• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Amin Allah razı olsun destekleriniz için , bende öyle yapıyorum sağmaya çalışıyorum üç dört saatte bir , hastane alıyor şükür sütü inşallah nefes problemimiz düzelir çok Dua istiyorum
canım allah kavustursun inşallah yavrunla. dualarım seninle. en yakın zmaanda geçsin gitsin bebişinin sıkıntısı kollarına gelsin inşalllah

Benim tecrübem yok ama böyle bir şey buldum
Eki Görüntüle 2994218

Bunu çok görüyorum hamilelerin ve doğuranların paylaşımlarında. Acaba cidden işe yarıyor mu yoksa toparlayıcı tayt gibi bir şey mi almak lazım, o daha mı rahat olur
Valla cnm ben sadece göbek için değilde bir arkadaşım korse tuttuğu için hareket dha kolay oluyor demişti ondan da aldım kızımda hiç kjllanmamıştım kalkarken zor oluyordu sezaryen de

Akciğerlerinde anne karnında yuttuğu sıvı varmış ve haftası küçük olduğu için kendi çıkaramıyormuş, akciğerindeki oluşması gereken bir madde varmış bu haftalarda tamamlanan o eksik olduğu için kendi başına nefes alış verişi zorlanıyormuş . Burnundan verilen hava değil bizimki , çok duaya ihtiyacımı var ömrümden ömür gidiyor gözyaşım bitti neredeyse Allah kimseye yaşatmasın . Hiç bir erken doğum belirtim ağrım sızım olmadı herşey gayet yolunda giderken bi anda oldu . Allah evladından ayrı tüm anneleri ve beni de sağlıkla huzurla mutlulukla evlatlarına kavuştursun 😢😢😢
Rabbim tez zamanda size evine kavuştursun cnm dışarıdan üzülme demesi kolay biliyorum ama sen salim kalmaya çalış ki bol bol sütün olsun yavruna şifa. Olsun inşallah
En son dr fitil vermişti kurtulmuştuk şu kaşıntı illetinden, dünden beri tekrar atakta. Son 1 saatte 2 kere duş aldım krem sürdüm sürekli iç çamaşırı değiştirdim bana mısın demiyor 😢

Şu an bacaklarım açık oturuyorum öylece
Uzandığım an kriz gibi başlıyor

Oğlum da ateşlendi onun da ateşini düşürmeye çalışıyorum derken sabahlar olmuyor 😞
Çok çok geçmiş olsun ikinize de 🤲🏻🤲🏻
Ben de sabah azcik kar elledim, simdi yutkunamiyorum 😓 hiç eglenemeyelim mi ya gicik oldum😑 gidip tuzlu karbonatli gargaralar yapim bari :63:
Geçmiş olsun cnm
kızlar nasipse saat 9da doğuma girecegim. Dualarınızı bekliyorum. bebeğine kavuşmayı bekleyen annelerimiz ve küvezdeki bebişleirmiz için de dua edecegim. saglıcakla yazarım inşallah 🥰
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin cnm 🧿🧿🤲🏻

Benimde oldu 15-20 sn sürdü sonra birdahaki olmadı.zaten bu aralar sürekli alt karındada batma oluyo
Hala devam ediyor benim ama düzenli gelmiyor. Hep farklı araliklarda.
En az 30-60 saniye arası süren ağrılar, ve 3-5 dk sıklıkla gelen sancılar diye okumuştum bende ama tecrübem yok :/ sürekli artıyorsa ağrı süresi ve şiddeti, ozaman ciddiye alinmalı. doğum habercisi oluyormus
Tetikte bekliyorum cnm ya hala sürüyor sadece düzenli değil. Pozisyon degistirince geçmiyor. Bakalım gündüz duruma göre doktorla iletişime geçerim.
Ne demeeek. Beklesin bıdık. Düzensizse zaten o değildir herhalde. Uyutmaz da hem. Sen yat dinlen
Uyudum ama bazen uyandım ağrıdan, ay hayırlara çıksın inşallah.
kızlar nasipse saat 9da doğuma girecegim. Dualarınızı bekliyorum. bebeğine kavuşmayı bekleyen annelerimiz ve küvezdeki bebişleirmiz için de dua edecegim. saglıcakla yazarım inşallah 🥰
Sağlıkla gelsin miniğim, güzelce kavuşun hayırlısı ile 💕
Sağlıklı sıhhatli doğsun küvez ihtiyacı olmadan çıkalım inşallah 🙏🤗
Amin cnm inşallah.

Benim doktor 40 haftalik doğumda yapsa,tüm hastalarına doğumdan bir gün önce tek seferde 2 doz ciğer geliştirici iğne yaptırıyor. Kivez riskini göze almak istemiyorum diyor. Çocuk doktoru ile ortak kararlarıymis.

