- 28 Eylül 2015
- 5.409
- 15.255
- 248
Ben bu yüzden gece uyumadan mama veriyorum ki gece için süt biriksin akşama kadar süt kalmıyorGündüzleri neden çok emer
Süt birikmiyor bu yüzden doymuyor
Doyamadığı için uyumuyor
Uyumadığı için mızmız
Aynen oyle. Uyursa süt birikiyor, uyandiginda iki memeden doyuyor. Ama uyumazsa emip durduğu icin memede agliyor. Bazen ayakta yarim saat pispişliyorum hoplatiyorum az daha beklesin süt biriksin diyeGündüzleri neden çok emer
Süt birikmiyor bu yüzden doymuyor
Doyamadığı için uyumuyor
Uyumadığı için mızmız
Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak için geldim bizim beyfendi 30 günlük oldu geçen haftadan beri suratında sivilce gibi kızarıklıklar var başta isilik sandım önemsemedim ama banyo yaptıkça daha çok çoğaldığını keşfettim ve malesef araştırdığımda şikayetvar da mustelanın benim kullandığım ürününde benim şikayetim gibi bir çok şikayet mevcut ~ kullandığım ürün Mustela Dermo Cleansing Saç Ve Vücut Şampuan saçının altında suratında kulağında kuşağının arkasında boynunun altında bugün acile götürdüm ama tabi acildeki doktorlar damla bile vermeye çekindi. Şampuanı kesmemi söyledi perşembe uzman çocuk doktoruna randevum var bakalım inşallah o zamana geçer . Geçmesi için ne yapmaalıyım ve siz hangi şampuanı kullanıyorsunuz
A aacok saskinim, benim kizimin yuzunde de boyle bir durum var ama az.. Ben de Mustelanin bu urununu kullaniyorum. Banyosunda haftada 1 kere sampuanli banyo yapiyorum, belki o yuzden az.. Hay Allah icime kurt dustu, bu urunu hastaneden hediye vermislerdi, ben de Mustela diye arastirmadan kullandimMerhaba arkadaşlar size bişey danışmak için geldim bizim beyfendi 30 günlük oldu geçen haftadan beri suratında sivilce gibi kızarıklıklar var başta isilik sandım önemsemedim ama banyo yaptıkça daha çok çoğaldığını keşfettim ve malesef araştırdığımda şikayetvar da mustelanın benim kullandığım ürününde benim şikayetim gibi bir çok şikayet mevcut ~ kullandığım ürün Mustela Dermo Cleansing Saç Ve Vücut Şampuan saçının altında suratında kulağında kuşağının arkasında boynunun altında bugün acile götürdüm ama tabi acildeki doktorlar damla bile vermeye çekindi. Şampuanı kesmemi söyledi perşembe uzman çocuk doktoruna randevum var bakalım inşallah o zamana geçer . Geçmesi için ne yapmaalıyım ve siz hangi şampuanı kullanıyorsunuz
Gece kaka yapmadiysa degistirmiyorum zaten az emdiği için çok dolu olmuyor. Gündüz de 3-4 saatte bir değiştiriyorum.Kizlar bebeginizin bezini ne sıklıkta değiştiriyorsunuz? Ve gece bez değiştiriyor musunuz, değişiyo iseniz kaç defa?
Aman bi bizde mi var bebekÇocuklarımın bir fotoğrafını paylaştım sosyal medyada, kaynanamın dayısının gelini ki konuşmuşluğumuz yok, beni aradı ben çok üzülüyorum nazar değecek bi daha çocukların fotoğraflarını paylaşma , gören gördü bence sil dedi
Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak için geldim bizim beyfendi 30 günlük oldu geçen haftadan beri suratında sivilce gibi kızarıklıklar var başta isilik sandım önemsemedim ama banyo yaptıkça daha çok çoğaldığını keşfettim ve malesef araştırdığımda şikayetvar da mustelanın benim kullandığım ürününde benim şikayetim gibi bir çok şikayet mevcut ~ kullandığım ürün Mustela Dermo Cleansing Saç Ve Vücut Şampuan saçının altında suratında kulağında kuşağının arkasında boynunun altında bugün acile götürdüm ama tabi acildeki doktorlar damla bile vermeye çekindi. Şampuanı kesmemi söyledi perşembe uzman çocuk doktoruna randevum var bakalım inşallah o zamana geçer . Geçmesi için ne yapmaalıyım ve siz hangi şampuanı kullanıyorsunuz
Aman bi bizde mi var bebek
Maşallah,geçmiş olsun paşaya da size de...Damatlığını da görürsünüz inşallahBugün sünnet işini de hallettik üzerimden büyük bir yük kalktı gerçekten, bakalım bu gecemiz nasıl geçecek
Çok teşekkür ederimMaşallah,geçmiş olsun paşaya da size de...Damatlığını da görürsünüz inşallah
Öğlenleri 4 saat arayla gece de değiştiremiyorum cnmKizlar bebeginizin bezini ne sıklıkta değiştiriyorsunuz? Ve gece bez değiştiriyor musunuz, değişiyo iseniz kaç defa?
