Bu ara böyle bir şey var heralde ya bizde ayniyiz ☹ dün gece gündüz gibi uyandı hemde 00.30 da,üstelik hiç uyumamıştim, gece şuan dedim gülüp çığlık atip eğlendi, gecelere akmak istiyorlar heraldegaliba çocuğu üşütmüşüm, sonrası kaka yap em oyna tekrar kaka yap falan 3 oldu saat, sabah dr a gideceğiz diye 7 de uyandık , o 4 saatte nasıl uyuduysam sabah uyanmış ama hiç duymamisim eşim uyandırdı..üstelik o arada da kaka yapmış ve haberim olmadığı için poposu çok fena pişik olmuş içim gitti nasıl duymadım diye kendimi suçladim..bugün yine saat 3 te kaka yaptık, uyuyir ama kipir kıpır ,önceden sabah uyanınca yapıyordu, şimdi düzen saat 3 te kaka yapma düzeni, nasıl düzelecek bilmiyorum.birde burnumuz tıkalı, görünürde hiçbir şey yok ama nefes alırken bildiğin tıkalı
Bizde de burun hala tıkalı. Yastıkla biraz daha rahat nefes alıyor diye öyle yatırdım. Açıyoruz yine tıkanıyor çünkü doktorun gösterdiği gibi açamıyoruz. Ağlıyor, öğürüyor, kafayı sallıyor arkaya atıyor istemiyorSaat 4.30dan beri ayni durum. Sabah olmus gibi emerken oturdu kucagimda etrafa bakiyo
Besiginde simdi, ikna olsun diye oraya koydum. Agulama, aglama, isyan, ggggğlama, el yeme hepsi bir arada![]()
Gece 4.30'a kadar eğlendi, tekrar emzirdim. Babynest'i kendi yatağımıza aldık aramıza. Orada uyudu. Bu yakında "Ben annemin karnına döneceğim" diye tutturmaz değil mi?