• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım 3. Gün bendende anca seninki kadar geldi bol emzirdim çocuk Dr u yeni doğan bebek sürekli emzşrilir dedi 2 saat falan bekleme dedi 20 gün böyle dedi sonra zaten düzenini bulur dedi. Kesinlikle kafana takma e bebeğin emdşkçe sütün gelecek inşallah
Evet aynı şeyleri kızımın doktoru da söyledi. Her istediğinde emzir,gece uyursa 2 saatte bir uyandiri p emzir dedi.

Sezaryen değil mi çatı muayenesi neden yaptı benim bi kere açıklık kontrolü yapmıştı çok acımadı aynı mı oluyor bilmiyorum
Bebegin basi asagida gorunce kontrole etmek istedi… Cati aciklik bebek yola girmismi gibi gibi muayeneler ayni bildigim kadariyla 😅 benim canim tatli herhalde bilemiyorum 🤷🏻‍♀️☺️

Yaaaaaa sende miiiii 😀🤦🏼‍♀️ Hadi darısı başıma kaç kg doğdu nasıl geldi başladı ağrıların falan ?
Dün konusuyoduk tık yok diye. Gece aniden ağrılar bastırdı 😅 saat tuttum beş dkyla arayla gelip giden sancılar bildiğin adet sancısı. 2 3 saat evde o ağrılarla oyalandim sonra hastaneye gittim.

Dün de dışarda işlerim vardı, biraz fazla yürüdüm sanırım. Bir de grip belirtileri başlıyor diye zencefilli çay içtim , ve zencefilli bal yedim bı kaşık . Sancıları etjiliyormus belki de onun etkisiydi 🤭
Gözünüz aydın kavuştunuz😍 eski mesajlarınıza baktım belirti yazmış mısınız diye adet ağrıları olmuş benim de oluyor bu aralar bakalım doğum ne zamana kısmet😄
Evt arada adet ağrısı oluyordu, geceleri özellikle ama sıcak tutunca geçiyordu. Bu sefer geçmedi ağrılar. Doğum sanicisiymis:)
Eneee gozunuz aydinnn anali babali buyusun insallah 🧿🤲
Sağol teşekkür ederim canım :)
Ik

Hayirli olsun saglikla büyütün insallah ilk dogumunuzmüydü masallah cok uzun sürmemiş yürüyüş yapamıyorum merdiven çıkma yapmismiydiniz
Evt ilk doğumum canım. 4 5 cm açıklıkla gelmişim. Çok şükür uzun sürmedi :)
Son 2 3 gündür merdiven günde bir iki kere inip çıkma yapıyordum çamaşırlarımı altkatta astigim için onun haricinde günlük Maximum yarım saat yürüyüş. Doğum öncesi zencefilli çay ve zencefil ile bal karışımı tükettim bı kaşık. Amacim boğaz kaşıntısıni önlemek ama sancıları etjiliyormus. Faydası olmuş olabilir.

Şimdiden kolaylıklar dilerim. Ben gerek olmaz diye göğüs kremi almamıştım ama kesinlikle alınmalı. Mycey göğüs kalkanı almıştım onun çok faydasını gördüm göğüs ucu kıyafete temas ettikçe daha çok canın yanıyor. Süt için hurma alabilirsin ben çokça yedim ve şükürler olsun ki hiç mama vermedik. Emzik bulundur yanında,her ne kadar bebek hemşireleri karşı olsalarda benim kurtarıcı oldu.Depend emici külot çok işime yaradı. Aklıma gelenler bu şekilde...

Gözün aydın canım,Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah.
bortu bortu Hadi senin de güzel haberini bekliyoruz 🤭
Yaaa valla sona kaldım şaka gibi🤣
Evet evet normal doğumun sanırım bu kısmı da baya sıkıntılı bekliyorum Ama ilk bebek olduğu için neyi beklediğimi de bilmiyorum 🤷‍♀️🤦🏼‍♀️😀
Bende aynıyım ne olcak acaba🤣
Kac kisi kaldik dogurmayan 😂😂 benim 17 subat ti tarihim 19 subat olarak fikir degistirdi doktorum 😂 ayy bugun cati muayenesi yapti bana elle, boyle bi aci yok ya nasil dayandiniz 😅
Ben kaldım beeeen🤣 Ya ben hiç rahatsız olmadım, ne gerildim ne de acıdı. Adamcağız iki parmağını soktu nedir yani iki parmak🤣
Bol bebek kıyafeti olmalı muhakkak. Biz 1 günde 5 kat degistirdik çok lazım oldu. Bide sıcak su torbası olması lazım mutlak.
Sağlıkla kavusun inşallah.