Genellikle 2 günde bir yıkıyorum şimdi neyle yıkasam diye düşünüyorum . Nemlendirici kullanıyorum bende arada böyle geçer gibi oluyor nemlendirici kullanınca hayırlısı artık mustelanın mesela pişik kremini kullanıyorum onda bir problem yok çok şükürCok gecmis olsun ben de aynisini kullaniyorum, bunlarin minikleri az az.yokladi kizimin yuzunu ama sampuana yormadim ben kuruluktandir dedim. Klimayla isiniyorduk o aralar. Yuzune devamli nemlendirici sürünce azaldi. Hatta oda buhar makinesi kullaniyoruz bi haftadir nerdeyse hic yok artik yuzunde.
Sizinkii fazlaymiş, ne sıklıkta yikiyorsunuz bebeginizi? Ve her banyoda sampuanliyor musunuz?
Ben 2 kere yapıyorum haftada sonuç bu bakalım perşembe uzman doktor belki bir yorum yaparım o zamana kadar kullanmayı düşünmüyorum şampuanı bakalım bi azalma olacak mıA aacok saskinim, benim kizimin yuzunde de boyle bir durum var ama az.. Ben de Mustelanin bu urununu kullaniyorum. Banyosunda haftada 1 kere sampuanli banyo yapiyorum, belki o yuzden az.. Hay Allah icime kurt dustu, bu urunu hastaneden hediye vermislerdi, ben de Mustela diye arastirmadan kullandim
Kizlar bebeginizin bezini ne sıklıkta değiştiriyorsunuz? Ve gece bez değiştiriyor musunuz, değişiyo iseniz kaç defa?
Ben de bu şekilde yapıyorumGece kaka yapmadiysa degistirmiyorum zaten az emdiği için çok dolu olmuyor. Gündüz de 3-4 saatte bir değiştiriyorum.
Kaşık biberon kullanabilirsin. Alışması biraz zor ama onda meme reddi olmuyormuş, bir de fazla miktarda mamayı tek seferde koyabiliyorsun içine. Bize de hem çocuk doktoru hem emzirme danışmanı aynı şeyi demişti. Sağılip biriken sütü mamadan önce veriyorduk. Doymazsa mamaya devamKızlarrr kızlarr uzun zaman oldu yazamadım biraz mesajları okuyim dedim benim gibi olan ne çok kişi varmışilk haftadan beri meme+mama gidiyorum ben de kızlar… bir hafta sadece full anne sütüyle beslendi ve hiç kilo alamadı bebeğim doktor da sen buna mama vermeye devam et dedi emzirme danışmanıyla görüştüm mama verdiğin kadar sağım yapman lazım ki süt artsın dedi , meme reddi olmaması içinse parmakla besleme önerdi ben yapamam dedi uğraşamam yani 60 cc içiyor kızım, sonra sordum dedim siz bana biberon önerin o da lansinoh önerdi, chicco kullanıodum medela falan sordum hani anne memesine yakın olsun diye asla önermiyoruz dedi anne memesinde sütü azar azar bekleye bekleye içio ama biberonda hemen içio dedi ayırt etmesi lazım dedi Canınızı sıkmayın ben de kendimi ilk başta çok yetersiz hissettim ama çocuğum doymuo mama ile yetişemiyorum iştahlı olunca yapıcak bişey yok anne sütü aldığı kadar kar dır. Bu arada sağıyorum buzdolabına atıyorum ben ertesi gün çıkarıyorum akşam özellikle , asla vaktim kalmıo sekiz kere sağmaya uyumuyo maalesef eğer sağım yapabilirseniz emzirme danışmanı dediki bebeğiniz 60 cc mama içiyo mesela, sağdığınız süt biriktirip 60 cc olunca mama yerine o sütü öğün olarak verin memeden sonra. Bilgi olması açısından paylaşıyorum belki işinize yarar üzülmeyin canım anneler ben de mamayla büyümüşüm milli sporculuğum var çoğumuz öyledir belki çok şükür doyurcak imkan var diye düşünün hepinize kocaman sarılıyorum yalnız değilsiniz
Ben Incia baby köpük şampuan kullanıyorum. Bazen kaşlarında kuruluk, pullanma oluyor ama şampuandan mı bilmiyorum. Döküntü, isilik gibi bir şey yapmadı şimdiye kadarGenellikle 2 günde bir yıkıyorum şimdi neyle yıkasam diye düşünüyorum . Nemlendirici kullanıyorum bende arada böyle geçer gibi oluyor nemlendirici kullanınca hayırlısı artık mustelanın mesela pişik kremini kullanıyorum onda bir problem yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?