2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Gecenin 3 ünde; ''kiz ben deli miydim ikinci çocuğa kalkıştım''... perileri ile,gündüz vakti ''Allah' im ne iyi yapmışım ikinci çocuğu yapmakla ''perileri ölümüne kapışır
Aa bu ben gece pişmanlık gunduz tadından yenmeme

Günaydın hanımlar kızlarım 4 gündür buyuk tuvalet yapamıyor 23 gunlükler napmak gerek anlamadım doktorda normal diyor ama sıkıntı oluyor cocuklara
Mama yiyorsa sanırım yapması lazım canım. Ama anne sütüyse sadece normal diyor doktorlar

Allah bağışlasın
Ay büyük konuşmayayım ama ben kepenkleri indirdim ikinci cocukta
Bacım ikinci çocuğu hayal bile edemiyorum bende ki o kadar fena birşey ki rabbim nasip etti olmayana versin. Belki 5 yıl sonra bu zatn tüp bebekti kendiliğinden olma durumuda olmaz sanırım

Canım ben bugün yaptım inciri. Dolduğunu hissettim memelerimin. Sabaha benmde sütüm kalmıyor. Gece mutlaka içeyim .

Mama yiyorsa sanırım yapması lazım canım. Ama anne sütüyse sadece normal diyor doktorlar
Mecburen gunde 2-3 kez mamada verıyorum kuzum doktor dedi ama kaka yapmamalarını kafama takıyorum zeytınyagı falan mı içirsem dıyorum sonrada cok kucukler dıye vaz gecıyorum

Bacım ikinci çocuğu hayal bile edemiyorum bende ki o kadar fena birşey ki rabbim nasip etti olmayana versin. Belki 5 yıl sonra bu zatn tüp bebekti kendiliğinden olma durumuda olmaz sanırım
Valla hiç belli olmaz arkadaşımın 5. Tüp bebekte tuttu oda düştü düşecek diye beklediler bebişi 8 aylıkken tekrar hamile kaldı kendiliğinden

Mecburen gunde 2-3 kez mamada verıyorum kuzum doktor dedi ama kaka yapmamalarını kafama takıyorum zeytınyagı falan mı içirsem dıyorum sonrada cok kucukler dıye vaz gecıyorum
Sen yesen aslında bol bol kuru meyve falan onlara geçer belki yani doktorlar 10 güne kadar normal diyor karında şişkinlik veya huzursuzluk yoksa seninkilerde var mı bi rahatsızlık benim oğlumda öyleydi 9-10 günde yapıyordu ama hiç rahatsız olmuyordu ek gıdaya başlayana kadar hep öyleydi sadece ilk doğduğu haftalar çok yapmıştı ama bence zeytinyağı verme bi doktoruna sor ama burada bi arkadaş yazmıştı doktor probiyotik vermiş bebeğe belki probiyotik verebilirsin

Sagol canım cevapların için, doktora tekrar sordum probıyotık verdı bizede inşallah iyi gelir oda, yanı karınları sert değil alttan gaz cıkarmaları normal ama kaka olayı gecıkıyor ınsallah oda probıyotıkle duZene girer

Rica ederim canım inş girer düzenli yaparlar belki onların rutini öyledir benim oğlum da öyleydi ama inanılmaz kilo alıyordu Dr sütün tamamını vücut alıyor atacak bişi olmadığı İçin yapmıyor demişti süt obezi demişti belki senin de öyledir 7.gün kontrolde 500 gr almıştı düşün

Ay inşallah bızımkılerde oyledırde ondan yapmıyolardır

Valla hiç belli olmaz arkadaşımın 5. Tüp bebekte tuttu oda düştü düşecek diye beklediler bebişi 8 aylıkken tekrar hamile kaldı kendiliğinden
Vay be masallah canm . Nasip kısmet demekkı

Evet benim doktorum da buna benzer bir şey söyleyip rahatlattı aslında, bebeğin başınuzun süredir aşağıda, suyu yeterli miktarda. Sadece ayakları ve elleri oynuyor aslında, vücudununun bütünü ve başını çok hareket ettirecek yerleri kalmadı bebişlerin ama insan endişe edecek bir şeyler buluyor yine de. Suni sancıyı da kısaca anlattı, akşam yatışın yapılacak, dil altından ilaç vermeye başlayacağız dedi, her 4 saatte bir toplamda 3 kere ilaç verilip açılmayı hızlandıracaklar, sonra ıkınma evresine geçilecek, sabaha doğru bebişini kucağına alırsın dedi. Biraz yorucu bir süreç, uykusuz kalabilirsin, sana enerji verecek şeyler yemeye başla dedi. Mesir macunu aldım her gün ondan yemeye başladım ben de

Dr salı gel dedi, ama doğurturuz demedi 41. Haftaya giriyorum yarın ne diyonuz salıya kontrol mu doğum mu var darlanduuuum
Ay aynı belirsizlik bizde de var, muhtemelen çarşamba da ben doğuma gidecem. Bence salı günü doğuma alacak doktorun, sağlıkla gelsin kuzular inşallah, ama insan da sonlara doğru bıkmıyor değil, zaman geçmiyor sanki

Arkadaslar bizim bebeler kova burcundan balik burcuna geciyorlar :) burclari pek fazla bilmesem de baligin duygusal ve duzenli oldugunu biliyorum ve ben asla duzenli bir kadin degilim. Buyuk kizim da tam bir gestapo. Yazik olacak bu bebege :)
Ben de balık burcuyum kızım kova olacak diye çok alıştırmıştım kendimi ama balık olacak mıhtemelen. Benim de duygusal bir yapım var ama içime kapanık olmadım hiç bir zaman. Karakterini belirleyecek olan yine bizler olacağız anneleri olarak, burçlar biraz ütopik geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…