2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Henüz doğmadı ancak yenidoğan sünneti olsun istiyorum çocuk cerrahında yaptıracağız. Genel olmayacak lokal olacak genel anestesizi bu kadar küçük bebeklerde önerilmiyormuş zaten. Bazı özel hastanelerde çocuk cerrahları yokmuş bu sebeple genel cerrahlar yapıyorlarmış onlarda genel anestezi altında yapıyorlarmış

Kanadadayim. Artma olayini hic bilmiyorum cunku ilk hamileligimde suyu hep alt limitteydi hep de oyle gitti. Burada cok bilgi vermiyorlar eger bir tehlike yoksa, bu sefer suyu az bile demedilee bana, ben raporlardan bakip arastirince yine alt linitte oldugunu gordum. Alt limit 2.5mus benimkiler 2,7 ve 2,8 di gecen aylarda, simdi neden and 3,5a ciksin bana cok anlamsiz geldi.

Arkadaslar bizim bebeler kova burcundan balik burcuna geciyorlar :) burclari pek fazla bilmesem de baligin duygusal ve duzenli oldugunu biliyorum ve ben asla duzenli bir kadin degilim. Buyuk kizim da tam bir gestapo. Yazik olacak bu bebege :)

Arkadaslar bizim bebeler kova burcundan balik burcuna geciyorlar :) burclari pek fazla bilmesem de baligin duygusal ve duzenli oldugunu biliyorum ve ben asla duzenli bir kadin degilim. Buyuk kizim da tam bir gestapo. Yazik olacak bu bebege :)
Ben balık burcuyum :) eşim ve tüm yakınlarım kova burcu o ince çizgiyi yakalayıp 23 şubata kadar bekletcem oğlumu bana hediye olsun balık olsun doğum günüm de dedim dedim sanırım bu da beklemeyi seçti annesine hediye olcak paket yapıyor kendisini hazırlıyor. :)

Artması diye birşey olmadığı yazıyor İnternette. Ölçümün hatalı olması dışında seçenek kalmıyor. Günde minimum 10 hareket saymak gerekiyormuş 10 kere kımıldıyor ise problem yokmuş dedi Dr.. Su için sol tarafta yatmam gerektiğini günde 3 lt üstü su içmem gerektiğini söyledi

Canım gün aldk haftaya cumartesi sünnetimiz var. 44 günlük olacak. Lokal anestezi şeklimde. Aslında ben doğar doğmaz yaptırmak istiyordum ama nasip olmadı. Çok kolay atlatılyormus. 2 aydan sonra genel anestezi veriliyormus bence cok zararlı. Ne kadar erken o kadar iyi hem dikiş sayısıda az olur

Benm kardeşim balık burcu.
Ay o kadr duygusal ki sırf balık olmasın diye tarihleri denk getirmedim. Yengeçte öyle acaip duygusal. Şükür ki olmadı

Kızlar göğüs ucu yara olanlar..
Ben ne denediysem geçiremedim. Sanırım çatladıktan yara olduktan sonra nemlendiricilerin pek faydası olmuyor. Araştırdım göğüs ucu mantar olabiliyormus. Nemli ortamı ve sütü çook severlermiş o yüzden de yara iyleşmezmiş. Benm göğüs ucum beyazladı da aynı zamanda. Doktorlar travazol veriyormus İltihaplı merhem eşliğinde. Travazol vardı elimde dün gece karbonatlı su ile silip sürdüm. İnanmazsınız ilk sürmemde fayda etti acısını aldı. Daha rahat emzirdim sayılır. Lansinohu sürdüğümde bile sızlamasından duramıyordum. Aklınızda olsun internette de çoğu kadınların tedavi reçetesi bu sekilde olmus

Hiç canınınsıkma canım bende geçen hafta salı gittim hiç açılma yok bebek kanala girmemiş ve 2 haftadır hiç büyümüyordu suyu azalmıştı günüm geçmemişti ama Dr Sünni sancı ile doğumu başlatabiliriz dedi bende biraz daha beklemek istedim Dr da hareketleri falan iyi diye Cuma’ya kadar bekleyelim cuma gel karar verelim dedi ama pek gelmeye niyeti yok dedi bende Sünni sancı olacak diye endişeliydim boşuna stres olmuşum kızım ertesi gün doğdu belki senin de hiç beklemene gerek olmaz kendiliğinden geliverir

Günaydın hanımlar kızlarım 4 gündür buyuk tuvalet yapamıyor 23 gunlükler napmak gerek anlamadım doktorda normal diyor ama sıkıntı oluyor cocuklara

Gecenin 3 ünde; ''kiz ben deli miydim ikinci çocuğa kalkıştım''... perileri ile,gündüz vakti ''Allah' im ne iyi yapmışım ikinci çocuğu yapmakla ''perileri ölümüne kapışır
Benim ki 3. Ben hala iyiliğe olmuş modundayım etrafımdaki herkes 3. Çok başka oluyor demişti daha 10 günlük ama gerçekten çok farklı duygular yaşıyorum. Şuan için çok erken ama hepinize tavsiye ederim

Kızlar bu arada süt İçin iyi geldiğini düşündüğüm şeyler denemek isterseniz incir kürü , sütlü irmik helvası , ceviz , günlük bir bardak kaynar suyun içerisine yarım çay kaşığı kimyon atıp biraz bekleyip içiyorsun, dut kurusu bunları tükettiğimde genelde işe yarıyor sizlerde hergün birini deneyebilirsiniz. Özellikle incir suyunu gece kalktığımda içiyorum yoksa sabaha kadar emdiği için sabaha süt kalmıyor sabah da hiç bırakmıyor süt olmayınca emmeyi bırakmayınca kahvaltı da edemiyorum gece eğer içtiysem suyu sabah rahat ediyorum en azından abileri okula gönderim bişiler atıştırabiliyorum

Allah bağışlasın
Ay büyük konuşmayayım ama ben kepenkleri indirdim ikinci cocukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…