Gözün aydın cnm 🥰
5 kıyafet neden değişti? Ben 2 koydum😶 Sıcak su torbası neden? Kimse bana söylemedi😶

benden başka kimse benim daha 14 günlü bir lohusa olduğumu anlamıyor galiba
ve suçlusu benim, peki niye 3 günde ayaklanıp kendi yemeğimi, evimin temziliğimi yapacak kıvamda olduğumu gösterdiğim için
siz siz olun naz yapın, ah vah edin, öyle artistlik yapmayın.
Bende şendenim cnm.annem döndü Kv. Geldiği gibi kavga çıkardı onu da istemedim tek başımayım.allah sağlık versin kendi kendime yetiyorum şükür

Ben de normal dogum bekliyorum. Hic tik yok simdilik.
Ben dün ananas tavsiyesi aldım. Gittim hemen bi ananasın yarısını yedim çatlayana kadar bu öğlen🤣
Bir de bu gün her çişe gittiğimde tuvalet kağıdına bej renkte biraz koyuluğu olan bir akıntı sildim bolca. Acaba nişan böyle bişey olabilir mi??? Çünkü yanmam kaşıntım falan yok, kesik kesik falan değil yani mantar olamaz diye düşünüyorum.

Selam kızlar 14 şubatta doğum yapacağım.çanta hazırladım ama doğum yapan anneler hastane de şunu iyiki almışım keşke alsaymışım dediğiniz neler var acaba
Valla bir çok şey geri geldi bebeğe kendine yedekli kıyafet yeterli öyle 3-5 takıma hiç gerek yk bence gecelik alt üst takımdan daha iyi oldu kontrol falan açması kolay oldu zaten çok sıcak odalar
Biberon , mama, kaşık biberon hepsi geri geldi ama bu tabi çocuğa göre değişir süt durumuna göre benim hastanem asla verdirmiyoruz sürekli emme eğitim için odaya geldiler zorladılar süt için sezeryan olduğumdan geldi de elhamdulillah

Ben dün ananas tavsiyesi aldım. Gittim hemen bi ananasın yarısını yedim çatlayana kadar bu öğlen🤣
Bir de bu gün her çişe gittiğimde tuvalet kağıdına bej renkte biraz koyuluğu olan bir akıntı sildim bolca. Acaba nişan böyle bişey olabilir mi??? Çünkü yanmam kaşıntım falan yok, kesik kesik falan değil yani mantar olamaz diye düşünüyorum.
Canım benim nişan önce pembe geldi Dr un muayenesinde sonra da koyu kıvamlı krem rengi gelmişti ağrıların varsa takipte kal çünkü benim o lekeler den sonra adet sancısı gibi sancım olmaya başladı

Yaaa valla sona kaldım şaka gibi🤣

Bende aynıyım ne olcak acaba🤣

Ben kaldım beeeen🤣 Ya ben hiç rahatsız olmadım, ne gerildim ne de acıdı. Adamcağız iki parmağını soktu nedir yani iki parmak🤣

5 kıyafet neden değişti? Ben 2 koydum😶 Sıcak su torbası neden? Kimse bana söylemedi😶
😂😂😂 aci esigi diyelim ondan sen normal dogurabiliyosun ben sezaryen 😂

Canım ben de kovdum git dedim yeter artık bezdirdi beni . O da bağrış çağrış gitti.. haftayada sünnetimiz var tek basımıza nasıl olacak bilmiyorum. Çağırsamda gelmez uyku hiç uyuyamıyorum dediğin gibi bebek izin vermiyor yemek bile yapamıyorum
Ah zor zamanlar ya. Biz de epey sıkıntı yaşadık. Yemeği geçtim ben çamaşırı makineye atıyorum çıkanları saatler sonra asıyorum. Kuruyanları katlamak taksit taksit
Ne bilim canım ya biz bide bayadır birlikte olmuyorduk ondan herhalde 😞
Olabilir. Bizim de 21. haftadan beri yasaktı

Benim de gecen camasirimda vardi acik renkli koyu bir akinti. Ilk nisanim geldiginde daha az yogun ve icinde az bir bolgede kirmizilik vardi. O nedenle daha nisan geldigini dusunmuyorum. Bebek de cok hareketli, dogacak olan bebek sakin olur enerji toplar diyor ebeler. Dun de ben iki defa uyudum :) dedim acaba vucudum kendini mi hazirliyor ama yok bugun yarin dogacak hissiyatim hic yok.

