze girmeyecek diyorum kendi kendime36+3 imis canim.
Ya ayni duygulari yaşıyoruz seninle cnm benimde erkek kardesim sinir ediyorCanım bosver bu aralar insanın mutlaka canini sıkan birileri oluyor halden anlamadığını düşünüyoruz benimde kardeşim sinir ediyor beni muhatap olmuyorum hala saçma sapan davranıyor yaptığı şeylere durup ağlayasım geliyor bu halimle yaptığı şeye diyorum ama yapacak bisey yok gormeyecegiz durmayacağız kafaya takarsak daha da büyüturuz gözümüzde hassasiz suanda çünkü birde sen lohusayken de annenle kalacaksın daha zor olur sana ilkte onlarda bilmiyor bisey sende anlatamıyorsun kendini anneliği olacak yani çok catistim annemle bende hala öyle alıştılar artık ne yapmak istediğime biliyorlar ihtiyacım olanı bizde yeni bastan büyüyoruz bu halimizi tanıyorlar onlarda
Ben bayaa ağladım yaa bundawww.instagram.com
Kızlar bu videoyu görene kadar nasıl bir mucizeyi içimizde tasidigimizi anlayamıyordum.
Rabbim çok büyük bu nasıl bir yaratılıştır ya.
İnsanın aklı almıyor siz de görün istedim![]()
Yaa, subhanallahwww.instagram.com
Kızlar bu videoyu görene kadar nasıl bir mucizeyi içimizde tasidigimizi anlayamıyordum.
Rabbim çok büyük bu nasıl bir yaratılıştır ya.
İnsanın aklı almıyor siz de görün istedim![]()
Aminnn canimKızlar dr dan çıktık oğluşum yüzünü kapattı göremedikkontroller haftada bir e düştü bugün 33+6 yız bir aksilik olmazsa 10 şubatta doğum dedi rabbim hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin
![]()
Ya benim gecen haftadan bu hafta girecegim nstnin parasini aldilar asıl komiklik parayi verdikten sonra dediler esimle bakistik o an sadeHaha tamam canim bende gittigimde yazcam umarim 100 tl aldilar demem komik olmuş olur o kadar fiyata sinir olmusken![]()
Ben gram sancisiz ufak bi bel agrisiyla gittim dogurup geldim sanciyada bakmiyo herkesinki farkli. Ondan ucuncu dogumum ama yasadigim sancilar korkutuyo beni sancisiz doguma gittim bu sancilarla ya dogururda bilemezsem diye korkuyomYaa neyse ki artık bebeler büyüdü de riskli dönemi atlattık çok geçmiş olsunGenel bi baktım da öyle büyük sancılar cıkmayanları gördüm dedim heralde en ufak sancı agrıda doğacak diye mi korkuyoruz
![]()
Aynen benimde. Ama benim buzzz gibi ter bosaliyo oyle boyle degil. Normalde hic terlemem özelliklede yüzüm boynum ve sırtım. Devamli atlet degistiriyorum rahatsiz ediyor aşırıKızlar, gece gündüz sizde de bir ekstra terleme durumu var mı? Günde 2-3 atlet değiştirir oldum.
36+3 gunluk 2825 kg dogdu
Saglicakla al kucagina insaAllahİnsallah canımcım. Sırada ki benim eminim
Herkes vakitlice doğursun insallah![]()