Akciğerlerinde anne karnında yuttuğu sıvı varmış ve haftası küçük olduğu için kendi çıkaramıyormuş, akciğerindeki oluşması gereken bir madde varmış bu haftalarda tamamlanan o eksik olduğu için kendi başına nefes alış verişi zorlanıyormuş . Burnundan verilen hava değil bizimki , çok duaya ihtiyacımı var ömrümden ömür gidiyor gözyaşım bitti neredeyse Allah kimseye yaşatmasın . Hiç bir erken doğum belirtim ağrım sızım olmadı herşey gayet yolunda giderken bi anda oldu . Allah evladından ayrı tüm anneleri ve beni de sağlıkla huzurla mutlulukla evlatlarına kavuştursun 😢😢😢
Canım üzülme haftası iyiydi bebeginin. Sürfaktan maddesi eksikmiş daha demek ki. Çok kısa zamanda çıkacaktır kuvezden.
Rabbim tez vakitte bebeginle kavuştursun seni. Doğumdan sonra eli boş eve gitmekne demek iyi bilirim. Sabir arkadaşım...

İnşallah sağ Salim rabbim kavuşmamızı nasip eylesin her gün kulağımız gelecek bir haberde , ne tadı ne tuzu kaldı hayatın . Allahım kimseyi evladıyla sınamasın , aklımıza gelmeyen şeyler başımıza geliyormuş meğer . Sizlerden dua bekliyorum hepinizden bebeğim için 😞😢🤲🏻🤲🏻
Rabbim bu sıkıntının müjdesini de versin tez zamanda canım benim.

Hala devam ediyor benim ama düzenli gelmiyor. Hep farklı araliklarda.

Tetikte bekliyorum cnm ya hala sürüyor sadece düzenli değil. Pozisyon degistirince geçmiyor. Bakalım gündüz duruma göre doktorla iletişime geçerim.

Uyudum ama bazen uyandım ağrıdan, ay hayırlara çıksın inşallah.

Sağlıkla gelsin miniğim, güzelce kavuşun hayırlısı ile 💕

Amin cnm inşallah.

Benim doktor 40 haftalik doğumda yapsa,tüm hastalarına doğumdan bir gün önce tek seferde 2 doz ciğer geliştirici iğne yaptırıyor. Kivez riskini göze almak istemiyorum diyor. Çocuk doktoru ile ortak kararlarıymis.
Aa hiç bilmiyordum ben onu inşallah hepimiz için herşey iyi olur 🤗

Haydi bakalım az kaldı 😍😍😍
Rabbim yardımcın olsun sağlıcakla kavuşun inşallah

İnşAllah tez zaman da sağlığa kavuşup evine dönecek minnağın, üzme diyemeyiz ama daha sakin olmaya çalış, sütünle sabrınla ona destek çıkacaksın biizniAllah 💐

Bir sürü ha işe burda dua ediyoruz inşAllah birimizden birimizin ki oluverir ☺️
Allah razı olsun inşallah ettiğiniz dualar bebeğime ulaşsın sağlıklı haberlerini alalım allahımmacılarını yaşatmasın bu imtihanı güzel sonuçlandırsın hayırlı mutlulukla sağlıkla sevinçle inşallah 😢🤲🏻

Bir tanidigimizin kizina olmustu yillar yillar evvel. O zamanlar yogun bakim bu kadar gelismis de degildi ama cok sükür şu anda kocaman oldu satranc şampiyonu hikayelerini izliyoruz.
Bu gunler de geçecek annesi, sen gozunu kapatinca bebegine kavuşacağin ani hayal et sürekli❤️
Rabbim en hayirlisindan en tezinden kavusmayi nasip etsin🙏
Yaa inşallah benim kuzucuğumda iyileşir gelir Allah ol deryiverir olur inşallah da böyle güzel başarılar elde eder büyür inşallah bende sen neler atlattım annecim diye yıllar sonra anlatırım çocuğumuza , ablaları eşim hepsi perişan oldu , hortumların içinde makine desteği ile solunum yapıyor , merhametlilerin en merhametlisi Allah’a emanet ettim orda yalnız başına yine inanıyorum ki en büyük şefkat sahibi onu biz emanetçi kullarına sağ Salim geri döndürecek inşallah🙏🏻🤲🏻 Varlığınız için teşekkür ederim destekleriniz dualarınıza 🤲🏻Rabbim sizleri bebeklerinize hayırlı sağlıklı bir şekilde kavuştursun mutluluk haberlerinizi duyursun inşallah 🤲🏻

Canım sağ Salim girin huzurla sağlıkla ferahla çıkın bebeğinizle, Allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin şimdiden . Bizleri de benim yoğunbakımdaki küçük kuzumuda güzel dualarında unutma iyi mi kardeşim Allah razı olsun şimdiden 🤲🏻😢

canım allah kavustursun inşallah yavrunla. dualarım seninle. en yakın zmaanda geçsin gitsin bebişinin sıkıntısı kollarına gelsin inşalllah
Amin canımıniçi amiiiiiiiiin Allah dualarını kabul etsin inşallah kardeşim inşallah , seninde hayırlı sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruz huzurla ferahla sağlıkla girip çıkın inşallah 🤲🏻🤲🏻😢

Rabbim tez zamanda size evine kavuştursun cnm dışarıdan üzülme demesi kolay biliyorum ama sen salim kalmaya çalış ki bol bol sütün olsun yavruna şifa. Olsun inşallah

Çok çok geçmiş olsun ikinize de 🤲🏻🤲🏻

Geçmiş olsun cnm

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin cnm 🧿🧿🤲🏻
Allah razı olsun canım benim dualarınızda unutmayın küçük kuzumu olur mu 🤲🏻🙏🏻

Back
X