2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
3 haftadır yanımda annem, tamam bakıyor Allah razı olsun emeğini ödeyemem o olmasa ne yapardım diyorum. Ama bazen gerçekten çook düşüncesiz zaten sinirli bir insan. Ben de katlanamıyorum bu halimle. Hassas olan benim sonucta. En basiti yemeğin yanına bi salata istediğmde bile surat düşüyor zor geliyor. Dışarı çıkıp alışveriş yapmıyor herseyi eşimden istiyor. Marketler yakın oldugu halde. Ee ben halk ekmeği yiyebiliyorum sadece istanbullular bilir ekmeği farklı fırın ekmeği gibi değil. Evimizin yakınında oldugu halde Hergün çıkıp almıyor. Onunda geçtim haftada 1 bile çıkıp almak zor geliyor kadına. Surat trip beni bezdiriyor artık. Keske diyorum muhtac olmasaydım

Kızlar bu videoyu görene kadar nasıl bir mucizeyi içimizde tasidigimizi anlayamıyordum.
Rabbim çok büyük bu nasıl bir yaratılıştır ya.
İnsanın aklı almıyor siz de görün istedim 😍😍😍
Yaaaa bunu izlemiştim canımm çok duygulandım izlerken çok güzel bakışları hele kii😍

Kızlar bu videoyu görene kadar nasıl bir mucizeyi içimizde tasidigimizi anlayamıyordum.
Gözlerim doldu 🥲❤️ çok güzel bir şey, mucize gerçekten 🥰

Bizimde normal ve sezeryan 4600 epidural olursa 700 eklencek suda dogum 9000🤣🤣esimde ciktik diyoki ben sana guveniyirum suda doguma gerek olmaz normal dogurursun dio haha🤣🤣
Ah keşke sadece bize bağlı olsa normal doğum 😂 bizim bebiş dönmedi hala mesela böyle giderse mecbur sezeryan olucam ben 😂😂 suda doğum içinde gerçekten o ne öyle 😂😂

3 haftadır yanımda annem, tamam bakıyor Allah razı olsun emeğini ödeyemem o olmasa ne yapardım diyorum. Ama bazen gerçekten çook düşüncesiz zaten sinirli bir insan. Ben de katlanamıyorum bu halimle. Hassas olan benim sonucta. En basiti yemeğin yanına bi salata istediğmde bile surat düşüyor zor geliyor. Dışarı çıkıp alışveriş yapmıyor herseyi eşimden istiyor. Marketler yakın oldugu halde. Ee ben halk ekmeği yiyebiliyorum sadece istanbullular bilir ekmeği farklı fırın ekmeği gibi değil. Evimizin yakınında oldugu halde Hergün çıkıp almıyor. Onunda geçtim haftada 1 bile çıkıp almak zor geliyor kadına. Surat trip beni bezdiriyor artık. Keske diyorum muhtac olmasaydım
Canım bosver bu aralar insanın mutlaka canini sıkan birileri oluyor halden anlamadığını düşünüyoruz benimde kardeşim sinir ediyor beni muhatap olmuyorum hala saçma sapan davranıyor yaptığı şeylere durup ağlayasım geliyor bu halimle yaptığı şeye diyorum ama yapacak bisey yok gormeyecegiz durmayacağız kafaya takarsak daha da büyüturuz gözümüzde hassasiz suanda çünkü birde sen lohusayken de annenle kalacaksın daha zor olur sana ilkte onlarda bilmiyor bisey sende anlatamıyorsun kendini anneliği olacak yani çok catistim annemle bende hala öyle alıştılar artık ne yapmak istediğime biliyorlar ihtiyacım olanı bizde yeni bastan büyüyoruz bu halimizi tanıyorlar onlarda

Yaa bunun içinde nasıl durulur değil mi? Gerçekten mucize...

Yaa bunun içinde nasıl durulur değil mi? Gerçekten mucize...
Benim bunları izleyince nefesim daralıyor bakamıyorum sanki bebeğim orada sıkışıyor gibi hissediyorum düşünmemeye çalışıyorum hatta özellikle resim istemiyorum son 2 aydır resminde eli yüzü tam insan gibi görünce cocuk havasız gibi hissedeceğim biliyorum normal mi boyle hissetmem bilmiyorum da

Canım bosver bu aralar insanın mutlaka canini sıkan birileri oluyor halden anlamadığını düşünüyoruz benimde kardeşim sinir ediyor beni muhatap olmuyorum hala saçma sapan davranıyor yaptığı şeylere durup ağlayasım geliyor bu halimle yaptığı şeye diyorum ama yapacak bisey yok gormeyecegiz durmayacağız kafaya takarsak daha da büyüturuz gözümüzde hassasiz suanda çünkü birde sen lohusayken de annenle kalacaksın daha zor olur sana ilkte onlarda bilmiyor bisey sende anlatamıyorsun kendini anneliği olacak yani çok catistim annemle bende hala öyle alıştılar artık ne yapmak istediğime biliyorlar ihtiyacım olanı bizde yeni bastan büyüyoruz bu halimizi tanıyorlar onlarda
Haklısın canım aldırmamak gerek. Aynı evin içinde olunca da çok zor. Napalım katlanacağız bi şekilde . Bebek bakımında çok tecrübesiz şimdi ona bişey yaptırmayacağım iyice bozuşacağız. Şimdiden takmamaya calısmam lazım dediğin gibi. Sütümüzü etkiler Allah korusun

Kizlar ani bir sanciyla sabah acil sezeryana alindim masallah bebegimde bende cok iyiyiz yanimda kiizim cok sukur kuvoze girmedi
Cok sukur canım. Başı sen çektin gerisi tek tek gelir artık. Saglicakla buyut insaAllah. Hepimiz icinde missssssss missssss kokla yeğenimizi 🧿🧿🧿🧿🧿🧿❤️❤️❤️

Kizlar ani bir sanciyla sabah acil sezeryana alindim masallah bebegimde bende cok iyiyiz yanimda kiizim cok sukur kuvoze girmedi
Çok geçmiş olsun. Ben de hastanede yatıyorum. Sancıyla geldim durdurmaya çalışıyorlar ama nstde yok ama kasılmalarım çok var ve ne yapacağımızı bilmiyorum

Allahim şu siteye ne ümitlerle giriyorum güzel haberler alırım diye. İki yorum yapasıya takılıp kalıyo hicbisey okuyamadan cikiyorum 😔😔😔😔

Çok geçmiş olsun. Ben de hastanede yatıyorum. Sancıyla geldim durdurmaya çalışıyorlar ama nstde yok ama kasılmalarım çok var ve ne yapacağımızı bilmiyorum
Rabbim yardimcin olsun canim saglicakla gelsin bebis😍 nstde sanci cikmazsa almazlar senin agrin kasilman oldugu icin tutarlar

Ben bi anlatsam agzi açık kalır inanmazsiniz. O yuzden o konulara hic girmiyorum. Resmen stresten dogurtacak beni annem. Hele bir kayinvalidem var anlatmaya baslasam uçmus bu kız bukadarda imkansiz dersiniz 🤷

Back
X