- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.555
- 133
Henüz doğmadı ancak yenidoğan sünneti olsun istiyorum çocuk cerrahında yaptıracağız. Genel olmayacak lokal olacak genel anestesizi bu kadar küçük bebeklerde önerilmiyormuş zaten. Bazı özel hastanelerde çocuk cerrahları yokmuş bu sebeple genel cerrahlar yapıyorlarmış onlarda genel anestezi altında yapıyorlarmışKızlar bu saatte aklıma geldi ama size sormak istedim erkek bebeği doğanlar ne zaman sünnet düşünüyorlar ben sünnet yaptırmak istiyorum ama çocuk cerrahları genel anastezi ile yapıyormuş ama ben oğlum küçük olduğu için lokal olsun istiyorum siz yaptırdınız mı ?
Kanadadayim. Artma olayini hic bilmiyorum cunku ilk hamileligimde suyu hep alt limitteydi hep de oyle gitti. Burada cok bilgi vermiyorlar eger bir tehlike yoksa, bu sefer suyu az bile demedilee bana, ben raporlardan bakip arastirince yine alt linitte oldugunu gordum. Alt limit 2.5mus benimkiler 2,7 ve 2,8 di gecen aylarda, simdi neden and 3,5a ciksin bana cok anlamsiz geldi.Nerede yaşıyorsunuz, teknikerler ölçümleri yapıyor merak ettimbu arada bencede yanlış ölçüyor bana total su 6. 1 dedi 2 gün sonra gel dedi dinlenip tekrar baktı 7 olmuş dedi artmaz ki 2 günde ölçüm hatalı olabilir ancak. Pazartesi aynı işlemler yapılacak ben de de bence biz bu sefer doğuruyoruz
Aynı duyguları yaşıyoruz, ben de sorunsuz bir gebelik yaşayıp son dk asıl sorun doğmaması ile karşılaşmam beni endişelendirdi yerini bu kadar sevmesi suyun birazcık eksilmiş olması beni üzmüştü 2 gün önce ama hatta buradan sezeryan mı yapsam riskleri falan nedir? diye destek istemiştim. Bugün doktorum ile görüştüğümde her iki durumunda eşit riskleri var. Risklerden biri daha az riskli diyemem dedi tek tek anlattı süper oldu. Normali destekliyorum fizyolojik olarak doğada en doğru olan doğum şekli en rahat sağlıklı ama sen sezeryan dersen psikolojini de asla bozmam dedi. Böyle söylemesi beni rahatlattı. Biliyorum ki herkes için en sağlıklısı bu olsa bile bazen istemeyen durumlar gelişebilir bu durum için sezeryana da hazırlıklı ol mesajıydı bu. Çocuk kendisi belirleyecek gününü dedi
Kızlar ben de beklemedeyim, biraz da endişeliyim sizler gibi, kakasını yapar mı, zehirlenir mi, kordon mu dolandı, suyu mu azaldı diye kafayı yemek üzereyim. Günümü geçirmeme 2 gün kaldı, bugün açıklık kontrolü yaptı, hiç açılma yok dedihaftaya suni sancı günü verelim dedi, ama gelin görün ki 20 şubat ve 22 şubat tarihlerini herkes istediği için hastane çok doluymuş. En erken 23 şıbat verebilirz dediler, napacağımı şaşırdım, 6 gün daha Bu endişeyle bekleyebilir miyim, sezaryen mi olsam, beklesem mi bilemedim. Her şey normal dedi doktor gerçi
Ben balık burcuyum :) eşim ve tüm yakınlarım kova burcu o ince çizgiyi yakalayıp 23 şubata kadar bekletcem oğlumu bana hediye olsun balık olsun doğum günüm de dedim dedim sanırım bu da beklemeyi seçti annesine hediye olcak paket yapıyor kendisini hazırlıyor. :)Arkadaslar bizim bebeler kova burcundan balik burcuna geciyorlar :) burclari pek fazla bilmesem de baligin duygusal ve duzenli oldugunu biliyorum ve ben asla duzenli bir kadin degilim. Buyuk kizim da tam bir gestapo. Yazik olacak bu bebege :)
Artması diye birşey olmadığı yazıyor İnternette. Ölçümün hatalı olması dışında seçenek kalmıyor. Günde minimum 10 hareket saymak gerekiyormuş 10 kere kımıldıyor ise problem yokmuş dedi Dr.. Su için sol tarafta yatmam gerektiğini günde 3 lt üstü su içmem gerektiğini söylediKanadadayim. Artma olayini hic bilmiyorum cunku ilk hamileligimde suyu hep alt limitteydi hep de oyle gitti. Burada cok bilgi vermiyorlar eger bir tehlike yoksa, bu sefer suyu az bile demedilee bana, ben raporlardan bakip arastirince yine alt linitte oldugunu gordum. Alt limit 2.5mus benimkiler 2,7 ve 2,8 di gecen aylarda, simdi neden and 3,5a ciksin bana cok anlamsiz geldi.