Selam kızlar, bu sabah 10.31 de doğum yaptım. 38+3. Gece saat 1de birden ağrılarım başladı. sabah 6bucukta hastanedeydim. kontrol nst fln derken oğlum dünyaya geldi 😇 Allah şükürler olsun, ne güzel bir mucize, halen inanamıyorum 😍 darısı inşallah bekleyenlere 🤲🌺
canım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün 💛
benim o akıntılarım başladığında dr daha artacak demişti, dediği gibi arttı 3 4 gün sonrada nisan gelmişti,nisan kahverengi kanamalıydı

Canım benim nişan önce pembe geldi Dr un muayenesinde sonra da koyu kıvamlı krem rengi gelmişti ağrıların varsa takipte kal çünkü benim o lekeler den sonra adet sancısı gibi sancım olmaya başladı
Ay hadi inşallah😍
Benim de gecen camasirimda vardi acik renkli koyu bir akinti. Ilk nisanim geldiginde daha az yogun ve icinde az bir bolgede kirmizilik vardi. O nedenle daha nisan geldigini dusunmuyorum. Bebek de cok hareketli, dogacak olan bebek sakin olur enerji toplar diyor ebeler. Dun de ben iki defa uyudum :) dedim acaba vucudum kendini mi hazirliyor ama yok bugun yarin dogacak hissiyatim hic yok.
Özellikle inceliyorum kırmızılık pembelik falan hiç yoktu. Benim bebe bi duruldu aslında😶
canım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün 💛

benim o akıntılarım başladığında dr daha artacak demişti, dediği gibi arttı 3 4 gün sonrada nisan gelmişti,nisan kahverengi kanamalıydı
Ay hadi inşallah doğururum ya üç dört güne😍

Selam kızlar 14 şubatta doğum yapacağım.çanta hazırladım ama doğum yapan anneler hastane de şunu iyiki almışım keşke alsaymışım dediğiniz neler var acaba
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah. Ben üstü düğmeli pamuklu pijama takımı götürmüştüm. Sezaryen öncesi bir, sonrası iki gece, toplamda üç gece kaldım. Tek takım yetti. Depend mutlaka lazım. İçine hastanede kapkalın gazlı bezli ped koydular. Hoşaf ve lohusa şerbetini de hastane verdi. Vermiyorsa evden götürmek iyi olabilir. Göğüs ucu kremiyle kalkan ya da gümüş kapak olaun derim. Ben hiçbirini götürmemiştim iki günde meme ucu mu çatlar ne saçma diye ama çatlıyormuş. Hastanede krem vermeseler mahvolurdum. Pijamanın önü açık yatıp kalkmak zorunda kaldım yanımda kalkan olmadığı için. Bebeğe de bir sürü takım götürmüştüm. Sadece iki tane kullandık. Yine de yedek olmasında fayda var
Selam kızlar, bu sabah 10.31 de doğum yaptım. 38+3. Gece saat 1de birden ağrılarım başladı. sabah 6bucukta hastanedeydim. kontrol nst fln derken oğlum dünyaya geldi 😇 Allah şükürler olsun, ne güzel bir mucize, halen inanamıyorum 😍 darısı inşallah bekleyenlere 🤲🌺
Gözün aydın. Bugün mü yarın mı derken hoş gelmiş. Sağlıkla, analı babalı büyüsün
Kac kisi kaldik dogurmayan 😂😂 benim 17 subat ti tarihim 19 subat olarak fikir degistirdi doktorum 😂 ayy bugun cati muayenesi yapti bana elle, boyle bi aci yok ya nasil dayandiniz 😅
İlkini kendi doktorum, ikinciyi acildeki doktor yaptı. İkincide mahvoldum hem bedenen hem ruhen çok zorlandım. Hastaneden çıkınca hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Erken doğum riskimin olması da etkilemiş olabilir korku vs. ama canım da çok yanmıştı

Yine uykusuz bir gecede bebisimi emzirirken foruma bı bakayım dedim😁uyumayanlara selam olsun👋👋👋👋benim gibi iki bebeği olanlara iki kez selam olsun😬
Bende buradayım bu gece 3. Gecemiz ilk gece hiç uyumadım dün 1 saat uyudum bu gece daha yeni başladı bakalım nasıl bitecek şuan zombi gibiyim doğurmamış anneler her fırsatta uyuyun lütfen

Canlar şunu danışmak istiyorum. Benim iki memeden pompa ile 15 ml süt geliyor. Şuan 3. Günüm. Görümcem 42 yasında doğurdu ve tiroit hastası. Aaa ben de bile 30 ml geliyordu deyince canım sıkıldı. Umarım artar. Kaygı arttıkça süt azalıyor. Ama çevre de sağolsun herkes damızlık inek gibi maşallah.
Görümcen b*k yesin, iki gün bu sebepten ağladım olan sütümde gitti . Sonra da aman sütü olmayan bi ben miyim dedim . Mamaya başlasamda sürekli sağım yaptım artıyor gibi şükür

Back
X