• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Selam kızlar, bu sabah 10.31 de doğum yaptım. 38+3. Gece saat 1de birden ağrılarım başladı. sabah 6bucukta hastanedeydim. kontrol nst fln derken oğlum dünyaya geldi 😇 Allah şükürler olsun, ne güzel bir mucize, halen inanamıyorum 😍 darısı inşallah bekleyenlere 🤲🌺

Selam kızlar 14 şubatta doğum yapacağım.çanta hazırladım ama doğum yapan anneler hastane de şunu iyiki almışım keşke alsaymışım dediğiniz neler var acaba
Sezaryen olacaksa mutlaka kayısı hoşafı yapıp yanınıza alın , sıcak su torbası da benim işime yaradı süt gelmesi için göğüsümde tuttum hep

Selam kızlar, bu sabah 10.31 de doğum yaptım. 38+3. Gece saat 1de birden ağrılarım başladı. sabah 6bucukta hastanedeydim. kontrol nst fln derken oğlum dünyaya geldi 😇 Allah şükürler olsun, ne güzel bir mucize, halen inanamıyorum 😍 darısı inşallah bekleyenlere 🤲🌺
Yaaaaaa sende miiiii 😀🤦🏼‍♀️ Hadi darısı başıma kaç kg doğdu nasıl geldi başladı ağrıların falan ?

Selam kızlar 14 şubatta doğum yapacağım.çanta hazırladım ama doğum yapan anneler hastane de şunu iyiki almışım keşke alsaymışım dediğiniz neler var acaba
Şimdiden kolaylıklar dilerim. Ben gerek olmaz diye göğüs kremi almamıştım ama kesinlikle alınmalı. Mycey göğüs kalkanı almıştım onun çok faydasını gördüm göğüs ucu kıyafete temas ettikçe daha çok canın yanıyor. Süt için hurma alabilirsin ben çokça yedim ve şükürler olsun ki hiç mama vermedik. Emzik bulundur yanında,her ne kadar bebek hemşireleri karşı olsalarda benim kurtarıcı oldu.Depend emici külot çok işime yaradı. Aklıma gelenler bu şekilde...
Gözün aydın canım,Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah.
bortu bortu Hadi senin de güzel haberini bekliyoruz 🤭

Canlar şunu danışmak istiyorum. Benim iki memeden pompa ile 15 ml süt geliyor. Şuan 3. Günüm. Görümcem 42 yasında doğurdu ve tiroit hastası. Aaa ben de bile 30 ml geliyordu deyince canım sıkıldı. Umarım artar. Kaygı arttıkça süt azalıyor. Ama çevre de sağolsun herkes damızlık inek gibi maşallah.

Canlar şunu danışmak istiyorum. Benim iki memeden pompa ile 15 ml süt geliyor. Şuan 3. Günüm. Görümcem 42 yasında doğurdu ve tiroit hastası. Aaa ben de bile 30 ml geliyordu deyince canım sıkıldı. Umarım artar. Kaygı arttıkça süt azalıyor. Ama çevre de sağolsun herkes damızlık inek gibi maşallah.
Öncelikle hoşgeldin,gözün aydın canım. Aynı gün doğum yapmışız. Öncelikle can sıkan unsur ve şahıslara sırtımızı dönüyoruz ve bebeğimize yetebileceğimize inanıyoruz. Mümkünse bol bol uyu, hurma ve incir tüket. Tahin pekmez karışımı da işe yarayanlardan tavsiye ederim. Bunların yanı sıra bollllca su iç.

Kızlar bebeğinizin kimliğini nasıl çıkardınız randevu aldınız mı direk nüfusa mı gittiniz internetten de başvuru yapılabilir kimlik direk gelir diyor ama ben veremedim internetten başvuran var mı hiç
Benim hastane ayarladı canım devlet olduğu için ama geç geldi baya

Gözünüz aydın kavuştunuz😍 eski mesajlarınıza baktım belirti yazmış mısınız diye adet ağrıları olmuş benim de oluyor bu aralar bakalım doğum ne zamana kısmet😄

Eneee gozunuz aydinnn anali babali buyusun insallah 🧿🤲

Ik
Hayirli olsun saglikla büyütün insallah ilk dogumunuzmüydü masallah cok uzun sürmemiş yürüyüş yapamıyorum merdiven çıkma yapmismiydiniz

Kac kisi kaldik dogurmayan 😂😂 benim 17 subat ti tarihim 19 subat olarak fikir degistirdi doktorum 😂 ayy bugun cati muayenesi yapti bana elle, boyle bi aci yok ya nasil dayandiniz 😅
🤰🏼🙋🏼‍♀️ Sona kalanlar olarak biz bekleyelim 🙇‍♀️ çatı muayenesini ben geçen hafta yaptırdım ama zorlamadı çok şükür, acı eşiğiyle de alakalı kişiden kişiye göre değişiyor demekki hayırlısıyla doğuralım inşallah 😀

Bol bebek kıyafeti olmalı muhakkak. Biz 1 günde 5 kat degistirdik çok lazım oldu. Bide sıcak su torbası olması lazım mutlak.
Sağlıkla kavusun inşallah.
Gözün aydın cnm 🥰

Kac kisi kaldik dogurmayan 😂😂 benim 17 subat ti tarihim 19 subat olarak fikir degistirdi doktorum 😂 ayy bugun cati muayenesi yapti bana elle, boyle bi aci yok ya nasil dayandiniz 😅
Sezaryen değil mi çatı muayenesi neden yaptı benim bi kere açıklık kontrolü yapmıştı çok acımadı aynı mı oluyor bilmiyorum

Canım 3. Gün bendende anca seninki kadar geldi bol emzirdim çocuk Dr u yeni doğan bebek sürekli emzşrilir dedi 2 saat falan bekleme dedi 20 gün böyle dedi sonra zaten düzenini bulur dedi. Kesinlikle kafana takma e bebeğin emdşkçe sütün gelecek inşallah

Back
X