Canım gün aldk haftaya cumartesi sünnetimiz var. 44 günlük olacak. Lokal anestezi şeklimde. Aslında ben doğar doğmaz yaptırmak istiyordum ama nasip olmadı. Çok kolay atlatılyormus. 2 aydan sonra genel anestezi veriliyormus bence cok zararlı. Ne kadar erken o kadar iyi hem dikiş sayısıda az olurKızlar bu saatte aklıma geldi ama size sormak istedim erkek bebeği doğanlar ne zaman sünnet düşünüyorlar ben sünnet yaptırmak istiyorum ama çocuk cerrahları genel anastezi ile yapıyormuş ama ben oğlum küçük olduğu için lokal olsun istiyorum siz yaptırdınız mı ?
Benm kardeşim balık burcu.Arkadaslar bizim bebeler kova burcundan balik burcuna geciyorlar :) burclari pek fazla bilmesem de baligin duygusal ve duzenli oldugunu biliyorum ve ben asla duzenli bir kadin degilim. Buyuk kizim da tam bir gestapo. Yazik olacak bu bebege :)
Hiç canınınsıkma canım bende geçen hafta salı gittim hiç açılma yok bebek kanala girmemiş ve 2 haftadır hiç büyümüyordu suyu azalmıştı günüm geçmemişti ama Dr Sünni sancı ile doğumu başlatabiliriz dedi bende biraz daha beklemek istedim Dr da hareketleri falan iyi diye Cuma’ya kadar bekleyelim cuma gel karar verelim dedi ama pek gelmeye niyeti yok dedi bende Sünni sancı olacak diye endişeliydim boşuna stres olmuşum kızım ertesi gün doğdu belki senin de hiç beklemene gerek olmaz kendiliğinden geliverirKızlar ben de beklemedeyim, biraz da endişeliyim sizler gibi, kakasını yapar mı, zehirlenir mi, kordon mu dolandı, suyu mu azaldı diye kafayı yemek üzereyim. Günümü geçirmeme 2 gün kaldı, bugün açıklık kontrolü yaptı, hiç açılma yok dedihaftaya suni sancı günü verelim dedi, ama gelin görün ki 20 şubat ve 22 şubat tarihlerini herkes istediği için hastane çok doluymuş. En erken 23 şıbat verebilirz dediler, napacağımı şaşırdım, 6 gün daha Bu endişeyle bekleyebilir miyim, sezaryen mi olsam, beklesem mi bilemedim. Her şey normal dedi doktor gerçi
Normal doğum sancısı çekip sezeryan oldum ama şuan ikimizde çok iyiyiz çok şükürAllah analı babalı büyütsün normal Doğum oldu mu :) bebek nasıl son durum nedir.
Ikinizin de iyi olmaniza cok sevindim. Saglikla buyutun miniginiziNormal doğum sancısı çekip sezeryan oldum ama şuan ikimizde çok iyiyiz çok şükür
S Sariicicegimm ne yaptın, aklım sende kaldı? Herşey yolunda i
Çok şükür ikimiz de iyiyiz kızım kollarım da uyuyorum
Teşekkür ederimIkinizin de iyi olmaniza cok sevindim. Saglikla buyutun miniginizi
Ah çok sevindim güle güle büyütün bebeğiniziNormal doğum sancısı çekip sezeryan oldum ama şuan ikimizde çok iyiyiz çok şükür
Benim ki 3. Ben hala iyiliğe olmuş modundayımGecenin 3 ünde; ''kiz ben deli miydim ikinci çocuğa kalkıştım''... perileri ile,gündüz vakti ''Allah' im ne iyi yapmışım ikinci çocuğu yapmakla ''perileri ölümüne kapışır
Allah bağışlasınBenim ki 3. Ben hala iyiliğe olmuş modundayımetrafımdaki herkes 3. Çok başka oluyor demişti daha 10 günlük ama gerçekten çok farklı duygular yaşıyorum. Şuan için çok erken ama hepinize tavsiye ederim
Hayırlı olsun saglıkla büyüsün inşallahNormal doğum sancısı çekip sezeryan oldum ama şuan ikimizde çok iyiyiz çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?