• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
6 sene içinde en az 600-700 kitap
2 yaşından beride takip ettiğimiz 3 farkı dergi var 1000 tane sayıya ulaşmışızdır,
seneye ilk okula başlayacak o bana okuyacak
dört gözle onu bekliyorum 🥰❤️

bazen bebek beni çok yoruyor ben okumayacağım sen anlatır mısın diyorum
bana 5-6 hikayeden harmanlanmış 2 paragraflık bir hikaye hemen anlatıp uyuyor :KK70:
Canim hangi dergileri takip ediyorsunuz?
Bizde kutuphaneden kitap aliyoruz bu ara haftada 12 kitap üstüne evdekileri okuyoruz yetmiyor.
Merakli minik aboneligimiz bitti yenileyecem, bilge minik aliyoruz baska alternatif dergilerde bakiyorum

Ayy gittim geldim, evi bile süpürge yaptirdim eşime doğuma alirlarsa diye çok ağrım vardi. Fakaaat bırakın düzensiz sancıyı ağrı rakamı 10 u bile geçmedi yani🙃
Meğer çok zayıf olduğum için hareketleri artık ağrı olarak algiliyormusum bebek büyüdüğü için.
Resmen horon tepiyor içeride.
2 şubatı rahat beklermisiz, 2750 gram 50 cm olmuş benim cimcime🤭

inşallah bir sağlık problemleri olmazsa burada her iki annede cnm :) 40 mı çıkarsalar bebek toparlanır biraz gerçi artık tecrübe de var ama bebeğim inşallah akıllı uslu sağlıklı olursa tek başıma da hallederim inşallah :)
İnşallah 🙏 sağlıklı sıhhatli doğsunlarda gerisi tecrübeli olduğunuz için haledersiniz 🥰

Ayy gittim geldim, evi bile süpürge yaptirdim eşime doğuma alirlarsa diye çok ağrım vardi. Fakaaat bırakın düzensiz sancıyı ağrı rakamı 10 u bile geçmedi yani🙃
Meğer çok zayıf olduğum için hareketleri artık ağrı olarak algiliyormusum bebek büyüdüğü için.
Maşallah kilosu boyu çok iyi bebişin 🥰 nerdeyse aynı günlerde gelicek benim bebişte 🤗

Canim hangi dergileri takip ediyorsunuz?
Bizde kutuphaneden kitap aliyoruz bu ara haftada 12 kitap üstüne evdekileri okuyoruz yetmiyor.
Merakli minik aboneligimiz bitti yenileyecem, bilge minik aliyoruz baska alternatif dergilerde bakiyorum

meraklı minik - bilge cocuk - 3 taş
daimi aldığımız abonelikler
eşim 2 senelik yaptırmış 2 ay sonra bitiyor bizimkide.

kreşte etkinlik, evde etkinlik yavaş yavaş sıkılmaya başladı artık.
artık daha farklı alternatifler bakıyoruz, youtubede değişik kanallar var biraz oraya yöneldik mecburen

meraklı minik - bilge cocuk - 3 taş
daimi aldığımız abonelikler
eşim 2 senelik yaptırmış 2 ay sonra bitiyor bizimkide.

kreşte etkinlik, evde etkinlik yavaş yavaş sıkılmaya başladı artık.
artık daha farklı alternatifler bakıyoruz, youtubede değişik kanallar var biraz oraya yöneldik mecburen
3 taş hic almadim bi bakmam lazim.
Bizimki su sira etkinliklerden uzak malesef 😥
Seneye anaokuluna baslicak insallah bende farkli alternatifli egitim veren kurumlara bakiyorum. Özellikle dil konusunda gelisim sağlayacak.

Masallah uzun boylu bir kızınız olucak anlaşılan. Kg da iyi sağlıkla gelsin insallah.

3 taş hic almadim bi bakmam lazim.
Bizimki su sira etkinliklerden uzak malesef 😥
Seneye anaokuluna baslicak insallah bende farkli alternatifli egitim veren kurumlara bakiyorum. Özellikle dil konusunda gelisim sağlayacak.

bizim de son senemiz saneye ilkokul, artık evde etkinlik yaparakta bunaltmak istemiyorum
2 yaşından beri dergilerle uğraşıyoruz, 3 yaşına doğru kreşe başladı hala da gidiyor
artık o da haklı olarak bunaldı.

yaşının verdiği bi öğrenme potansiyeli var, onu da youtube de değişik kanallar bulup harcamaya calışıyoruz
cocuk doktorumuz sordu tablette sevdiği oyunlar hangisi , ne kadar süre geçiriyor diye mine craft dedik
o güzel onu belli bi periyotta oynayabilir dedi
başka da bi oyun oynamıyor ,
ama gittikçe zorlaşıyor onu ve ilgilerini anlayıp yönetmek

Nasıl göğüste hiç denediniz mi Philips avent kalkanı tek başına atlet yada pijama içinde durmaz heralde değil mi illa bi emzirme sütyeni içine girecek sanırım o kimisi yorumlarda kayıyor oturmuyor tutmuyor falan demiş öyle birşey oldu mu
Ben zaten gogusleeim acik geziyorum duyenlere cok sasiriyorum. Sut siziyor surekli. Sutyensiz durmama imkan yoktu benim. Muhakkak pedlere, kalkanlara ihtiyac vardi.

Kızlar ben bebise kitaplar aldim dogdugundan itibaren okumayi düşünüyorum cok mu acele ediyorum ay😅🤔🤪
Yok yok hiic erken değil böyle şeyler için zaten ilk iki ay okumaya vaktin olmazsa bile 2 aydan sonra baslamak bile gayet normal böyle şeylerden hiç kacinip çekinme canim sen oyun etkinlik kitap düzenini nasıl oturtursan öyle daha kolay olur

Bunlari bi kac ay sonra icin aldim canim 1 yas dio ama bence 1 yas cok geç. Birde
https://ty.gl/tqxft17eel bunlari aldim bu serinin devamini alcam kuzum. Sevimli kuzu kıvırcık falan var.bi de tek kanatlı baykus tayga ablamdan biliyorum yigenim cok seviyor😅
Okumak için değil zeka kartları var canim onlardan da alabilirsin oyun halisindayken veya yuzustu yatırıp önüne falan koyarsın iyi oluyor

Yok yok hiic erken değil böyle şeyler için zaten ilk iki ay okumaya vaktin olmazsa bile 2 aydan sonra baslamak bile gayet normal böyle şeylerden hiç kacinip çekinme canim sen oyun etkinlik kitap düzenini nasıl oturtursan öyle daha kolay olur
Bencede demekki doğru düşünmüşüm 😅 bebise aldigim oyuncaklarda hep zaten etkinlik kitabi sesli falan ogretici şeyler 😅

:işsiz:Bugunde dogurmadim
ev temiz ben temiz gelse ne iyi olurdu...
kucuk oglum abisine diyoki bence babam mahsus yapti bebek dogsun diye arabayi nasil sürdü kasisi nasil gectiiiii diyoo. Gercekten cok hizli sürdü kasiside nebicim gecti birde özür diliyo görmedim diye. Uc kere daha bu kasisi gecsek dogurusun diye dalga geciyo birde :sinirli:
sanirim arabadan oldu bencede. Ama cok aglatti o gelen sancı yeminlen dün gece kesin doguruyom dediydim yine olmadi🤦

Bencede demekki doğru düşünmüşüm 😅 bebise aldigim oyuncaklarda hep zaten etkinlik kitabi sesli falan ogretici şeyler 😅
Bide konusma canım evde nasılsın bilmiyorum ama treyce adını doğru yazdım inşallah o kadinda da okumuştum büyük insana anlatır gibi her yaptığını anlat evin içinde gerçekten sakinliginde anlayışında inanılmaz etkili oluyor hiç bisey yapamazsan yaptığın yemeği anlat deli saçması her ayrıntı odası varsa odasını gezdir mesela her gün önünden geçerken burası senin odan diye anlat 😊 ay sadece bakimla bitmiyor valla bu iş Allah yardimcimiz olsun tekrar tekrar 😂

Back
X